سلام . بازم ممنون
نمیدونم چطور تشکر کنم . اومدم توی چت ولی گویا نبودین . به هر حال اینجا مینویسم تا بعد بتونیم با هم صحبتی داشته باشیم . خب :
- اینطور که فهمیدم بین مدل مک بوک و مک بوک پرو تنها تفاوت فقط در زیبایی هست و یک پورت ریدر کارت حافظه ؟ که من فقط از کارت های اس دی اچ سی و اف سی استفاده میکنم که با ریدر هستن . در ضمن فرمتی که من ک ار میکنم RAW هست و آیا مک قادر هست این فرمت رو بخونه ؟
- اگه من 13 اینچ بگیرم تصویر خیلی کوچیک نمیشه ؟و آیا بهتر نیست مثلن برم مک بوک 15 بخرم تا جبران کنه ؟ یعنی قیمتش ارزون تر بشه به نسبت مک بوک پرو ؟ یعنی بجای اینکه پرو 13 بگیرم مک 15 بگیرم ؟ آیا همون قیمت در میاد ؟ با توجه به اینکه من گارانتی ایران هم به دردم نمیخوره و خب 50 تومن هم کم میشه و ...
- راستش با چیزایی که نوشتین و گفتین عاشقش شدم و لحظه شماری برای خرید .
- در مورد سختی کار با فتوشاپ گه براتون گفتم برای این بود که من از سال 74 فتوشاپ کار میکنم و دستم فقط روی این عادت داره یعنی در سیستم ویندوز و حالا بخوام بیام روی مک , همه منوها و کلیدها و شورت کات ها مثل هم هستن ؟
- توی نقش این مدل رو حراج کرده که به نظرم بد نیومد میخواستم نظر شما رو هم بدونم : MacBook Pro MB991LL/A
- من به کشور انگلیس و سوئد سفر میکنم دائم ومیخواستم از یکی از این دو کشور بخرم . به نظرتون ارزونتر نیست ؟
آیا مک هم مثل ویندوز 64 بیت و 32 بیت داره ؟ چون من روی ویندوز اولتیمیت 64 بیت کار میکنم تا بتونم از همه رم برای فتوشاپ استفاده کنم . حالا همین سیستم عامل روی مک هم هست یا مک کلن 32 بیتی هست ؟
- روی لپ تاپ های غیر مک اینطور هست گویا . من از هر کسی که پرسیدم گفتن که قدرت و پرفرمانس سیستم در لپ تاپ های 13 اینچ حتا اگه برابر یا قویتر هم باشن از نظر سخت افزار از لپ تاپ های 15 ضعیف تر هستن ! حالا به این دلیل که قطعاتشون مینیاتوری هست یا چی رو نمیدونم و برای همین میخواستم 13 مک رو هم بدونم و مطمئن بشم که آیا اونها هم اینطور هستن ؟