بنده به شدت از خرید این مانیتور راضیم![]()
بنده به شدت از خرید این مانیتور راضیم![]()
سلام
جهت اطلاع این نمایشگر از پخش این محتواها بصورت مستقل از رایانه پشتیبانی می کند:
نمونه های خریده شده از مادیران محل پیچ و پایه ی آن را شامل می شود یا قابل تهیه است؟
فرمتهایی که بطور مستقل پشتیبانی میکنه واقعا عالیه ...
سلام بچه ها
من میخام یه مانیتور aoc بخرم کاربری هم فقط برای تماشای فیلم( فیلم خیلی برام مهمه) ، اینترنت و کارهای معمولی هست اصلاً هم اهل بازی نیستم کارت گرافیکی که الان دارم nvidia GeForce FX 5200 هست میخام بدونم با این کارت گرافیک آیا میشه از این مانیتور استفاده کرد یا نه؟
از بین مدل های 22 اینچ کدوم برای دیدن فیلم مناسب تره
راستی قیمت روزش هم بهم بدید چون میخام تو همین چند روز یکی بخرم
سلام کسی مدل جدید این مانیتور دیده با کنتراست 100000 هستش بالاترین تو مانیتور ها
شاید در میان افزارهای جدیدتر بهتر هم بشود ولی بر من مشخص نیست که رمزنگار این فایل ها به عنوان مثال دایواِکس وضوح بالا راهم شامل می شود یا خیر.
تصاویر بصورت متوالی و خودکار (اِساید شو)، و مستقل از رایانه قابل پخش است؟، توضیح دهید(زیر پوشه ها هم خوانده می شوند؛ از حافظه یک دوربین؟ و اینکه عملکرد آن چگونه است).
محتوایی که الآن پخش می کنید روی اون هم پخش می شه ولی وضوح های بالاتر بستگی به توان پردازشی متناسب رایانه شما داره. به خریداران با این کاربرد حداقل یک پایین ترین سری 8 یا نُه و یا معادل اِی اِم دی توصیه می شه ؛ در وضوح بالا به پردازش روان کمک خواهد کرد.
من وقتی که میخواستم 2230 بگیرم این مانیتور رو توی یه سایت خارجی دیدم گفتم اگه این مدل توی ایران بود میخریدم
اه لعنتی حالا که یه هفته است که 2230 خریدم باید این مدل بیاد
ولی الان هم از خریدم ناراحت نیستم
چون واقعا از 2230 راضیم ولی قبول کنید این مانیتور با 15 تومن بالاتر و با این امکانات ارزش داره (تا حالا عکس بزرگش رو دیدید)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
![]()
- 21.6" Wide
- 1680 x 1050
- DCB
- كنتراست 100,000:1
- 2ms
- داراي تكنولوژي پيشرفته WLED
- Glare Panel
- ورودي HDMI
- Speaker 1.5W x 2
- Webcam & Microphone
قيمت : 2,490,000 ريال
واقعا بهترین مانیتور تو ایران همینه حرف نداره قیمتشم عالیه
ای کاش این سه هفته رو دست نگه داشته بودم
کسی نیست مانیتورAOC2230 fm بخواد من میفروشم برم اینو بخرم
وای..
- 21.6" Wide
- 1680 x 1050
- DCB
- كنتراست 100,000:1
- 2ms
- داراي تكنولوژي پيشرفته WLED
- Glare Panel
- ورودي HDMI
- Speaker 1.5W x 2
- Webcam & Microphone
قيمت : 2,490,000 ريال
مگه 2230 چه مشکلی داره
من فقط بخاطر زیباییش میخواستم بخرم(v22) وبکمش بدردم نمیخوره ولی با اسپیکر 15وات صداش بهتر از 2230 هستش
گول این کنتراستش رو هم نخورید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)