تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 227 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 2266

نام تاپيک: ◄ ™ Apple اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid.tipic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

فرق بین این دو مدل فقط و فقط صفحه ی نمایش هست! MB986LL/A مک بوک پرو 15" و MC026LL/A مک بوک پرو 17" هست!(یه زمانی همه دنبال 15" بودن با پر فرمنس 17"! ، چون 17" دیگه خیلی سنگین میشه!)

والبته مک بوک پرو های 15" یک درایو SD Card دارند ، و 17" ها یک درایو Express Card دارند!

MB986LL/A با گارانتی نقش 2,690,000 تومان
    و
    MC226LL/A با گارانتی نقش 2,700,000 تومان

عجیبه !! نه!!!! جون هیچکس 17" نمی گیره!

با تشکر،
    M24
    با تشکر. اما شما MB986LL/A رو با MC226LL/A مقایسه کردین اما من MC026LL/A رو نوشته بودم.و می خواستم بدونم کلا HDMI در لپ تاپ های 17 اینچی هست؟یعنی ما کلا در هیچ برندی که لپ تاپش 15 اینچ باشه HDMI نداریم؟
    و خوب من از هند بگیرم یا از اینجا؟! با توجه به اینکه من اونجا دانشجوام و حالا حالا ها موندنی.کجا به صرفه تره؟
    من از قیمتای اونجا خبر ندارم شما اطلاع ندارین؟مثلا MB986LL/A چنده اونجاا؟
    و اینکه اینجا در ایران مکینتاش رو به همراه ویندوز می فروشن.اونجا هم اینجوریه ؟ یا فقط مکینتاش رو میدن؟اصلا خود مک رو هم میدن یا فقط دستگاه رو تحویل میدن؟؟!! یا باید مک رو جدا بگیرم؟
    و اگه جوابتون این بود که از هند بگیرم لطفا به من بگین که از ایران چیا با خودم ببرم چون اونجا دستم به هم زبونای خودم بند نیست و خوب اینجا حرف همو بهتر می فهمیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام . بازم ممنون
    نمیدونم چطور تشکر کنم . اومدم توی چت ولی گویا نبودین . به هر حال اینجا مینویسم تا بعد بتونیم با هم صحبتی داشته باشیم . خب :

- اینطور که فهمیدم بین مدل مک بوک و مک بوک پرو تنها تفاوت فقط در زیبایی هست و یک پورت ریدر کارت حافظه ؟ که من فقط از کارت های اس دی اچ سی و اف سی استفاده میکنم که با ریدر هستن . در ضمن فرمتی که من ک ار میکنم RAW هست و آیا مک قادر هست این فرمت رو بخونه ؟

- اگه من 13 اینچ بگیرم تصویر خیلی کوچیک نمیشه ؟و آیا بهتر نیست مثلن برم مک بوک 15 بخرم تا جبران کنه ؟ یعنی قیمتش ارزون تر بشه به نسبت مک بوک پرو ؟ یعنی بجای اینکه پرو 13 بگیرم مک 15 بگیرم ؟ آیا همون قیمت در میاد ؟ با توجه به اینکه من گارانتی ایران هم به دردم نمیخوره و خب 50 تومن هم کم میشه و ...

- راستش با چیزایی که نوشتین و گفتین عاشقش شدم و لحظه شماری برای خرید .

- در مورد سختی کار با فتوشاپ گه براتون گفتم برای این بود که من از سال 74 فتوشاپ کار میکنم و دستم فقط روی این عادت داره یعنی در سیستم ویندوز و حالا بخوام بیام روی مک , همه منوها و کلیدها و شورت کات ها مثل هم هستن ؟

- توی نقش این مدل رو حراج کرده که به نظرم بد نیومد میخواستم نظر شما رو هم بدونم : MacBook Pro MB991LL/A

- من به کشور انگلیس و سوئد سفر میکنم دائم ومیخواستم از یکی از این دو کشور بخرم . به نظرتون ارزونتر نیست ؟

آیا مک هم مثل ویندوز 64 بیت و 32 بیت داره ؟ چون من روی ویندوز اولتیمیت 64 بیت کار میکنم تا بتونم از همه رم برای فتوشاپ استفاده کنم . حالا همین سیستم عامل روی مک هم هست یا مک کلن 32 بیتی هست ؟

- روی لپ تاپ های غیر مک اینطور هست گویا . من از هر کسی که پرسیدم گفتن که قدرت و پرفرمانس سیستم در لپ تاپ های 13 اینچ حتا اگه برابر یا قویتر هم باشن از نظر سخت افزار از لپ تاپ های 15 ضعیف تر هستن ! حالا به این دلیل که قطعاتشون مینیاتوری هست یا چی رو نمیدونم و برای همین میخواستم 13 مک رو هم بدونم و مطمئن بشم که آیا اونها هم اینطور هستن ؟

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

سلام . بازم ممنون
    نمیدونم چطور تشکر کنم . اومدم توی چت ولی گویا نبودین . به هر حال اینجا مینویسم تا بعد بتونیم با هم صحبتی داشته باشیم . خب :

- اینطور که فهمیدم بین مدل مک بوک و مک بوک پرو تنها تفاوت فقط در زیبایی هست و یک پورت ریدر کارت حافظه ؟ که من فقط از کارت های اس دی اچ سی و اف سی استفاده میکنم که با ریدر هستن . در ضمن فرمتی که من ک ار میکنم RAW هست و آیا مک قادر هست این فرمت رو بخونه ؟

- اگه من 13 اینچ بگیرم تصویر خیلی کوچیک نمیشه ؟و آیا بهتر نیست مثلن برم مک بوک 15 بخرم تا جبران کنه ؟ یعنی قیمتش ارزون تر بشه به نسبت مک بوک پرو ؟ یعنی بجای اینکه پرو 13 بگیرم مک 15 بگیرم ؟ آیا همون قیمت در میاد ؟ با توجه به اینکه من گارانتی ایران هم به دردم نمیخوره و خب 50 تومن هم کم میشه و ...

- راستش با چیزایی که نوشتین و گفتین عاشقش شدم و لحظه شماری برای خرید .

- در مورد سختی کار با فتوشاپ گه براتون گفتم برای این بود که من از سال 74 فتوشاپ کار میکنم و دستم فقط روی این عادت داره یعنی در سیستم ویندوز و حالا بخوام بیام روی مک , همه منوها و کلیدها و شورت کات ها مثل هم هستن ؟

- توی نقش این مدل رو حراج کرده که به نظرم بد نیومد میخواستم نظر شما رو هم بدونم : MacBook Pro MB991LL/A

- من به کشور انگلیس و سوئد سفر میکنم دائم ومیخواستم از یکی از این دو کشور بخرم . به نظرتون ارزونتر نیست ؟

آیا مک هم مثل ویندوز 64 بیت و 32 بیت داره ؟ چون من روی ویندوز اولتیمیت 64 بیت کار میکنم تا بتونم از همه رم برای فتوشاپ استفاده کنم . حالا همین سیستم عامل روی مک هم هست یا مک کلن 32 بیتی هست ؟

- روی لپ تاپ های غیر مک اینطور هست گویا . من از هر کسی که پرسیدم گفتن که قدرت و پرفرمانس سیستم در لپ تاپ های 13 اینچ حتا اگه برابر یا قویتر هم باشن از نظر سخت افزار از لپ تاپ های 15 ضعیف تر هستن ! حالا به این دلیل که قطعاتشون مینیاتوری هست یا چی رو نمیدونم و برای همین میخواستم 13 مک رو هم بدونم و مطمئن بشم که آیا اونها هم اینطور هستن ؟

عزیزم تشکر لازم نیست! من فقط برای شما یه خورده شفاف سازی کردم!

- تقریبا درسته + مک بوک پرو همونطور که از اسمش پیداست پرو فشناله! ، SD , SD HC رو 100% می خونه چون خودم تست کردم! اما در مورد FC و فرمت RAW نمی دونم! (شرمنده!)

- ببین ، 13" با رزولوشن 1280x800 فکر نکنم زیاد کوچیک شه! در مورد 15" هم اگر از نظر حمل ونقل (نسبت به 13") مشکلی ندارید عالی ست!

- عجب!! ، این حرف رو هر کی با من حرف میزنه ! میگه!(در هرصورت Tnx)

- والا من نمی دونم شما با چه نسخه ای از فوتوشاپ کار می کنید ، اما به شما پیشنهاد میکنم که از نسخه ی CS4 استفاده کنید! کار با منو ها هم یواش یواش ادم عادت میکنه!!!(زیاد فرقی نداره!)

- ببین MB991LL/A خوبه ! اما شما از نقش نمی تونی بدون گارانتی بگیری !! ها!

