تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 35 اولاول ... 20262728293031323334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 345

نام تاپيک: سورن ELX

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسی آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آخه دنده ها خوب جا میره و مشکلی نداره.کلا شاید صدای موتور زیاد نیست من مقایسه میکنم با موتور TU5 که داشتم خیلی کم صدا بود و گاز که میدادی تازه تو دور 4500 به بعد کمی صدا میود تو کابین درجا هم که اصلا صدا نداشت من دوست دارم مثل اون باشه.
    یک چیز دیگه هم هست اینکه تو دنده 2 مثلا تو ترافیک که کم کم گاز میدی وقتی گاز رو ول میکنی انگار ترمز گرفتی یعنی موتور عقب میکشه و اصطلاحا ترمز موتور زیاده و باعث میشه دوباره که گاز میدی کله کنه ماشین.آیا کلا سورن با موتور EF7 بنزینی با دریچه گاز سیمی اینجوریه؟ چون خودم فکر میکنم واسه اینکه دریچه سیمیه حساسیتش بالاست و زود دور میگیره و زود هم کم میشه.آیا درسته؟
    اتفاقا من پشت تیپ 5 هم زیاد نشستم. به نظرم داخل ماشین در همون حد صدا می ده حتی کمتر. بیرون ماشین هم همینطور. واقعا صدای موتور این ماشین کمه
    برای من مشکل کم شدن سرعت ناگهانی موقعی که گازو ول می کنی نداره.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کسایی که این ماشین رو دارن داخل شهر 100 چند میسوزونن؟
    سورن ما داخل شهر حدود 8.5 الی 9 میسوزونه
    Last edited by shadows_funeral; 05-01-2013 at 22:21.

3. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من واقعا گیر کردم که الان این سورن ای ال اکس موتور ملی تحویل اسفندی که ثبت نام کردم رو کنسل کنم پارس سال تحویل فوری ثبت نام کنم یا همین سورن رو بگیرم ؟ نظر شما چیه ؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

من واقعا گیر کردم که الان این سورن ای ال اکس موتور ملی تحویل اسفندی که ثبت نام کردم رو کنسل کنم پارس سال تحویل فوری ثبت نام کنم یا همین سورن رو بگیرم ؟ نظر شما چیه ؟
    از نظر ظاهری و امکاناتی که سورن خیلی بهتره (خودم قبلا داشتم) ولی ماشن های ایران خودرو مثل تخم مرغ شانسیند به یکی خوبه به یکی بد ...پارس که میگی از نوع xu7 هست؟ یک مشکل دیگه اینه که سورن رو اگه بخوای بفروشی دیر فروش میره (تجربه شخصی) من مجبور شدم 1 تومن زیر قیمت بدم ...یک مشکل دیگه عم که سورن داشت برا من رانندگی تو شهر با سورن یا کلا سمند خیلی سخته چون دید کافی نداری بخوای یجا پارک کنی خیلی مشکل میشه

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

دوست من از نظر برتری سورن ELX به پارس سال شک نکن
    سورن خودرویی جدید هست که واقعا روش کار شده و تغییرات نسبت به سایر محصولات دیگه
    مناسب و چشمگیر بوده. حتی به عایقبندی ماشین هم بیشتر رسیدگی کردن و صدای موتور و باد کمتر احساس میشه

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

به نظرتون الان انصراف بدم سر ماه سورن تحویل فوری میگذارن ؟ این ماه که نبود

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

به نظرتون الان انصراف بدم سر ماه سورن تحویل فوری میگذارن ؟ این ماه که نبود
    در این مورد نمیشه نظری داد چون ما که از کارای شرکت و شرایط فروشی که هر ماه میزاره اطلاعی نداریم
    شاید شما انصراف بدی و سورن ELX رو تا بعد از عید دیگه نداشته باشن اون موقع دردسرش زیادتر.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان من مجبور شدم بدلیل نبود بنزین سوپر بنزین معمولی بزنم و یک اکتان بوستر profi-car هم بریزم.به نظرتون خوبه؟اصلا این مکمل ها تاثیر داره؟
    آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما کدوم شهر هستی که هنوز بنزین سوپر دارید ظاهرا در کل ایران نایاب شده!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من مجبور شدم بدلیل نبود بنزین سوپر بنزین معمولی بزنم و یک اکتان بوستر profi-car هم بریزم.به نظرتون خوبه؟اصلا این مکمل ها تاثیر داره؟
    آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما کدوم شهر هستی که هنوز بنزین سوپر دارید ظاهرا در کل ایران نایاب شده!!!
    والا من تهرانم و تا حالا هیچ مشکلی برای پیدا کردن بنزین سوپر نداشتم.
    در مورد مکمل ها تو خود دفترچه ماشین که نوشته ممنوعه . حالا اینکه به ماشین آسیب می زنه یا نه رو خدا میدونه.
    ولی مسئله که می دونم اینه که تو این مکمل ها خیلی مارکهای تقلبی و جعلی وجود داره. آدم باید خیلی دقت به خرج بده.
    Last edited by shadows_funeral; 09-01-2013 at 00:27.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

خوش به حال شما تهرانی ها
    یک سوال دیگه دور آرام موتور این ماشین تو دفترچه 750 نوشته شده اما مال من 1 خط پایین تر از 1000 وایمیسته که میشه تقریبا 850 آیا مال شما هم اینجوریه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •