حالا حالا که نمیشه از این 7 استفاده کرد فعلا xpتونو نگه دارین برای خئدتونم دردسر درست نکنین
حالا حالا که نمیشه از این 7 استفاده کرد فعلا xpتونو نگه دارین برای خئدتونم دردسر درست نکنین
میتونی فلاپی بوت بسازی.عزیز از داخل ویستا بخوام نصب کنم ، نمیزاره Drive C رو فرمت کنم !
الآن Drive C با اینکه 30 گیگ حجم کلی داره ، فقط 8 گیگش خالیه .
7 هم بخواد نصب بشه 14 گیگ میخواد ...
ببینید دوستان ، من اگه بتونم سیستم قبل از اینکه بره داخل ویستا ، به DOS دسترسی داشته باشم دیگه مشکلی نیست .
با DOS میرم فایل Setup داخل DVD رو اجرا میکنم و از اونجا به بعد دیگه کاری نداره .
فقط یه نفر راهنمایی کنه چطور میتونم قبل از اجرا شدن Vista ، به DOS دسترسی داشته باشم .
ممنون میشم![]()
در کل اگر حجم درایو C برای ویندوز کافی باشه فرمت نمیکنه ولی اگر کم باشه خودش فرمت میکنه. نیازی نیست شما فرمت کنی. همونجا پیام میده.
اگر هم فرمت نکرد بعدا میری و تمام فایلها ویندوز قبلیت تو یک پوشه جمع شده میزنی و حذفش میکنی.
مشخصات سیستمت رو بگو.متاسفانه من بعد چند روز استفاده از نسخه rc 1 در حال حاضر با کرشهای زیادی روبرو شدم
مثلا بعضی وقتها صفحه کنترل پنل کرش میکنه و مجبور به ریست میشم
مشکل از ویندوز نیست. سون اگر کرش میکرد به نسخه ی RC نمیرسید. من از بتا چند وقت استفاده میکردم حتی یک بار هم کرش نکرد.
DVD رایتر اگر درایوش نمیاد مشکل از ویندوز نیست. چون DVD رایتر اصلا درایور نداره که بخواد شناسایی بشه. اتصالاتش رو چک کنید.آقا dvd writer منو نمیشناسه...pioneer هست.تو xp ازش استفاده می کنم
DVD داخلش میزارید اجرا نمیشه؟
از Device Manager قسمت Disk Drive گزینه ی Scan for hardware change رو بزنید.
ار داخل فایلها (شاید فایلهای Cab) فایل Winver.exeرو جستجو کن و اجرا کن.دوستان یک سوال دارم من امروز این ویندوز هفت را گرفتم محصول شرکت pars هستش
میخواستم ببینم میتونم قبل از نصب ببینم ورژنش چیه ممنون
این همون دلیلیه که خیلیها به خاطرش ریسک نمیکنند.همون xP خودمون از همه بهتره
من که حوصله ویستا و7 روندارم
چون از هر کی شنیدم یا با نرم افزار مشکل دارن یا سخت افزار رو نمیشناسن
ولی شما 7 رو نصب کن. هیچ مشکلی بوجود نمیاد. کافیه یه بار امتحان کنی. اگر بد بود پاکش کن.
میتونی توی Taskbar یک Tollbar از My Computer بسازی.تولبار نیمشه درست کرد تو ویندوز 7؟
مثلا میخوام my computer رو ببرم بالای صفحه
تا درایو ها کاملا در دسترس باشن
تو ویستا میشد تو xp هم که میشه ولی تو 7 نمیشه
عجیبه
در ضمن سرعت ویستا خیلی بهتره
اما 7 همه درایورارو راحت میشناسه تو این زمینه از xp بهتره
ولی در کل انگار فقط سون همون ویستاست که تمش عوض شده :ی
در کل ویندوز 7 از ویستا خیلی سبک تر هستش. اگر برای شما معکوس نتیجه میده حتما مشکلی در درایورها وجود داره و یا یک نرم افزار نا هماهنگ دارید مثل یک آنتی ویروس.
ویندوزها حتما نباید از نظر ظاهری با هم فرق کنند. مثلا ویندوزهای XP با ورژنهای Professional و Media Center و Santa Clauseو چند تای دیگه همگی شبیه هم بودند.