- اگر بتونید از انگلیس بگیرید که عالیه! البته اختلاف زیادی نداره! اما به نظر من خرید از اپل استور رو تجربه کنید!( یک پیشنهاد!)

- بله Leopard نسخه ی 32بیتی بود! ، اما Snow Leopard فقط 64 بیتی است! مک بوک پرو هایی که داخل ایران هست از سیستم عامل Mac OS X Leopard استفاده میکنند! که شما میتونید به Snow Leopard آپگریدکنید!
    اما اگه بخوایید از انگلیس یا سوئد بگیرید 100% با Snow Leopard هست!

- بله ، اما درمورد مک صادق نیست! اگر عکسهای Trade Down مک بوک و مک بوک پرو رو تو اینترنت ببینید ! می فهمید چرا!

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

با تشکر. اما شما MB986LL/A رو با MC226LL/A مقایسه کردین اما من MC026LL/A رو نوشته بودم.و می خواستم بدونم کلا HDMI در لپ تاپ های 17 اینچی هست؟یعنی ما کلا در هیچ برندی که لپ تاپش 15 اینچ باشه HDMI نداریم؟
    و خوب من از هند بگیرم یا از اینجا؟! با توجه به اینکه من اونجا دانشجوام و حالا حالا ها موندنی.کجا به صرفه تره؟
    من از قیمتای اونجا خبر ندارم شما اطلاع ندارین؟مثلا MB986LL/A چنده اونجاا؟
    و اینکه اینجا در ایران مکینتاش رو به همراه ویندوز می فروشن.اونجا هم اینجوریه ؟ یا فقط مکینتاش رو میدن؟اصلا خود مک رو هم میدن یا فقط دستگاه رو تحویل میدن؟؟!! یا باید مک رو جدا بگیرم؟
    و اگه جوابتون این بود که از هند بگیرم لطفا به من بگین که از ایران چیا با خودم ببرم چون اونجا دستم به هم زبونای خودم بند نیست و خوب اینجا حرف همو بهتر می فهمیم
    عزیزم MC026LL/A یک مدل 15" قدیمی هست! سراغش نری بهتره! (نگو چرا!)

- چرا ؟؟ شما یکم مطالعه تون رو بیشتر کنید! الان اکثر مدل های بازار HDMI دارند! حتی 13" ، اما اپل نه! (ندارند)

- از اینجا بگیری بهتره!

- نه!

- نه ، همچین چیزی ممکن نیست! فقط مک!

- تو هند ممکنه Layout کیبورد هندی باشه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid.tipic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

عزیزم MC026LL/A یک مدل 15" قدیمی هست! سراغش نری بهتره! (نگو چرا!)

- چرا ؟؟ شما یکم مطالعه تون رو بیشتر کنید! الان اکثر مدل های بازار HDMI دارند! حتی 13" ، اما اپل نه! (ندارند)

- از اینجا بگیری بهتره!

- نه!

- نه ، همچین چیزی ممکن نیست! فقط مک!

- تو هند ممکنه Layout کیبورد هندی باشه!
    مرسی و واقعا ممنونن ,خیلی زحمت دادیم تو ابن 2-3 روز , ایشالا جبران کنیم.
    پس من رفتم که یک MB986LL/A بگیرم.اگر نکته ای هست که باید هنگام خرید توجه کنم بفرمایید.
    اگه مجموعه ی برنامه ای یا چیزی از این قبیل لازمه که از اینجا بگیرم با توجه به اینکه هیچ آشنایی قبلی با مک ندارم بفرمایین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

همین که برای کمک به بچه ها وقت میذارین قابل تحسین هست و باید ازتون تشکر کرد

- خب این مهم نیست حتا اگه نخونه هم من با کارت ریدر مشکلم حل میشه فرمت RAW یا NEF در اصل فرمت خام عکس هست که توی ادوب لایت روم یا فتوشاپ ادیت میشه و بعد به JPEG تبدیل میشه و آماده برای چاپ .

- خب مشکل که پیدا میکنم برای حملش ولی میترسم 13 زیادی ریز باشه . خیلی چشم و چال خوبی دارم دیگه 13 هم بگیرم خدا به داد برسه هاهاها .. به هر حال امیدوارم از نظر قیمتی یکی در بیاد که البته فکر نکنم ... باید احتمالن خودمو زیادی بتکونم )

من با همون نسخته سی اس 4 - 64 بیت کار میکنم ولی آدم تا یه چیز جدید رو یاد بگیره دق میکنه ... اینطور که دیدم انگار حتا دکمه های بستن و ... هم فرق داره .. ! سرعت کار آدمو میاره پایین ..

