سرویس underarm فلش پایین رو نگه میداری و دکمه c رو می زنی اگه از دسته استفاده میکنی دکمه 4 (توپ بلند ) بعد از دو ثانیه دکمه ها رو رها میکنی که به تور نخوره
سرویس underarm فلش پایین رو نگه میداری و دکمه c رو می زنی اگه از دسته استفاده میکنی دکمه 4 (توپ بلند ) بعد از دو ثانیه دکمه ها رو رها میکنی که به تور نخوره
چند ماه پیش کرک این بازی مشکل داشت !
بازی اجرا نمی شد ! مشکلش رفع شد ؟ کرک جدید اومد براش ؟
اگه مشکلی وجود داشت حتما کرک دیگه ای میومد. هنوزم همون قبلیه است.
سری 3 این بازی به نظر من خیلی باحالتر بود
Last edited by VAHID321; 04-01-2010 at 18:16.
سلام
من یه مشکلی در اجرای این بازی داشتم خواهشآ راهنماییم کنید
بازی من بعد از نصب و بعد از کپی کراک این پیغامو هنگام اجرا شدن میده
مجبور شدم بازی رو ببندم.مشکل هم از کراک نیست.(4.1 mb). خیلی دوست دارم این بازی رو انجام بدم.لطفا راهنمایی کنید.یک دنیا ممنون![]()
کسی نیست جواب منو بده؟![]()
کاملا مخالفم چون ورژن قبلی این بازی جدیدش نه از لحاظ گیم پلی متفاوت بود نه گرافیک فقط نسخه جدید یه حالت گسترده داشت و شما اختیاراتتون توی انجام بعضی کارها بیشتر شده بود حالا کجای ورژن قبلی می تونه برتر از نسخه جدید باشه من نمی دونم. ساده بگم حتی بازی جدید می تونست یک پچ واسه قبلی بیاد. چون اصلا ورژن جدید ویرایش شده پرژه نسخه قبل بود و این ویرایش نه شامل حال موتور گرافیکی می شد نه گیم
پلی
خوب اولین نفری نیستی که در راه اجرا کردن این بازی مشکل داره ولی حتی اونایی که اجرا کردن هم بیخیال شدن ظاهرا کرک این بازی خیلی درست نیست. حتی برای خودم موقع بازی صفحه مرگ آبی رنگ هم ظاهر شد و من سریعا پرونده این بازی رو بستم حتی از خیر تموم کردنش هم گذشتم. خیلی هم نچسبید بهم بعد مدتی به قدری سخت می شه Career که کلی وقت گیر و دردسر ساز میشه که ارزش نداره آدم برای بردن ضجه بزنه یا سعی کنه حرفه ای تر بشه
دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه فورهند و بک هندهای خیلی سریع و با شتاب بالا رو چطوری می شه زد؟ (چه با گیم پد چه با کیبور)
در کل سایر ریزه کاری ها و تکنیک هارو بگین با چه دکمه هایی می شه اجرا کرد؟
ممنون
یکی سیو کامل بازی ( world tour ) رو می ذاره.ولی اول شده باشید!
سیو بازی در :
C:\Documents and Settings\kmcc\My Documents\VirtuaTennis2009
فایلی که اون تو هست رو فشرده کنه بذاره
سری 2010 و 2011 رو کسی بازی نکرده بدونه بهتر شده یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)