من این گوشی را وقتی که دست نماینده های مایکروتل بود دیدم و کمی باهاش کار کردم. از لحاظ ابعاد کمی بزرگه و یه چیزی تو مایه های htc hd میمونه. از لحاظ ال سی دی و شفافیت که عالی! البته این مدل مایکروتل کمی هم مشکلات داشت که امیدوارم همش رفع بشه...
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
من این گوشی را وقتی که دست نماینده های مایکروتل بود دیدم و کمی باهاش کار کردم. از لحاظ ابعاد کمی بزرگه و یه چیزی تو مایه های htc hd میمونه. از لحاظ ال سی دی و شفافیت که عالی! البته این مدل مایکروتل کمی هم مشکلات داشت که امیدوارم همش رفع بشه...
چه عظمتی داره این omnia hd!!!!!!!!!!
عجب صفحه نمایشی!!!!!!!!!
دوربینش چنده؟
به عنوان تاپیک توجه نکردی دوست من ؟؟
omnia hd » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل symbian touch و دوربین 8 مگاپیکسل
دانلود ویدیو :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید××××××××××××××××××××××××× ××کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مقایسه دوربین Omnia HD با دوربین دیجیتال Sony DSC-T100 و Olympus E520
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدAs ISO’s get higher, the T100 and the Omnia HD still remain tied. However, the different imaging philosophies become painfully evident: while Samsung preserves detail at the expense of noise, Sony blurs the image heavily. Of course, the Olympus E520 (which incidentally lacks an ISO 3200 mode) plays
in a different league….
In the end, I feel that the Samsung Omnia HD has the potential to become the first phone which can teach cameras like the T100 who’s the daddy. If Samsung manages to fix the highly annoying EXIF
eekers and the crashes, we have a real winner here
ماشاالله به دوربین
مخلصیم .
سلام دوستان.یکی لطف میکنه راجع به کیفیت ال سی دی amoled و تفاوتش با oled و tft یه توضیحی بده؟
اینجا رو یه نگاه بنداز:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قيمت و وضعيت در ايران؟
به طور خلاصه :
ü مهمترینویژگی این نوع صفحه نمایش بی نیازی از Back Light یا نور پشت صفحه است و با توجه بهاین مزیت نیاز به استفاده از باطری برای روشن کردن کل محیط پشت صفحه بطور عمده کاهشمی یابد و مدت زمان نگه داشتن شارژ توسط باطری بطور چشمگیری افزایش پیدامیکند.
ü انعطاف پذیری این صفحه بطوری که به سادگی شکسته نمیشود و با وارد شدن فشار بر صفحهاحتمال ترکخوردگی و شکستن آن خیلی کمتر از TFT-LCD معمولی است.
ü بوجود آمدن پیکسل سوخته همانند TFT-LCD وجود ندارد.
ü تصویر در صفحهنمایش OLED و در محیط هایی با نور زیاد ، در مقایسه با TFT-LCD بسیار شفافتر وپررنگتر است.
ü محدودیت زاویه دید ندارد ، یعنی برخلاف صفحه TFT-LCD که درزوایای مختلف ، تصویر رنگ و وضوح خود را از دست میدهد ، صفحه نمایش OLED این مشکلرا ندارد و از هر زاویه ممکن که به تصویر نگاه کنیم هیچ اخلالی در تصویر مشاهده نمیکنیم.
ü زمان تصحیح یا Refresh Rate بسیار پایینتری نسبت به انواع TFT-LCD دارد بطوری که حداقل این میزان در TFT-LCD به مدت 8 الی 12 هزارم ثانیه است ولی درصفحه نمایش OLED این میزان به 0.01 هزارم ثانیه کاهش می یابد.
مخلصیم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)