بله اومده
gta lost & domned+gta ballad of g*y tony
.لینک دانلودش چند صفحه قبل هست![]()
بله اومده
gta lost & domned+gta ballad of g*y tony
.لینک دانلودش چند صفحه قبل هست![]()
درایور گرافیکم رو گذاشتم برای دانلود امشب دانلودش میکنم.....اخرین درایوری که داشتم رو نصب کردم فعلا موقتا تا ببینم چی میشه
البته تا حدودی کیفیتش بهتر شده ولی هنوز کار داره
(کسی بازی کرده اینو؟؟؟؟ سیستم نشونه گیریش یه جوری شده...اصلا باهاش حال نکردم...البته فعلا شات گان دارم فقط شاید با اسلحه های دیگه نشونه گیرش بهتر بشه...)
راسی یه سوال....
از شخصیت های قبلی هم کسی اینجا باهاش سروکله داریم؟؟؟
تو تیتراژ اپیزود lost & domned یه لحظه نیکوبلیک رو دیدم......
تو دمویی که چند صفحه قبل هم یکی از بچه ها گذاشته بود یه لحظه رومن دیده شد.....
آیا توو ماموریتها به این دو نفر یا سایرین برخورد میکینم یا نه؟؟؟؟
یه سوال دیگه هرکدوم از این اپیزودها چند ماموریت اصلی دارن؟
کلا 50 ماموریت هست.
23ballad و 27 lost
بله با این افراد برخورد میکنیم.جانی و نیکو با هم رفیقنرومن هم میبینی.اون یارو لوییس هم میبینی که توی tony هست.اون دلقکه بروسی هم میبینیش
اصلا یه ماموریت تو نیکو داشت میرفتی تو موزه تیراندازی میشد اونجارو 3 بار باید بازی کنی .یک بار با نیکو که بازی کردی قبلا یه بار با جانی و یه بار هم با لوییس البته با 3 زوایای گوناگون
اینم چندتاعکس که نشون میده اینا همشون توشون هستند:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by aha2012; 19-04-2010 at 14:43.
چه جالب....پس همشون هستنبله با این افراد برخورد میکنیم.جانی و نیکو با هم رفیقنرومن هم میبینی.اون یارو لوییس هم میبینی که توی tony هست.اون دلقکه بروسی هم میبینیش
اصلا یه ماموریت تو نیکو داشت میرفتی تو موزه تیراندازی میشد اونجارو 3 بار باید بازی کنی .یک بار با نیکو که بازی کردی قبلا یه بار با جانی و یه بار هم با لوییس البته با 3 زوایای گوناگون
اینم چندتاعکس که نشون میده اینا همشون توشون هستند:
البته من نفهمیدم که لوییس کی هست ولی بقیه هستن باحاله
این عکسایی که گذاشتی...ماموریتی بود که دختره رو میدزدیدیم تو iv الان تو این بازی هم دوباره این ماموریت هست بازم این عکسی که گذاشتی نشون میده یج ورایی بهش میخوریم
راسی کیفیت بازیم الان خوب شده البته به iv نرسیده ولی خوب راحت میشه بازی کرد و اون وضعیت افتضاح اولیه رو دیگه نداره(ظاهرا باید سیستم حسابی پخته میشد تا جون بگیره)
اون یارو تو عکس دومی سمت چپ
توی بانک زنیه نیکو هم لوییس دراز کشیده بود روی زمین دستش هم روی سرش.من تو نیکو زدم مخشو آوردم تو دهنش![]()
Last edited by aha2012; 19-04-2010 at 14:59.
جدا یادم نمیاد تو ماموریت دزدی از بانک میشد اینایی که روی زمین خوابیدن رو بکشیموگرنه یه چنتا میکشتم یه کم حال میکردم
(اینقدر درگیر پلیسا بودم و راه فرار که به این چیزاش دقت نکردم
)
بله میشد من که خیلی حال کردم زدم مخ لوییسو ریختم رو زمین بنده خدا![]()
آقا تو رو خدا کمکمن دیروز داشتم بازی میکردم ولی امروز تا میخام وارد بازی بشم بعد از اینکه لوگوی راکستار میاد از بازی می پره بیرون
![]()
واسه منم این اتفاق میوفته.....از بازی خارج شو...برنامه های اضافی که داری و باز هست(مثله انتی ویروس - و...) رو ببند
مهمتر از همه اینکه ارتباطت را با اینترنت قطع باشه حتما
بازی رو اجرا کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)