ممنون از تاپیک خوبتون
متاسفانه این فایل رو نتونستم دانلود کنم:
گویا پاک شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از تاپیک خوبتون
متاسفانه این فایل رو نتونستم دانلود کنم:
گویا پاک شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه پاک نشده.
سرور parsa که عوض شد آدرس اینا هم عوض شده.
ممنون بابت تذکرتون:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من یه گوشی نوکیا 7610 دارم دیگه پیر شدهآنتن یابی نمیکنه بعضی وقتها و ... می خوام بدونم اگه فلش کنم احتمال داره درست بشه یکم جوون شه ؟
اصلا بلد نیستم این اصطلاحات رو لطفا بگید با چه برنامه ای فلش کنم لینک های صفحه اول رپیدشیر کار نمیکنند حتی تو رپیدباز. بعد فریمور چیه اون هم لازمه ؟
یه عزیزی منو راهنمایی کنه که کجاهارو مطالعه کنم و ادرس دانلود و .. بده خیلی ممنوش میشم![]()
دوســت عزيز شما اول بايد برنامه جــف و اماتور هاش رو دانلود كنـــي !
تا بتونيد فريمور رو آفلاين روي گوشيتون فلش كنيــد
براي دانلود فريمور گوشيتون اين آموزش رو بخونيد هر چي فايل بود دانلود كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشيد!![]()
سلام چند سوال داشتممن گوشی N95 معمولی دارم و فایل های ورژن 35 رو دانلود کردم ( الان ورژن 30 هستم)1 شماره هایی که در کنار ورژن های مختلف وجود داره چه تفاوتی داره مثلا 0536082 و 06158412 آیا من تمام فایل ها رو به صورت کامل دانلود کردم ( چیزی رو که جا ننداختم )
3 فایل MCU که من دانلود کردم پسوندش JC! هست آیا فرمتش همینه ( چون با FLASH JET دانلود کردم میترسم کامل که دانلود نشده باشه با همچین فرمتی نشونش بده)4 چرا توی فایل های UPDATE یکیش که 36 مگابایت هست ورژن 31 هست؟5 یه نکته مهم توی پست دوم که نحوه استفاده از نرم افزار با شکل گفته شده تصاویر پاک شدن لطفا در این مورد یا محل تصاویر جدید راهنمایی کنید
Last edited by farhad61; 31-05-2010 at 18:42.
haji ina ke gofti be koor migofti ta hala gooshisho up mikard kheili hal kardam ba tozihatet va makhsusan file flashet ke az hame behtar bood kheili khub komakam kard ta dirooz asabam az daste sitetun khurd bood akhe vaghean sakht bood linka ro nemidad 10 dafe ozv shodam hey umadam nashod linka ro begiram hey mige boro ozv sho belaklhare shod akheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeysh junam![]()
flashjet را من اطلاعی ندارم ولی فکر کنم کامل دانلود نشده که اون پسوند را داره.
flashget هم همین جوریه.
یه سوالی این فایلا را از کجا دانلود کردی؟
به نظرم مشکل دارند.
تصاویر فیلتِر شدند ظاهرا متاسفانه وقت نکردم این تاپیک را اصلاحش کنم.
مطالب جدید هم هست که به محض اینکه سرم خلوت شه و کامپیوترم که سوخته تعمیر بشه اینجا را یه تغییر اساسیش میدم.
درضمن اگه سایت مطمئن و خوب برا آپلود عکس سراغ دارید معرفی کنید.
از این تاپیک هم می تونید برا گرفتن فایل های مطمئن اقدام کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فایل ها رو از همون قسمت معرفی شده توی انجمن آخرین فریمور گوشی ها دانلود کردم
من خودم ازاستفاده می کنم حالا نمیدونم چقدر مطمعنه . ایشالا که به دردت بخورهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از تاپیک جدیدی که معرفی کردی هم ممنونم دوباره امشب دانلود میکنم
دمت گرم دادا جون![]()
سلام دوســت عزيز فايل هاي دانلودي فريمور گوشي شما بايد اينـا باشن
RM-159_35.0.002_PR.C0R
RM-159_35.0.002_PR.v08
RM159_31.0.002_039_U03_uda.fpsx
RM159_0534860_35.0.002_001.dcp
RM159_0534860_35.0.002_001_signature.bin
RM159_0534860_35.0.002_001.vpl
پسوند هاشون هم قرمز كــردم اون پسوند jc دانلودي ناقص هستش كه همچين پسوندي زده
موفق باشيد!![]()
امینی جان حال ما بخاییم آپگزید کنیم چه کار باید بکنیم ؟ نمیتونی موقتی فقط عکس ها رو یه جا آپ کنی تا ما هم به اپگریدمون برسیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)