من WD 1TBگرفتم خیلی راضیم. البته نمی دونم تو ایران از کجا میشه خرید، چون از کانادا خریدم 179$
من WD 1TBگرفتم خیلی راضیم. البته نمی دونم تو ایران از کجا میشه خرید، چون از کانادا خریدم 179$
با سلا من یک WD 500 my passport گرفتم
قبل از این که چیزی توش بریزم فرمتش کردم البته با برنامه ای که از خود سایت WD گرفتم همون Fat 32 اصلا نگاه نکردم تو هارد چیزی بود یا نه؟
دوما تقریبا 60 گیگ فیلم زدم توش حالا وقتی می خوام بازم فیلم بزنم میگه Disk clean up بکن فضا نداری
آخه 4500 خالییه چرا دیگه چیزی نمیشه زد
البته اینم بگم که من اصلا پارتیشن بندی نکردم همون توری زدم توش
الان هم فرمتش FAt32 هستش![]()
درود
منم با توجه به نظرات دوستان پنج شنبه یه هارد 1 ترابایت سیگیت 7200.12 تایلندی با قیمت 88 تومن خریدم و حالا چند تا سوال برام پیش اومده
1.رو ورچسب گارانتی این هارد نوشته maxtor sata و تا اوریل 2012 وقت دارد برا شما هم نوشته maxtor sata
2.بعضی وقتا میشد که یهو یه تیکی میکند این طبیعیه؟
3.گاهی اوقات خیلی کم هنگ میکند اینم طبیعیه؟
4.این گارانی سازگاره چون روش چیزی ننوشته بود فقط نوشته تا 2012 وقت دارد؟
من الانه یه 160 مکستور و 1 ترا سیگیت دارد از لحاظ خنکی که سیگیته خیلی بهتر از مکستوره((البته ویندوزه رو مکستور نصبه))
موفق باشید
کسی قیمت هارد 1ترا (اکسترنال) سی گیت رو نداره؟
من یه هارد 1 ترای سامسونگ 32 اینترنال خریدم کاش نمی خریدم
هنوز 1 ماه نشده 8 گیگ بدسکتور انداخته درحالی که نازکتر ازگل باهاش رفتار نکردم
ضمانت نامه اش هم که قربون هیچی برم معلوم نیست چی رو می خواد جز ضمانت نامه قرار بده از بدسکتور گرفته تا هرچی که فکر کننید شاملش نمی شه
والا من که از خریدنش خیلی پشیمونم مخصوصا با این ضمانت نامه 3 ساله اش که مفت هم نمی ارزه
-----------------------------
وبعد از چند روز تلاش بی وقفه ....
خوشبختانه بد سکتورش نرم افزاری بود و با low level formatحل شد ولی خیلی برنامه هامو ناقص کرد
اینم عکس قبل و بعد llf
![]()
Last edited by !Yahoo; 02-11-2009 at 21:58.
تایلندی ؟؟
برا من روش زده بود چین
برچسب گارانتیش هم دقیقا همینه
یعنی کلا برچسباش همینه اصلا هم نزده گارانتی کجاس
فروشنده گفت گارانتی دیجیتاله
خودم تنها بودم باور نمیکردم ولی یکی از رفیقام که تو مرکز ایران کار میکنه باهام بود
اون تایید کرد
منم قبول کردم احتمالا برا شما هم دیجیتاله
ولی هنگ و ... نه نداره فقط اولش یه 2 ساعتی طول کشید تا دیتکت شد
رم شما چند گيگه؟شايد مال رم باشد اخه از من 1 گيگه و بعضي مواقه يه تيكي ميكند
موفق باشيد
کسی نمیدونه؟
من شيراز خريدم همين سي گيت رو ولي گارانتي 5 ساله ويستا هست و خيلي هم هارد خوبي هست
و اين که بنويسه مکستور فکر نکنم چنين چيزي باشه هارد اگه سي گيت هست که سي گيته هست و مکستور ديگه چيه؟
ساخت تايلند هست اش قيمت هم شيراز 89 تومن
برچسب گارانتي يه هولوگرام گرد کوچک هست که تاريخ شروع گارنتي که تا پنج سال بعد محاسبه مي شه
ممنون
ولي اين دوستمون ali_nioton ميگد رو ورچسب هاردش نوشته مكستور ساتا
موفق باشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)