تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 82 اولاول ... 202627282930313233344080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 812

نام تاپيک: سوالاتی در مورد هارد اکسترنال

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این تبدیل ها برق 3.3 ولت ندارن . یعنی هارد اکسترنال احتیاجی به 3.3 ولت نداره ؟
    اتفاقاً مدتهاست که این مسئله فکر و ذهنمو مشغول کرده تا الان هم نتونستم به جواب دقیق برسم . ولی با توجه به اینکه هاردهای پرتابل از usb برق میگیرند و برق usb هم فقط 5 ولت هست پس فکر نمیکنم با استفاده از این تبدیل مشکلی برای هارد اکسترنال پرتابل پیش بیاد .

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام من یه هارد اکسترنال adata دارم وقتی وصلش میکنم میشناسدش ولی حجم نداره بعد که میخوام بازش کنم میگه باید فرمت کنم باید چکارش کنم تا ظرفیتشم بخونه و احتیاجی به فرمت نداشته باشه لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:31 PM ----------

سلام من یه هارد اکسترنال adata دارم وقتی وصلش میکنم میشناسدش ولی حجم نداره بعد که میخوام بازش کنم میگه باید فرمت کنم باید چکارش کنم تا ظرفیتشم بخونه و احتیاجی به فرمت نداشته باشه لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام. یک هارد اسکترنال 3 ترابایتی میخوام

1. شما میگید وسترن بگیرم یا سیگیت (free agent geoflex) ؟
    2. این که توی اسمش زده usb2 and usb3 یعنی چی؟ ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    3. هارد سیگیت که پایه ش جدا میشه یعنی میشه به راحتی هاردهای اینترنال را وصل و کار کرد؟ ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

با تشکر

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

2. این که توی اسمش زده usb2 and usb3 یعنی چی؟ ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    3. هارد سیگیت که پایه ش جدا میشه یعنی میشه به راحتی هاردهای اینترنال را وصل و کار کرد؟ ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

با تشکر
    1-سیگیت (free agent geoflex) فکر کنم گزینه ی بهتری باشه . چون هر کاری بخوای میتونی باهاش بکنی . انواع و اقسام تبدیل ها رو داره و این چند وقت اخیر درصد خرابیش هم از وسترن کمتر بوده .
    2- در مورد سیگیت ، بعضی مدلهاش توی خودشون کابل usb3 داره (که فک کنم اینجا هم با 2 هماهنگه) ولی مدلهای قدیمی ترش توی خود جعبه کابل usb 2 داره که میتونی هر وقت دلت خواست کابل usb 3 اش رو از بازار بخری . (فعلا که موجوده)
    3- شدن که میشه ولی هنوز در مورد برق 5 و 3.5 ولت توی این تاپیک نتیجه ای گرفته نشده .

6. این کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر
    سلام

2. این که توی اسمش زده usb2 and usb3 یعنی چی؟
    لینکی که دادین مربوط به هارد وسترن هست . منظور از usb2 and usb3 این هست که هارد دارای اینترفیس usb3 هست اما سازگاری کامل با usb2 رو داره یعنی داخل جعبه این هارد فقط کابل usb3 موجود هست . توضیحی که در سایت وسترن راجع به usb2 and usb3 هست (عکس زیر) .

3. هارد سیگیت که پایه ش جدا میشه یعنی میشه به راحتی هاردهای اینترنال را وصل و کار کرد؟
    بله ، همانطوریکه دوستمون گفتند میتوان مثل هارد اینترنال به مادربرد متصل کرد و از آنجایی که یک هارد 3.5 اینچی هست ، برق مورد نیاز رو به راحتی میتوان از پاور سیستم تامین کرد . بعبارت دیگر برای تبدیل به اینترنال کردن کافیست کابل برق پاور رو بدون هیچ دستکاری به هارد متصل کنید و کابل ساتا رو از یک طرف به مادربرد و از طرف دیگر به هارد متصل کنید . نکته مهم این هست که سیستم بایستی خاموش باشد .

3- شدن که میشه ولی هنوز در مورد برق 5 و 3.5 ولت توی این تاپیک نتیجه ای گرفته نشده .
    با تشکر از دوست خوبمون imanpod جان .

روش تبدیل به اینترنال کردن هارد اکسترنال 2.5 اینچی با هارد اکسترنال 3.5 اینچی کمی فرق میکنند . اگر پاور سیستم استاندارد باشه راه اندازی هارد 3.5 اینچی یا آداپتوری بسیار آسان خواهد بود بعبارت دیگه کافیست کابل برق رو بدون هیچونه دستکاری به هارد متصل کرد .

اما اگر هارد 2.5 اینچی باشه قضیه کمی متفاوت میشه . همانطوری که برای راه اندازی هاردهای اکسترنال پرتابل یا 2.5 اینچی برق 5 ولت usb کفایت میکند پس برای اینترنال کردن آن ، به همین ترتیب برق رسانی می کنیم . بعبارت دیگه طبق عکس زیر کافیست سیم زرد و GND بغل دست آن بریده شود و سپس قسمت ساتا آن را به هارد متصل کرد .

