به نظر من شما كم داري.
به نظر من شما كم داري.
شوخی جالبی بوداينو ول كنيد بابا نه گرافيكي نه يه هيجاني چيشو داريد بازي ميكنيد من دو روز بازي كردم ازش زده شدم!
مگه گرافیکش چشه که شما حالتون بهم خورد
مطمئنا هیچ بازی به این پر هیجانی وجود نداره
هر چی این بازی مسخره باشه آنلاینش حرف نداره ..خوراکه!
با تمام رفیقام از گوشه گوشه تهران آنلاین میشیم ...بعد میترکونیم همدیگرو !
تازه قشنگ بودن آنلاین هم بر میگرده به قشنگ بودن خود بازی گیم پلی فوقالعاده و گرافیک بی نظیر!
یه مرحله هست داری همینجوری میری از فرودگاه رد میشی یه هواپیما arirbus از بالا سرت رد میشه
و میخوره زمین اونجا قدرت این بازی معلوم میشه! وقتی هواپیما میخوره زمین اگر جنبه نداشته باشی
توهم میزنی یهو فکر میکنی داری فیلم آمریکایی 2010 میبینی ...
بابا بازی خداست !
سلام
این دوستمون که انتقاد کردن از بازی سلیقه خودشو داره . و ما نمیتونیم بش ایراد بگیریم. ولی اولین نفری هست که میاد و اینطور شدیدا انتقاد میکنه اونم از گرافیک و گیم پلی. عجیبه. باید دید چه نکته ی منفی باعث انتقاد دوستمون شده. راستی اینترنتم پرید. فکر کنم تا 1 ماه نتونم از اینترنت پر سرعت استفاده کنیم. ( چه میکشن این دایال آپی ها البته خودمم دایال اپی بودما ها ولی خوب دیگه به پرسرعت عادت کرده بودم الان خیلی دارم زجر میکشم). دوستان فعلا جای مارو خالی کنید.
واقعا بازی خداست .
آقا من هر کاری کردم نتونستم آنلاین بیام . با 512 . شما سرعتتون چنده ؟
این هواپیماهرو من تو خود بازی تجربه کردم . هدفون هم گذاشته بودم . خوفم برید یه لحظه . یه 1 متری از جام پریدم![]()
من با adsl 128 میام ..
اون اروری که دریافت میکنی موقع ساین این باید چند بار تکرار کنی تا ساین بشه .
صبح ها بری راحت میره تو آنلاین
اگر نشد برو تو بازی بعد بازی رو alt+tab مینیمایز کن بعد برو رو کانکشنت رو یه بار دیسکانکت کن و دوباره کانکت
شو و تا به اینترنت کانکت شدی سریع برو تو بازی و ساین شو اینجوری اگر بازم ارور داد بعد 3 -4 بار میره تو
طرف اصلا گيمر نيست .
سلام
منم گرفتم
واقعا بازی عالی هست از همه لحاظ...
اون مرحله هایی هم که همه جا میترکه و باید جاخالی بدیم خیلی حال میده![]()
این بازی BLUR چطوره؟
هم رده SPLIT هست یا نه؟
کدومشون جدیدتر و بهتره؟
Split second بهتر از blur هستش .
بازی blur اصلا جالب نیست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)