چکی که برای ضمانت باشه و برگشت بخوره اصلا جنبه کیفری نداره یعنی اگه ببری دادسرا پرونده ات رو از همون اول می بندن و در ثانی اگه مبلغ چک 70 تومنه که میره برا شورای حل اختلاف
چکی که برای ضمانت باشه و برگشت بخوره اصلا جنبه کیفری نداره یعنی اگه ببری دادسرا پرونده ات رو از همون اول می بندن و در ثانی اگه مبلغ چک 70 تومنه که میره برا شورای حل اختلاف
البته چک سفید هست بدون تاریخ و مبلغ
میتونم هر مبلغی بخوام توش بنویسم؟بعدش حقوقی بشه چجوریاست؟
این کثیف کاری ها ارزش نداره. هیچ چیزی ارزش نامردی کردن در حق یه نفر (چه انسان چه حیون) رو نداره
تو میخواهی انسانیتت رو به پول بفروشی ؟
درضمن اگه طرف ازت شکایت کنه چک میره واسه تعیین دست خط و ...
خب فارغ از بحث نامردی و ... که دوستمون گفتن . شما می تونی هر مبلغی که خواستی بنویسی و تاریخ هم بزنی .زیاد برات مشکل ساز نمی شه چون تعیین دستخط و استکتاب برای امضای توی چک انجام میشه نه برای وجه و تاریخ (شما میتونی بگی من تاریخ و مبلغ رو نوشتم و طرف هم امضا کرد کاری که خیلی ها انجامش میدن) خب تا اینجا متوجه شدم که اسمی از این چک توی سند اجاره یا رهن نیومده درسته؟ اگه این جوری باشه می شه یه کارایی کرد ولی یه جوری مبلغ رو بنویس که تابلو نباشه . توی حقوقی که هیچ کس دنبالش نمیره به دو دلیل 1 هزینه دادرسی که از همون اول باید بپردازن 2 مدت طولانی رسیدگی اون هم بدون زندان رفتن طرف
من ده باره دارم بهش زنگ میزنم میگم بیا 70 تومن رو بده چکت رو ببر ولی طرف بیخیاله
من چیکار کنم؟در ضمن حتی اگه چکش برگشت بخوره دیگه بعید میدونم بهش دسته چک بدن
دیگه نمیدونم چی بگم . این بخشنامه های جدید بانک مرکزی رو هم در مورد دسته چک و ... رو زیاد خبر ندارم . یه جوری باید مجبورش کنی . از طریق معرف یا بزرگتری یا موارد دیگه
راستی اگه من چک رو گم کنم و یه نفر دیگه ازش سو استفاده کنه حکایت چجوریاست؟
هر وقت چکتون برگشت بخوره ، از زمان صدور اعلام برگشتی صاحب حساب 10 روز فرصت داره چک رو تعیین تکلیف کنه یعنی یا چک پاس بشه یا لاشه چک رو به بانک بده در غیر این صورت به صورت اتوماتیک براش توی بانک مرکزی سوئ اثر ایجاد میشه.
حالا اینکه کسی که چک رو برگشت زده به مراجع قضایی مراجعه کنه یا نه و اعلام شکایت کنه یا نه یه بحث دیگست.، که اگر قبل از 6 ماه اینکارو بکنه بصورت دعوی حقوقی کیفری و فورا حکم جلب صادر میشه و سوئ پیشینه ایجاد میشه در غیر اینصورت یعنی اگر پس از 6 ماه به مراجع قضایی شکایت کنه دعوی مدنی میشه و یه هفت هشت سالی باید بدو تا بتونه طرف رو محکوم کنه.
در مورد چک سفید امضا چی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)