انگلیس یه فروشگاه هست به اسم جان لوئیز که قیمت هاش نسبت به مغازه های اصلی کمی پایین تره ! در ضمن وقتی که آدم داره از کشور میاد بیرون هم مالیاتش رو توی فرودگاه پس میگیره وقتی که فاکتور رو نشون میدی .. فکر کنم اینطوری خیلی ارزون بشه برام از همون جا باهاتون هماهنگ میکنم در مورد مدلش که بتونم یه انتخاب خیلی خوب داشته باشم . البته اپل استور که گفتین مشکوک شدم لابد چیز خوبیه که پیشنهاد میدین سراغ اونم میرم پس ..

- آخه مساله اینه ک ه اگه سیستم 32 بیتی باشه نمیتونه از 4 گیگ رم سیستم استفاده کنه . چون 4 گیگ رم رو نمیشناسه و باید سیستم حتمن 64 بیت باشه ! برای همین میگفتم که این چند بیت هستش و اصلن این مساله توی مک هم صادقه ؟ توی ویندوز که اینطور بوده و اگه سیستم شما 32 باشه فقط 2 گیگ رم رو میشناسه و باقی هرز میره و برای همین باید 64 بیت نصب کرد که نمیدونم توی مک هم همینطوره یا نه ؟!؟ اما در کل من از سیستم 64 خیلی لذت میبرم فقط نکته اینه که بعضی نرم افزارها براش نیست :(

بازم از راهنمایی هاتون ممنونم . این فرم بدون شما اصلن حال و هوایی نداره ;-)

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

مرسی و واقعا ممنونن ,خیلی زحمت دادیم تو ابن 2-3 روز , ایشالا جبران کنیم.
    پس من رفتم که یک MB986LL/A بگیرم.اگر نکته ای هست که باید هنگام خرید توجه کنم بفرمایید.
    اگه مجموعه ی برنامه ای یا چیزی از این قبیل لازمه که از اینجا بگیرم با توجه به اینکه هیچ آشنایی قبلی با مک ندارم بفرمایین
    - دوست عزیز ، MB986LL/A مدل خوبیه ، چون خودم تست کردم! پس می تونم بگم که هیچ وقت کم نمیاره!

- برنامه که ببین اگه از ایران iWork 09 برنامه ی خوبیه! یه جور آفیس ، ولی ماله اپله! بقیه رو حتما باید دانلود کنی ، که Last Version باشه!

- با مک خیلی زود اشنا می شید! خیلی زود یاد میگیرید! فقط یادتون باشه ، عجله نکنید!

با تشکر ،
    M24

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

همین که برای کمک به بچه ها وقت میذارین قابل تحسین هست و باید ازتون تشکر کرد

- خب این مهم نیست حتا اگه نخونه هم من با کارت ریدر مشکلم حل میشه فرمت RAW یا NEF در اصل فرمت خام عکس هست که توی ادوب لایت روم یا فتوشاپ ادیت میشه و بعد به JPEG تبدیل میشه و آماده برای چاپ .

- خب مشکل که پیدا میکنم برای حملش ولی میترسم 13 زیادی ریز باشه . خیلی چشم و چال خوبی دارم دیگه 13 هم بگیرم خدا به داد برسه هاهاها .. به هر حال امیدوارم از نظر قیمتی یکی در بیاد که البته فکر نکنم ... باید احتمالن خودمو زیادی بتکونم )

من با همون نسخته سی اس 4 - 64 بیت کار میکنم ولی آدم تا یه چیز جدید رو یاد بگیره دق میکنه ... اینطور که دیدم انگار حتا دکمه های بستن و ... هم فرق داره .. ! سرعت کار آدمو میاره پایین ..

انگلیس یه فروشگاه هست به اسم جان لوئیز که قیمت هاش نسبت به مغازه های اصلی کمی پایین تره ! در ضمن وقتی که آدم داره از کشور میاد بیرون هم مالیاتش رو توی فرودگاه پس میگیره وقتی که فاکتور رو نشون میدی .. فکر کنم اینطوری خیلی ارزون بشه برام از همون جا باهاتون هماهنگ میکنم در مورد مدلش که بتونم یه انتخاب خیلی خوب داشته باشم . البته اپل استور که گفتین مشکوک شدم لابد چیز خوبیه که پیشنهاد میدین سراغ اونم میرم پس ..