نکته کوچولو دیگه : سیم نارنجی رنگ 3.3 ولتی هست نه 3.5 ولتی .
    Last edited by ata.royalfalcon; 30-03-2012 at 21:36.

8. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بله ، همانطوریکه دوستمون گفتند میتوان مثل هارد اینترنال به مادربرد متصل کرد و از آنجایی که یک هارد 3.5 اینچی هست ، برق مورد نیاز رو به راحتی میتوان از پاور سیستم تامین کرد . بعبارت دیگر برای تبدیل به اینترنال کردن کافیست کابل برق پاور رو بدون هیچ دستکاری به هارد متصل کنید و کابل ساتا رو از یک طرف به مادربرد و از طرف دیگر به هارد متصل کنید . نکته مهم این هست که سیستم بایستی خاموش باشد .
    اما منظورم این بود که اینترنال تبدیل بشه به اکسترنال (همون کاری که "باکس" میکنه) یعنی مثلا خود هارد سیگیت رو از روی پایه ش بردارم و هارد اینترنالم رو که میخوام بخونم بذارم روش. برق همون برق و کابل هم همون usb
    اینطوری که من میگم نمیشه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اما منظورم این بود که اینترنال تبدیل بشه به اکسترنال (همون کاری که "باکس" میکنه) یعنی مثلا خود هارد سیگیت رو از روی پایه ش بردارم و هارد اینترنالم رو که میخوام بخونم بذارم روش. برق همون برق و کابل هم همون usb
    اینطوری که من میگم نمیشه ؟
    بلی ، اینطوری هم میشه . مثل عکس زیر که مربوط به هارد هیتاچی و کارتریج 3.5 اینچی سیگیت هست .

ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک 51sIndpJ2iL.jpg   41t0sziaY6L.jpg  

11. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که دادم قیمت وسترن رو زده 420 تومن
    میخواستم بپرسم مثل همین (3 ترابایتی ، usb2 و 3) از مال سیگیت free agent geoflex در بازار چند تومنه؟ (تو اون سایته از این مدل usb3ش رو نداره)

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر از دوست خوبمون imanpod جان .

روش تبدیل به اینترنال کردن هارد اکسترنال 2.5 اینچی با هارد اکسترنال 3.5 اینچی کمی فرق میکنند . اگر پاور سیستم استاندارد باشه راه اندازی هارد 3.5 اینچی یا آداپتوری بسیار آسان خواهد بود بعبارت دیگه کافیست کابل برق رو بدون هیچونه دستکاری به هارد متصل کرد .

اما اگر هارد 2.5 اینچی باشه قضیه کمی متفاوت میشه . همانطوری که برای راه اندازی هاردهای اکسترنال پرتابل یا 2.5 اینچی برق 5 ولت usb کفایت میکند پس برای اینترنال کردن آن ، به همین ترتیب برق رسانی می کنیم . بعبارت دیگه طبق عکس زیر کافیست سیم زرد و GND بغل دست آن بریده شود و سپس قسمت ساتا آن را به هارد متصل کرد .
    نکته کوچولو دیگه : سیم نارنجی رنگ 3.3 ولتی هست نه 3.5 ولتی .
    آره راست میگی . اشتباه کردم . حواسم به 3.5 اینچی بودنش نبود . ممنون .
    Last edited by imanpod; 31-03-2012 at 20:48.

14. این کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که دادم قیمت وسترن رو زده 420 تومن
    میخواستم بپرسم مثل همین (3 ترابایتی ، usb2 و 3) از مال سیگیت free agent geoflex در بازار چند تومنه؟ (تو اون سایته از این مدل usb3ش رو نداره)
    من فکر میکنم که اون سایت اشتباه میکنه ، چون تا اونجایی که میدونم مدلهای سه ترابایتی بطور پیشفرض با کارتریج USB3 فروخته میشه ، پیشنهادم اینه که قبل از خرید تماس بگیرید و بپرسید دقیقاً با چه نوع کارتریجی فروخته میشه .

همین الان سایت سیگیت رو چک کردم ، کارتریج usb2 برای هاردهای 1 ترابایت و 2 ترابایت هست و کارتریج usb3 برای هاردهای 2 و 3 و 4 ترابایت هست . بعبارت دیگه فقط هارد 2 ترابایت هست که یا ممکنه با اینترفیس usb2 باشه یا با اینترفیس usb3 باشه (دو عکس زیر که از سایت سیگیت گرفتم این مطلب رو مشخص میکنه) باز شما تماس بگیرید تا مطمئن بشید .

متاسفانه قیمت بازار دستم نیست ، ولی اصولا قیمت هاردهای سیگیت کمی پایینتر از وسترن هست . اگر واقعاً در بازار قیمت وسترن سه ترابایتی 420 هزارتومن باشه سیگیت 3 ترابایتی هم حدود 5 الی 15 هزارتومن کمتر هست .

در سایت زیر که قیمت وسترن سه ترابایتی 485 هزارتومن و سیگیت سه ترابایتی هم 480 هزارتومن هست .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by ata.royalfalcon; 01-04-2012 at 00:11.

16. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •