تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 190 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 1896

نام تاپيک: Mass Effect 2

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

من چیزی رو فراموش نکردم. خوبه در پست قبل اشاره کردم که الزاما پورت باعث ایجاد به قول شما باگ گرافیکی نمیشه و اگه پورت به شکل مناسبی صورت بگیره، این مشکلات هم پیش نمیاد. آیا gta تنها بازی ای که پورت شده؟ بقیه ی بازی های پورت شده هم همین مشکلات رو دارند؟
    جالبه شما از یه طرف میگید:
    از کی تا حالا پورت بازی باعث ایجاد باگ گرافیکی می شه
    از یه طرف دیگه هم مشکلات گرافیکیه GTA IV را که در اثر تنها پورت شدن به وجود امده را قبول دارید.
    بالاخره هر کی یه نظری داره دیگه!

2. این کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

از یه طرف دیگه هم مشکلات گرافیکیه GTA IV را که در اثر تنها پورت شدن به وجود امده را قبول دارید.
    بالاخره هر کی یه نظری داره دیگه!
    در اولین و همین طور اخرین پست کاملا روشن توضیح دادم. از پست اول من شما برداشت اشتباهی کردید که در پست دوم این ابهام شما رو برطرف کردم. پست اول من هم دو بخش داره در بخش دوم گفتم که پورت بد و پورت خوب داریم. ولی مثل اینکه چشم شما ترجیح میده یک قسمتش رو ببینه و قسمت دیگه رو نبینه.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا بی خیال هم بشید این بحث ها فایده نداره.
    دوستان من به خاطر یه مشکل متاسفانه این بازی فوق العاده در سبک نقش آفرینی رو فعلا از دست دادم ولی وقتی بازی کنم دیگه کسی نمیتونه جلوی منو بگیره یه سوال داشتم این بازی نسبت به بازی dragon age که از همین شرکت bioware هست خیلی سیستم بالاتری میخواد یا در همون حد هستش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3ッドマクス's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اگر به بتونید به من کمک کنید لطف بزرگی کردید در حقم ...
    من بازی رو گرفتم و نصب کردم و وارد منوی بازی شدم و وقتی روی نیو گیم کلیک میکنم و اونجا می پرسه میخواهید کاراکتر زن باشه یا مرد که وقتی هر کدومشون رو انتخاب میکنم بازی وارد لودینگ میشه اما از همون اول که وارد لودینگ میشه قفل میکنه و همینطوری می مونه . هرکاری میکنم نمی تونم کاری کنم که بازی اونجا قفل نکنه . آیا این مشکل قفل کردن در اولین لودینگ بازی فقط برای منه ؟

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

بابا بی خیال هم بشید این بحث ها فایده نداره.
    دوستان من به خاطر یه مشکل متاسفانه این بازی فوق العاده در سبک نقش آفرینی رو فعلا از دست دادم ولی وقتی بازی کنم دیگه کسی نمیتونه جلوی منو بگیره یه سوال داشتم این بازی نسبت به بازی dragon age که از همین شرکت bioware هست خیلی سیستم بالاتری میخواد یا در همون حد هستش.
    بازی از این لحاظ واقعا عالیه. با اینکه گرافیک خیلی خوبی داره ولی خیلی روون اجرا میشه و گرافیک خیلی خفنی نمیخواد !
    من که با کارت گرافیک 8800 دارم توی رزولوشن 900*1440 توی آخرین جزئیات بازی میکنم.فریم بالایی هم میگیرم.

اگر به بتونید به من کمک کنید لطف بزرگی کردید در حقم ...
    من بازی رو گرفتم و نصب کردم و وارد منوی بازی شدم و وقتی روی نیو گیم کلیک میکنم و اونجا می پرسه میخواهید کاراکتر زن باشه یا مرد که وقتی هر کدومشون رو انتخاب میکنم بازی وارد لودینگ میشه اما از همون اول که وارد لودینگ میشه قفل میکنه و همینطوری می مونه . هرکاری میکنم نمی تونم کاری کنم که بازی اونجا قفل نکنه . آیا این مشکل قفل کردن در اولین لودینگ بازی فقط برای منه ؟
    دوست من شما مشخصات سیستمت رو بگو.
    در ضمن. درایور کارت گرافیکتون up to date هست؟

7. 2 کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

در اولین و همین طور اخرین پست کاملا روشن توضیح دادم. از پست اول من شما برداشت اشتباهی کردید که در پست دوم این ابهام شما رو برطرف کردم. پست اول من هم دو بخش داره در بخش دوم گفتم که پورت بد و پورت خوب داریم. ولی مثل اینکه چشم شما ترجیح میده یک قسمتش رو ببینه و قسمت دیگه رو نبینه.
    چیکار کنیم دیگه چشممون موارد مبهم را درست نمیبینه
    من توصیه میکنم شما یه کنسول بخرید تا اونوقت بهتر بتونیم با هم بحث کنیم و تعصب نباشه.

9. این کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

اه دسته 360 ساپورت نمی کنه !

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی از این لحاظ واقعا عالیه. با اینکه گرافیک خیلی خوبی داره ولی خیلی روون اجرا میشه و گرافیک خیلی خفنی نمیخواد !
    من که با کارت گرافیک 8800 دارم توی رزولوشن 900*1440 توی آخرین جزئیات بازی میکنم.فریم بالایی هم میگیرم.
    دست درد نکنه دوست عزیز.یعنی تقریبا سیستمی شبیه همون dragon age می خواد.این جوری هست من خودم رو باید زودتر برای یکی از بهترین بازی های امسال آماده کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3ッドマクス's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مشخصات سیستمم اینه دوست عزیز .

cpu : AMD 3000
    VGA : 7900 GT
    RAM : 2 GIG

درایو گرافیکم آپدیته . من بیشتر احتمال میدم از کرک باشه دنبال کرکش گشتم اما 16 مگابایت بودم و منم چون دایل آپی هستم بیشتر از 3 مگابایت رو نمی تونم دانلود کنم . کرکی از بازی سراغ نداری که حجمش کم باشه ؟

راستی بازی که من دارم 4 دی وی دی هستم و اصلا هم کرک نداره بعد از نصب روی آیکونش کلیک کنی میره تو منوی بازی ...

پروفشنال miladddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مشخصات سیستمم اینه دوست عزیز .

cpu : AMD 3000
    VGA : 7900 GT
    RAM : 2 GIG

درایو گرافیکم آپدیته . من بیشتر احتمال میدم از کرک باشه دنبال کرکش گشتم اما 16 مگابایت بودم و منم چون دایل آپی هستم بیشتر از 3 مگابایت رو نمی تونم دانلود کنم . کرکی از بازی سراغ نداری که حجمش کم باشه ؟

راستی بازی که من دارم 4 دی وی دی هستم و اصلا هم کرک نداره بعد از نصب روی آیکونش کلیک کنی میره تو منوی بازی ...
    فکر کنم 4 دی وی دی ها مشکلی نداشته باشن
    مال منم کرک نداشت

---------- Post added at 02:05 AM ---------- Previous post was at 02:01 AM ----------

یه سوال دارم
    سوالای قبلمو که کسی جواب نداد

چجوری باید ماموریت های اصلی رو یافت
    من همینجوری تو سیاره هارو میگردم هر جا که نقطه سفید پیدا کرد رو میرم
    اونا ماموریت های اصلین؟!
    Last edited by miladddd; 02-02-2010 at 00:03.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •