جالبه شما از یه طرف میگید:
از یه طرف دیگه هم مشکلات گرافیکیه GTA IV را که در اثر تنها پورت شدن به وجود امده را قبول دارید.از کی تا حالا پورت بازی باعث ایجاد باگ گرافیکی می شه
بالاخره هر کی یه نظری داره دیگه!
جالبه شما از یه طرف میگید:
از یه طرف دیگه هم مشکلات گرافیکیه GTA IV را که در اثر تنها پورت شدن به وجود امده را قبول دارید.از کی تا حالا پورت بازی باعث ایجاد باگ گرافیکی می شه
در اولین و همین طور اخرین پست کاملا روشن توضیح دادم. از پست اول من شما برداشت اشتباهی کردید که در پست دوم این ابهام شما رو برطرف کردم. پست اول من هم دو بخش داره در بخش دوم گفتم که پورت بد و پورت خوب داریم. ولی مثل اینکه چشم شما ترجیح میده یک قسمتش رو ببینه و قسمت دیگه رو نبینه.از یه طرف دیگه هم مشکلات گرافیکیه GTA IV را که در اثر تنها پورت شدن به وجود امده را قبول دارید.
بابا بی خیال هم بشید این بحث ها فایده نداره.
دوستان من به خاطر یه مشکل متاسفانه این بازی فوق العاده در سبک نقش آفرینی رو فعلا از دست دادم ولی وقتی بازی کنم دیگه کسی نمیتونه جلوی منو بگیرهیه سوال داشتم این بازی نسبت به بازی dragon age که از همین شرکت bioware هست خیلی سیستم بالاتری میخواد یا در همون حد هستش.
اگر به بتونید به من کمک کنید لطف بزرگی کردید در حقم ...
من بازی رو گرفتم و نصب کردم و وارد منوی بازی شدم و وقتی روی نیو گیم کلیک میکنم و اونجا می پرسه میخواهید کاراکتر زن باشه یا مرد که وقتی هر کدومشون رو انتخاب میکنم بازی وارد لودینگ میشه اما از همون اول که وارد لودینگ میشه قفل میکنه و همینطوری می مونه . هرکاری میکنم نمی تونم کاری کنم که بازی اونجا قفل نکنه . آیا این مشکل قفل کردن در اولین لودینگ بازی فقط برای منه ؟
بازی از این لحاظ واقعا عالیه. با اینکه گرافیک خیلی خوبی داره ولی خیلی روون اجرا میشه و گرافیک خیلی خفنی نمیخواد !
من که با کارت گرافیک 8800 دارم توی رزولوشن 900*1440 توی آخرین جزئیات بازی میکنم.فریم بالایی هم میگیرم.
دوست من شما مشخصات سیستمت رو بگو.
در ضمن. درایور کارت گرافیکتون up to date هست؟
چیکار کنیم دیگه چشممون موارد مبهم را درست نمیبینه
من توصیه میکنم شما یه کنسول بخرید تا اونوقت بهتر بتونیم با هم بحث کنیم و تعصب نباشه.
اه دسته 360 ساپورت نمی کنه !
دست درد نکنه دوست عزیز.یعنی تقریبا سیستمی شبیه همون dragon age می خواد.این جوری هست من خودم رو باید زودتر برای یکی از بهترین بازی های امسال آماده کنمبازی از این لحاظ واقعا عالیه. با اینکه گرافیک خیلی خوبی داره ولی خیلی روون اجرا میشه و گرافیک خیلی خفنی نمیخواد !
من که با کارت گرافیک 8800 دارم توی رزولوشن 900*1440 توی آخرین جزئیات بازی میکنم.فریم بالایی هم میگیرم.
مشخصات سیستمم اینه دوست عزیز .
cpu : AMD 3000
VGA : 7900 GT
RAM : 2 GIG
درایو گرافیکم آپدیته . من بیشتر احتمال میدم از کرک باشه دنبال کرکش گشتم اما 16 مگابایت بودم و منم چون دایل آپی هستم بیشتر از 3 مگابایت رو نمی تونم دانلود کنم . کرکی از بازی سراغ نداری که حجمش کم باشه ؟
راستی بازی که من دارم 4 دی وی دی هستم و اصلا هم کرک نداره بعد از نصب روی آیکونش کلیک کنی میره تو منوی بازی ...
فکر کنم 4 دی وی دی ها مشکلی نداشته باشنمشخصات سیستمم اینه دوست عزیز .
cpu : AMD 3000
VGA : 7900 GT
RAM : 2 GIG
درایو گرافیکم آپدیته . من بیشتر احتمال میدم از کرک باشه دنبال کرکش گشتم اما 16 مگابایت بودم و منم چون دایل آپی هستم بیشتر از 3 مگابایت رو نمی تونم دانلود کنم . کرکی از بازی سراغ نداری که حجمش کم باشه ؟
راستی بازی که من دارم 4 دی وی دی هستم و اصلا هم کرک نداره بعد از نصب روی آیکونش کلیک کنی میره تو منوی بازی ...
مال منم کرک نداشت
---------- Post added at 02:05 AM ---------- Previous post was at 02:01 AM ----------
یه سوال دارم
سوالای قبلمو که کسی جواب نداد
چجوری باید ماموریت های اصلی رو یافت
من همینجوری تو سیاره هارو میگردم هر جا که نقطه سفید پیدا کرد رو میرم
اونا ماموریت های اصلین؟!
Last edited by miladddd; 02-02-2010 at 00:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)