انشاالله که داشته باشهالبته دوست من جایی عنوان نشده که حتما نداره
این سری e هم خیلی باحاله و گوشی های سری e طراحی باکلاسی دارن ولی متاسفانه هنوز تو ایران این جور گوشی ها جا نیفتادن
انشاالله که داشته باشهالبته دوست من جایی عنوان نشده که حتما نداره
این سری e هم خیلی باحاله و گوشی های سری e طراحی باکلاسی دارن ولی متاسفانه هنوز تو ایران این جور گوشی ها جا نیفتادن
همون 86ه....ان85 یا ان86 اصلا هر چی هست
به نظر من تنها کاستی این سری یه او.اس خفن هست! که بتونه جوابگوی مسائل بیزنسی باشهاین سری e هم خیلی باحاله و گوشی های سری e طراحی باکلاسی دارن ولی متاسفانه هنوز تو ایران این جور گوشی ها جا نیفتادن
حالا که نوکیا علاقه ای به استفاده از وین مو تو دیوایس هاش نداره ، خیلی خوب میشه از اندروید تو سری e استفاده کنه!
مگه سیمبین جوابگو نیست؟؟؟؟
این e55 هم گوشی خیلی خوبیه.
من ازش خوشم اومده...
علاو بر تمام امکاناتش یک باطری 1500 میلی آمپری با وجود وزن زیر 100 گرم گوشی داره.
در کنار اینها و از همه مهمتر همون CPU 600Mhz هست که توی گوشی به کار رفته
اگر دوربینش 5 هم بود که دیگه خیلی عالی میشدالبته از سری E بیشتر از اینها انتظار نمیره.
![]()
Last edited by اماستیاف; 17-02-2009 at 16:55.
Cpu E55 : 600Mhz
Cpu N86 : 434 Mhz
Cpu E75 : 369 Mhz
Cpu 6710 : 600Mhz
Cpu6720 : 600Mhz
به نظر من واسه اونایی که بیذنس من هست و کارهای اداری دارن ، جوابگو نیست!(البته منظور مصرفا در ایران نیست)مگه سیمبین جوابگو نیست؟؟؟؟
ثانیا چون سیمبنش اونقدرا فرق با سیمبن گوشیهای سری N نداره (از نظر اپلیکیشنها)،یه جورایی ادم رو ترغیب نمی کنه که بره سمت این دیوایس ، چون تقریبا همون کارهایی رو که با سیمبن مثلاn95 میشه انجام داد با سیمبن مثلا e61 هم میشه انجام داد..(این فقط یه مثال سطح پایین بود)
اگه او.اسی مثل وین مو داشت مطمئنا تعداد بیشتری به سمت این سری می یومدن.
در عوض نسبت به سری n یه سری مزایا داره مثل کلید های اختصاصی و...!
درسته پوریا جان ، ولی بیشتر منظورم او.اس بوددر عوض نسبت به سری n یه سری مزایا داره مثل کلید های اختصاصی و...!
-----
راستی یه مدتیه خبری از سری E9x نیست..
سری E قابلیتهای مولتی مدیا قوی ندارن مثل سری N
به جاش امکانات ارتباطی مثل ایمل زدن و... تو سری E خیلی راحتتره
قبلا 6120 باریکترین اسمارت فون بودش و حالا E55 خوشبختانه CPUها هم بهتر شدن.میمونه چیپ گرافیکی که ایشالا نمایشگاه سال آینده(شایدم 2سال آینده) که رو گوشی ها استفاده بشه
نسل جدید E9x هم که معرفی نشد
یادش بخیر قبلا گفتم وقتی 8نوکیا معرفی بشه همه میزنن تو سرش که سونی اریکسون 12 زده.عجب تعبیر خفنی کردم خداییییش
n85معمولی رو قرار نیست با cpu 600 بدن بیرون؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)