خوب پس از همونه ! برای امتحان یک ایرانسل بزار روش ببین درست میشه یا نه؟
خوب پس از همونه ! برای امتحان یک ایرانسل بزار روش ببین درست میشه یا نه؟
بچه ها يه سوال دارم
يه ويديو از اين گوشي ديدم كه وقتي ميرفت تو گالري عكس ها و عكس ها رو ورق ميزد حركت عكس ها نرم و يكنواخت نبود و تيك ميزد و يارو ميگفت كه مال cpu كم دستگاهه....بعدشم وقتي يه عكس رو باز ميكرد چند ثانيه پيكسل پيكسل بود و تصوير صاف نميشد.
ميخواستم از شما كه اين گوشيو دارين بپرسم اين مشكلات تو ورژن نهايي حل شده يا هنوزم وجود داره؟
مرسي از پاسختون.
سلام
آقا این گوشی شتاب سنج داره؟اگه داره تا حالا شما بازی مخصوص گوشی های دارای شتاب سنج روش نصب کردین ببینید کار میکنه یا نه؟(البته من اطلاع ندارم که این بازی ها با فرمت جاوا هم وجود داره یا نه!حالا داره؟!)
خوب حرکت عکس ها خوبه ... مگر اینکه حجم عکسها بالا باشه .. مثلا 2 مگا تا 5 مگا بایت .. یکم حرکت کند تر میشه ولی در حدی نیست که به چشم بیاد یا ضعف شناخته بشه ... .. مثلا برای رفع این مورد شما میتونید در حالت تایمر عکسهارو نگاه کنید که هر 4 ثانیه کمتر یا بیشتر ... عکسهارو خودش عوض میکنه و هیچ مشکلی هم نداره ...یا اینکه به ترتیب عکسهارو عوض کنی ...یا اینکه با شتاب سنجش دونه دونه عوض کنی ...
کلا قدرت دیدن عکسها خوبه و با مشکلی همراه نیست ... اما اینکه چند ثانیه پیکسل پسکل نشون میده صحت داره ... مخصوصا زمانی که از عکس 1 به عکس 150 می میپری چند ثانیه طول میده کاملا صاف نشون بده ... بازم اگر حجم عکس کم باشه سریع و بدون اینکه پیکسل پیکسل بشه نشون میده ...
شتاب سنج که داره ... ولی بازیهایی که شتاب سنج روشون تاثیر میزاره امتحان نکردم
سلام
کسی از قیمت روز گوشی خبر داره ؟
ممنون
پریروز علاالدین با گارانتی پارس مایکروتل:420
بدون گارانتی: 380-370
دوستان کسی اینجا رنگ مشکی ultra نداره؟
من خودم رنگ مشکیشو تو علاالدین دیدم اما بعید بدونم با گارانتی اصلی باشه.(یادم رفت بپرسم)
ممنون
با سلام و تشکر از اطلاعات خیلی خوبی که دوستان گذاشتن....یه سوال داشتم...میشه بگید که صداش در چه حده؟؟؟میشه برام با گوشی های سونی اریکسون مقایسه کنید؟؟؟چون من فقط با صدای اونا آشنایی دارم
ممنون
من سونی زیاد ندارم ولی در مقابل I8510 اصلا میشه گفت که خاموشه ولی توی هدفون که غوغا میکنه و عالیه ولی توی حالت اسپیکر بیرونی چون جداگانه نداره و با اسپیکر تماس یکی هست صداش کمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)