فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد ولی دقت کن
فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد ولی دقت کن
خوب باید یک سر را به هارد و اون یکی را کجا بزنم ؟؟؟؟؟؟ به مدار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا شما اصرار دارید که اونو وصل کنید؟ من رو به شک می دازید!! بقیه بدون اتصال زمین و فقط با RX , TX تونستن مشکل رو حل کنن....واقعا لازم هست؟ تا اونجایی که من فهمیدم شما هم USB-TO-TTL دارید و دقیقا مثل مال من هست....
البته من کلا بیسوادم و ار همین فروم و بقیه جاها اینا دیدم...پ
شاید برای جلوگیری از شوک الکتریکی ...ها؟
Last edited by joopin; 30-06-2009 at 11:11.
آقا من دیروز خریدم مکستور دیاموند 22 هنوز چیزیش نیست. میخوام آپدیت بزنم که یه موقع خراب نشه. فقط مشکل اینه که روی خود هارد نوشته STM 31000334 AS
ولی نرم افزار درایو دتکت میگه STM 31000333 AS
از نظر فریم ور تفاوت ندارن جفتشونم MC1H زدن
من چی کار کنم بچه ها؟ تا یه بلایی سر هاردم نیومده؟
یک ترا اطلاعات دارم.
یه سوالم دارم اگه یه موقع چیزیش شد گارانتی یه نو بهم میده یا تعمیر میکنه؟ گارانتیش دیجیتال.
یه دنیا ممنون.
ای بابا بچه ها من آپدیت کردم با 31000334 as همه مراحل و رفتم بعد که ویندوز اومد بالا درایو دتکت و اجرا کردم نوشته فریم ور mc 1h یعنی همونی که قبل آپدیت نوشته بود. یعنی آپدیت نشده؟ اگه می شد که mc 1h باید تغییر میکرد یه چیز دیگه میشد. تو رو خدا یکی جواب بده به من.
اومد....اومد ...اومد...4 قلو سالم به دنیا اومد....دوتا پسر دوتا دختر......بعد از عمل سزارین این هارد لعنتی .....آخیش......مردم بابا...جونم به لبم رسید......آقا درست شد..مال من هم....حتی یک بیت دیتا هم نپرید...وصل کردم با ویندوز اومد بالا....اولش کار نمی کرد...ولی بعد فهمیدم که برقی رو که وصل کرده بودم مشکل داشت!!! همه مراحل همونطور بود که گفته شد...یه اپسیلون هم تفاوت نداشت..!!
در کل فکر کنم اگه از اتصالات و سالم بودن رابط مطمئن باشین نباید مشکلی پیش بیاد!!! ولی بازم خالی از ریسک نیست!!!.....
firmwere رو هم که MX15 بود رو به Mx1a آپگرید شد...با همون سی دی بوت که سگیت (لعنت الله علیه) داده بود تو سایتش!!
در ضمن من از کابل صدای دیجیتال سی دی رام استفاده کردم که مثه فابریک بودش و اصلا لحیم کاری هم لازم نداشت...فقط وصل کردم انجام د ادم....
هارد من این بود :Maxtor DimondMax 22 STM3500320AS
در اینجا از میثم...حامد ..آقا 125 و Iran_javiddan و بقیه بچه هایی که زحمت کشیدن و بجا اینکه بذارن برن ..موندن . کمک کردن به بقیه تشکر میکنم...به من زندگی دوباره دادین....بر وبچزی که در استان گیلان هستند...اگه تمایل داشتند من هستم در خدمتشون...البته آگه خودشون نمی خوان ریسک کنن...
آقا 125 از شما هم ممنون ...یه بار مزاحم شدم....و با حسن نیت به من کمک کردی...
همتون موفق باشین....
Last edited by joopin; 30-06-2009 at 17:35.
سریاله هاردت چیه؟
خوب مبارک باشه
شیرینی ما یادت نره ها![]()
ای جیگر
مبارک باشه
یکی من پس چی >؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)