سلام پسورد فایل های دانلودم راP30worldمی زنم ولی باز نمیشه
سلام پسورد فایل های دانلودم راP30worldمی زنم ولی باز نمیشه
پسوورد رو p30world می زنم باز نمیشه ، مطمئنید همینه ؟
سلام دوستان
من یه برنامه ای نوشتم که تعداد افرادی را که وارد میشوند می شماره توجه کنید ، فقط ورودی ها همچنین میدونم که برای یک ورودی که میخواهد فقط ورودی ها رو بشماره نیاز به دو عدد سنسور دارم
برنامه ای که نوشتم با یک سون سگمنت 4 تایست تو این مورد اصلا مشکلی ندارم
مشکل بنده اینه که تو مدار عملی گاهی خروجی ها رو هم می شماره ، و برای 3 ورودی طراحی کردم یعنی نیاز به 6 عدد سنسور هست. ایراد دیگه ای که داره اینه که نباید تعداد دفعات عبور از سنسور دو از سنسور یک بیشتر شود در این صورت اون ورودی دیگه نمیشماره مگه این که سنسور اول تعداد دفعات عبورش بیشتر از سنسور دوم بشه
لطفا اگه از دوستان کسی نظری داره و یا میتونه کمک کنه دریغ نکنه و یا اگه برنامه ای داره که عملکردش اینجوری هست بذاره تو سایت ممنون میشم..
Dim N0 As Bit , N1 As Bit , N2 As Bit , N3 As Bit , N4 As Bit , N5 As BitDebounce Pina.0 , 1 , Aa , SubDebounce Pina.1 , 1 , Bb , SubDebounce Pina.2 , 1 , Cc , SubDebounce Pina.3 , 1 , Dd , SubDebounce Pina.4 , 1 , Ee , SubDebounce Pina.5 , 1 , Ff , SubLoopEndReadeeprom Count , F'-------------------------------------------------------------------------------Aa:N0 = 1If N1 = 1 ThenCount = Count : N0 = 0 : N1 = 0End IfReturn'-------------------------------------------------------------------------------Bb:N1 = 1If N0 = 1 ThenIncr Count : N1 = 0 : N0 = 0End IfReturn'-------------------------------------------------------------------------------Cc:N2 = 1If N3 = 1 ThenCount = Count : N2 = 0 : N3 = 0End IfReturn'-------------------------------------------------------------------------------Dd:N3 = 1If N2 = 1 ThenIncr Count : N3 = 0 : N2 = 0End IfReturn'-------------------------------------------------------------------------------Ee:N4 = 1If N5 = 1 ThenCount = Count : N4 = 0 : N5 = 0End IfReturn'-------------------------------------------------------------------------------Ff:N5 = 1If N4 = 1 ThenIncr Count : N5 = 0 : N4 = 0End IfReturn[IMG]file:///C:/Users/Mohammad/AppData/Local/Temp/msohtml1/01/clip_image002.jpg[/IMG]
تست شد ، به همین صورت تایپ کنید باز میشه ، مشکلی نداره . ( با حروف کوچک )
سلام این یه پروژه جالب بود که دوست خوبم آقای حسنی پژو انجامش دادن
گفتم اینجا هم بزارمش که هم پستی داده باشم هم بقیه هم ازش استفاده کنند.
اینم لینک دانلودش:
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
لینک کار نمیکند لطفا تصحییح کنید
salam mamnon az siate khobeton..chetor mitonam barnameyi ro ke mikham danlowd konam???
سلام
پروژه اتصال کیبرد به Avr در کدویژن رو میخواستم
ممنون
اموزش اتصال کیبرد به Avr در کدویژن رو می تونید از سایتپیداکنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کار خودمه 2 سال پیش انجامش دادم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم کارتو راه بندازه
Last edited by kiyanmajd5800; 05-11-2011 at 22:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)