- آخه مساله اینه ک ه اگه سیستم 32 بیتی باشه نمیتونه از 4 گیگ رم سیستم استفاده کنه . چون 4 گیگ رم رو نمیشناسه و باید سیستم حتمن 64 بیت باشه ! برای همین میگفتم که این چند بیت هستش و اصلن این مساله توی مک هم صادقه ؟ توی ویندوز که اینطور بوده و اگه سیستم شما 32 باشه فقط 2 گیگ رم رو میشناسه و باقی هرز میره و برای همین باید 64 بیت نصب کرد که نمیدونم توی مک هم همینطوره یا نه ؟!؟ اما در کل من از سیستم 64 خیلی لذت میبرم فقط نکته اینه که بعضی نرم افزارها براش نیست :(

بازم از راهنمایی هاتون ممنونم . این فرم بدون شما اصلن حال و هوایی نداره ;-)
    - پس این RAW رو 100% فوتوشاپ می خونه!!

- اگر با CS4 اشنایی دارید ، که مشکلی نیست! چون CS4 همون CS4 ه وفرق زیادی نداره! باز وبسته کردن که فقط از سمت راست رفته سما چپ!!

- ببین تو اپل 32 بیت و 64 بیت اینجوری نیست! 32 بیت تا 8 گیگ و 64 بیت تا 16 گیگ ساپورت رم داره! پس نگران این مسئله ! نباش و چون از ایران نمی گیری! بنابراین سیستم عامل Snow leopard رو دستگاه نصبه که خودش ! 64 بیتی ه!

- شاید چون تجربه ی من در اپل یه خورده بیشتر باشه!
    درسته اینجا تاپیک لپ تابه ، اما اگر خواستی آیفون و یا آیپاد بگیری هم می تونم راهنمایی ت کنم!

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 ویندوز 7 و مک بوک پرو خودم!!!

با سلام به دوستان عزیز ،

یک سری دوستان در پست های اول این تاپیک یک سری حرف ها زدند و یک سری دیگه تایید کردند!

به غیر از این فروم چند جای دیگه هم شنیده بودم ! همش با خودم میگفتم !: خدایا ! یا من خیلی خوش شانسم (که اصلا این جوری نیست! ) که تا حالا این حالت ها برای من پیش نیومده ! یا اینا دارند دروغ میگن!

خب از این حرفها بگذریم !
    ببینید شایعاتی بود مبنی بر داغ شدن بیش از حد محصولات اپل ، یا کند بودن اپل در ویندوز ، یا خالی شدن باطری در حین استفاده از ویندوز! و.... خوشبختانه زیاد نیستند!
    حالا جالب اینجاست! چرا وقتی باتری لپ تاب های دل ترکیدند! کسی نگفت دل نخرید می ترکه!! ؟؟؟

مقدمه:
    خب من چه جوری اینا رو رد میکنم ! خیلی ساده ست! اپل از CPU های اینتل + کارت گرافیک های Nvidia در مک بوک و مک بوک پرو! و یا Ati در آیمک و مک پرو داره استفاده میکنه! که اکثر لپ تاب های تو بازار از همین سیستم استفاده میکنند! آیا وقتی اونا داغ میکنند ! وصدای خر خر فن هاشون میاد کسی میگه! چرا!؟ حالا چرا اپل؟

شاید چون اپل با سیستم عامل به مراتب قوی تر نسبت به ویندوز که با هسته ی یونیکس ه ، استفاده میکنه! و هیچ وقت انحصار مک رو از دست نمی ده! (سیاست انگلیس!) ولی تا چند سال پیش که از پردلزنده های Power PC استفاده می شد ! ، ونصب ویندوز ممکن نبود کسی نمی گفت داغ میکنه! ولی از وقتی که اپل رفت سراغ پردازنده های اینتل ، یه عده ترسیدند ! دلیلش هم ساده است! چون دیگه مثل قبل نبود و با معرفی نرم افزار Boot Camp توسط اپل ، ترس به یقین تبدیل شد یعنی نصب ویندوز در کنار مک ممکن شد! و شایعاتی به وجود اومدند! که هیچ کدام اثبات نشدند!