چیزی که تغییر میکنه هسته ی ویندوز هستش که با چشم دیده نمیشه.
بله میشه. ویندوز 7 حتی از Vista Home سبکتر هستش.می خواستم بدونم این ویندوز رو لپ تاپی که ویندوز اورجینالش Vista home بوده نصب میشه ؟
من لپ تاپ سونی مدل VGN-NR385E هست..الان Vista Ultimate رو نصب کردم نصب شد..
سیستم من مشکلی نداره با همین سیستم ویستا رو با سرعت بالا استفاده میکردم
یکی از موارد کرش کردنش بطور مثال ابنه که
سیستم که بالا میاد باید تا حدود 20 ثانیه به هیچی دست نزنم تا نرم افزارهای start up کاملا لود بشن وگرنه سیستم قاطی میکنه وبعضی نرم افزارها و قسمتها دیگه اجرا نمیشن و در این صورت حتما باید ریست کنم سیستمو
ولی با این وجود من از این ویندوز استفاده خواهم کرد ولی باید قبول کرد که اگر ایراد نداشت که خوب نسخه نهایی رو میداد بیرون
من درایور کارت گرافیکم رو روی ویندوز 7 نصب کردم ولی حس می کنم حرکت نشانه موس روی دسکتاپ یکمی روان نیست و زیگزاگی شده البته کم,شایدم تصور من باشه,علتش چیه؟
سلام
من ویندوز 7 رو تازه نصب کردم تو دفترم تو دانشگاه ، اینجا اینترنت به صورت شبکه هست من کانکشن رو درست کردم و به اینترنت هم وصل میشم ولی سایت برام باز نمیکنه ، حتی یاهو مسنجر هم نمیره .
میشه لطف کنید و بگین مشکل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
سلام
منم امروز نصب کردم سون رو!
شباهت بسیار زیادی با ویستا داره...
فقط یه تعدادی موارد اضافه شده
مثلا این پایین که پنجره های باز رو نشون میده وقتی با موس میری روش رنگهاش خیلی قشنگ میشه مثلا اگه اپرا باز باشه بعد این پایین روی تولبار اگه برای روی پنجرش هر قسمتش یه رنگی از قرمز میشه
اینش خیلی جالی بود
راستی اینم جالب بود که پنجره ها رو به کنار ها بکشید ماکسیمایز میشه(یا نصفه صفحه میشه)
ااینو خودم کشف کردم!
هرچند مطمئنن تا الان 1000 نفر گفتن...
فقط طرفندی چیزی دارین بگین چیزای جالبش رو ببینیم...
من خوشم اومد ازش...
هم کارت گرافیک و هم صدا و همه چیز رو خودش شناخت!
اصلا هیچ درایوری نصب نکردم
اینش حال میده
حجمش هم نصبت به ویستا کمتر..و به نظر سبکتر میاد!
ولی بازم میگم به ویستا شباهت زیادی داره...خیلی...
مایکروسافت عادت داشت هر ویندوزی که میده بیرون با ویندوز قبلیش کاملا فرق کنه!پ
ولی این خهیلی اینجوری نبود!
ولی با این حال باهاش حال کردم...
اگه چیز جالبی دیدین بگین ماهم استفاده کنیم
راستی یه کرک خوب براش سراغ دارین؟که واقعا یکی تست کرده باشه خودش...چون تو اینترنت که فراوونه!
+++
تو قسمت windows exprience index
به data transfer rate کمترین امتیاز یعنی 5.9 رو داده برای من...این چیه؟
راستی بیشترین امتیازش چنده؟
==========
الانم با سون اومدم!
Windows 7 RC نیاز به کرک نداره و فقط کافیه یک سریال رایگان از مایکروسافت دریافت کنید (یا از سریال هایی که بقیه دریافت کردند استفاده کنید!)
اون قسمت درباره Transfer Rate هارد شماست، که نمره اش 5.9 شده.
نمره ها هم از بین 1 تا 7.9 هستند.
بله بدونمشکل که نیست ولی برای من نرم افزارهای Startup که فقط آنتی ویروسم هست قبل از اومدن به ویندوز Load شده. من این مشکل رو با ویستا داشتم.سیستم من مشکلی نداره با همین سیستم ویستا رو با سرعت بالا استفاده میکردم
یکی از موارد کرش کردنش بطور مثال ابنه که
سیستم که بالا میاد باید تا حدود 20 ثانیه به هیچی دست نزنم تا نرم افزارهای start up کاملا لود بشن وگرنه سیستم قاطی میکنه وبعضی نرم افزارها و قسمتها دیگه اجرا نمیشن و در این صورت حتما باید ریست کنم سیستمو
ولی با این وجود من از این ویندوز استفاده خواهم کرد ولی باید قبول کرد که اگر ایراد نداشت که خوب نسخه نهایی رو میداد بیرون
بازم میگم حتما یکی از همین نرم افزارها این بلا رو سرش آورده.
یعنی خطا داره؟من درایور کارت گرافیکم رو روی ویندوز 7 نصب کردم ولی حس می کنم حرکت نشانه موس روی دسکتاپ یکمی روان نیست و زیگزاگی شده البته کم,شایدم تصور من باشه,علتش چیه؟
تو قسمت تنظیمات موس زیر قسمت تنظیم سرعت یک چک مارک هست اونو روشن کنید.
آنتی ویروسی که نصب میکنی مشکلی با ویندوز 7 نداره؟سلام
من ویندوز 7 رو تازه نصب کردم تو دفترم تو دانشگاه ، اینجا اینترنت به صورت شبکه هست من کانکشن رو درست کردم و به اینترنت هم وصل میشم ولی سایت برام باز نمیکنه ، حتی یاهو مسنجر هم نمیره .
میشه لطف کنید و بگین مشکل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
امتحانی Google Chrome یا FireFox نصب کن ببین مشکل حل میشه؟
مایکروسافت گفته بود سرعت و پایداری برامون از ظاهر تو 7 مهمتره.منم امروز نصب کردم سون رو!
شباهت بسیار زیادی با ویستا داره...
فقط یه تعدادی موارد اضافه شده
یکی هم من میگم: پنجره ی رو رو تکون بدین. تمام پنجره های زیری Minimize میشن.فقط طرفندی چیزی دارین بگین چیزای جالبش رو ببینیم...
اگر نصب کنی بازم بهتره.هم کارت گرافیک و هم صدا و همه چیز رو خودش شناخت!
اصلا هیچ درایوری نصب نکردم
اگر نسخه ی RC داری با اکانت هات میل یا ویندوز لایو به مایکروسافت برو و یک سریال 13 ماهه دریافت کن.راستی یه کرک خوب براش سراغ دارین؟که واقعا یکی تست کرده باشه خودش...چون تو اینترنت که فراوونه!
+++
تو قسمت windows exprience index
به data transfer rate کمترین امتیاز یعنی 5.9 رو داده برای من...این چیه؟
راستی بیشترین امتیازش چنده؟
بیشترین امتیاز فکر میکنم 7.9 هستش. توی ویستا 5.9 آخری بود.
Data Transfer Rate سرعت انتقال اطلاعات در هارد شما هست.
ممنون دوستان...
یچیز دیگه
این الان دایرکت ایکس 11 روش نصبه ولی دیروز یه بازی نصب کردم گفت دایرکت ایکس لازم داره!و بازی اجرا نمیشد!
بعد از دو دی وی دیش نصب کردم دایرکت ایکس بازی رو ...بعد از نصب اجرا شد...
چجوریه ؟؟؟؟
دایرکت ایکس بازیه فکر کنم 9.1 بود.
مشکلی نیست.ممنون دوستان...
یچیز دیگه
این الان دایرکت ایکس 11 روش نصبه ولی دیروز یه بازی نصب کردم گفت دایرکت ایکس لازم داره!و بازی اجرا نمیشد!
بعد از دو دی وی دیش نصب کردم دایرکت ایکس بازی رو ...بعد از نصب اجرا شد...
چجوریه ؟؟؟؟
دایرکت ایکس بازیه فکر کنم 9.1 بود.
DirectX 11 ویندوز سون DirectX 10 رو هم شامل میشه ولی شامل 9 نمیشه و برای همین باید 9 رو نصب کنید.
نصب DirectX 9 مشکلی برای DirectX 11 ایجاد نمیکنه.
همه نصب کنند تا مشکلی پیش نیاد برای بازیهاشون و بعضا نرم افزارهاشون. این خودش یک دلیل بزرگ اجرا نشدنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)