امروز اومدم که به این شایعات پایان بدم ، تا بیخودی یک سری جو گیر نشن! و رژیم رو بزارن کنار!

(1) - تصویر یک امتیاز ویندوز 7 به مک بوک پرو با پارت نامبر MB986LL/A ، (یعنی مک بوک خودم!)

(2) - Raiting بدرد نخور ویندوز 7! البته یک نکته رو توجه کنید که ویندوز هفت مدل مک بوک رو درست تشخیص داده!
    به عکس نگاه کنید MacBookPro 5,3 یعنی مک بوک پرو نسل پنجم و ویرایش سوم! یه دقت دیگه به عکس بندازید ، ویندوز 7 فقط یک چیپست گرافیک رو شناخته که اونم GF9600M GT هستش! بنابراین یه خورده دمای بیشتر طبیعیه!

(3) - درصد Process سی پی یو ، که کندی رو رد میکند! در ضمن من فکر نکنم پردازنده های اینتل به قدری بدرد نخور باشند که با 1% سی پی یو داغ کنند!(البته در حالت عادی!)

(4) - 2% شارژ و 4 دقیقه مصرف!!! بنابراین خالی شدن باطری در کار نیست! جالب اینجاست که بعد از چهار دقیقه یعنی وقتی 0% شد رفت رو هایبرنت! لپ تاب دل من زیر10% خاموش میشه!(همین که نترکیده خدا رو شکر!)

(5) - تصویری از Device Manager که نشون میده تمام شخت افزار ها شناسایی شدند!

__________________________________________________ ___________________
    تصاویر بیشتر ! ؛ به زودی !
    با تشکر ،
    M24
    Last edited by Microsoft24; 03-01-2010 at 20:59.

10. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

با تشکر فراوان از اطلاعات بسیار مفیدتون.
    با این حساب MB986LL/A از بقیه بهتره و البته تنها چیزی که منو نگران میکنه گرافیکشه که منو به شک انداخته و می ترسم کم بیاره.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میشه مشخصات 3 مدل زیر رو هم بنویسین که من آخرین مقایسه رو بکنم و تصمیم نهایی رو بگیرم؟!
    SONY FW 490 JGB
    SONY FW 56GF/B
    SONY FW 590 FWB
    MC026LL/A
    راستش به غیر از رم DDR3 که در اپل هست در بقیه موارد میشه گفت این 3 تا سونی کانفیگ بالاتری دارن (گرافیک بالاتر و HDMI و FULL HD و 7200 RPM و...)و البته این 3 تا سونی نسبت به کانفیگ بالاترشون 600 - 700 تومن هم ارزونترن نسبت به MB986LL/A
    (عقلم میگه سونی در حالی که دلم میگه اپل )
    ولی خوب اپله دیگه همونطور که یک بنز همیشه یک بنزه
    فقط اگه کانفیگ این سونی ها رو محبت کنید و فرق MC026LL/A و MB986LL/A رو هم بنویسید بی نهایت سپاسگزار میشم.
    و به عنوان آخرین سوالم می خواستم بپرسم در همین تاپیک خونده بودم که کسی که مک بوک میگیره باید یک اکانت رپیدشیر هم بگیره!!!
    به چه منظور؟؟!!
    با تشکر فراوان

برادر از بین این مدل هایی که گفتی FW56GF واقعا عالیه البته دنبالش نرو که گیر نمیاری!

من 2 ماه در به در دنبال این مدل )مدل قبلیش که با ویندوز ویستا بود یعنی FW46بودم که گیر نیاوردم

VGN-FW56GF/B

Intel Core 2 Duo 2.8Ghz 6MB Cache T9600

Ram: 4GB DDR2

H.D.D: 500 GB 5400rpm

LCD: 16.4" Full HD (1920*1080) 1080p

Blue-Ray Combo

ATI HD 4650 1GB GDDR3 Dedicated with shared 2799MB

O.S. Windows 7 Premium Home

Price by Iran Rahjoo: 1,650,000 Tomans

کانفیگش این بود البته این طور که دوستان میگن در مدل های مک برای کارای گرافیکی کارایی بیشتری میبینید به خاطر

استفاده از سیستم مکینتاش

در مورد اون دو مدل دیگه از اپل هم که دوست عزیزمون Microsoft24 توضیحات لازم رو دادن
    Last edited by VahidDG2007; 03-01-2010 at 22:05.

12. این کاربر از VahidDG2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •