تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 34 اولاول ... 20262728293031323334 آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 340

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر در رابطه با راه اندازی فروشگاه الکترونیکی

داره خودمونی میشه saeidghodrati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه كسي كمكي خواست من در خدمتم براي راهنمايي.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از saeidghodrati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه NOjAN.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مملکت فیلتر شده !!!

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان . بنده چند وقتی هست که قصد راه اندازی فروشگاه رو دارم . یه چند تایی هم قالب فروشگاه ساز دیدم با قیمتای مختلف . سوال اولی که داشتم اینه که آیا پست بسته های ارسالی رو باز و یا چک می کنه ؟؟ چون از یکی از این فروشنده هایی که قدیمی هستن تو این کار پرسیدم این مساله رو , ایشون هم از سر دلسوزی یا از سر بخل گفتن که پست بسته ها رو به صورت اتفاقی باز می کنه و گیر می ده و شما فعلا سمت فروش دی وی دی از طریق اینترنت نیا ! سوال دوم هم اینه که بهترین یا معروفترین فروشگاه ساز رایگان چی هستش ؟ می خوام ببینم امکاناتش در مقایسه با فروشگاه سازهای پولی به چه صورت هستش ؟ که اگر نمی ارزه که فکر قالب رایگان رو از سرم بیرون کنم و اگر هم خوب باشه بدم نمی یاد هزینه های اولیم رو کم کنم .

ممنون

4. این کاربر از NOjAN.A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مملکت فیلتر شده !!!

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان . بنده چند وقتی هست که قصد راه اندازی فروشگاه رو دارم . یه چند تایی هم قالب فروشگاه ساز دیدم با قیمتای مختلف . سوال اولی که داشتم اینه که آیا پست بسته های ارسالی رو باز و یا چک می کنه ؟؟ چون از یکی از این فروشنده هایی که قدیمی هستن تو این کار پرسیدم این مساله رو , ایشون هم از سر دلسوزی یا از سر بخل گفتن که پست بسته ها رو به صورت اتفاقی باز می کنه و گیر می ده و شما فعلا سمت فروش دی وی دی از طریق اینترنت نیا ! سوال دوم هم اینه که بهترین یا معروفترین فروشگاه ساز رایگان چی هستش ؟ می خوام ببینم امکاناتش در مقایسه با فروشگاه سازهای پولی به چه صورت هستش ؟ که اگر نمی ارزه که فکر قالب رایگان رو از سرم بیرون کنم و اگر هم خوب باشه بدم نمی یاد هزینه های اولیم رو کم کنم .

ممنون
    یکی راهنمایی کنه ! چقدر تاپیک خلوتیه

6. این کاربر از NOjAN.A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال !As@d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Vavan

پيش فرض

ممنون
    سلام...
    در مورد پرسش اول.... می گذرم چون اطلاعاتی موثقی ندارم .... اما اگاه باشید که امکان فیلتر شدن این فروشگاها خیلی بالاست.

برای فروشگاه ساز رایگان پیشنهاد من prestastore.ir هست.... چون اوپن سورسه و ترجمه از شرکت اصلی که توی دومین دات .کام همین نام قابل دسترسی هست...
    بهتره اول با برنامه xampp روی لوکال هاست (ویندوز) امتحان کنید...

دانلود برنامه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اموزش نصب برنامه:
    کد:
    گفتنی زیاده.. و وقت کم! .ولی اگه تو گوگل بگردی پیدا می کنی

8. 3 کاربر از !As@d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مملکت فیلتر شده !!!

پيش فرض

سلام...
    در مورد پرسش اول.... می گذرم چون اطلاعاتی موثقی ندارم .... اما اگاه باشید که امکان فیلتر شدن این فروشگاها خیلی بالاست.

برای فروشگاه ساز رایگان پیشنهاد من prestastore.ir هست.... چون اوپن سورسه و ترجمه از شرکت اصلی که توی دومین دات .کام همین نام قابل دسترسی هست...
    بهتره اول با برنامه xampp روی لوکال هاست (ویندوز) امتحان کنید...

دانلود برنامه:
    کد:
    اموزش نصب برنامه:
    کد:
    گفتنی زیاده.. و وقت کم! .ولی اگه تو گوگل بگردی پیدا می کنی
    خیلی خیلی ممنونم دوست عزیز

10. این کاربر از NOjAN.A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

من میخوام یه فروشگاه درست کنم ولی قبل از اینکه هزینه هاست و دامنه و ... بدم میخوام مدیریت محتوا مثل وردپرس و .. و داشتن دامنه و کلا مدیریت سایت فروش رو امتحان کنم در واقع میخوام جروی باشه که انگار واقعا دارم یه فروشگاه درست میکنم اینم بگم که خوشبختانه هیچی از کدنویسی نمیدونم
    پیشهاد دوستان چیه؟ از چه سایت هایی برای این کار استفاده کنم؟

بسیار ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مملکت فیلتر شده !!!

پيش فرض

من میخوام یه فروشگاه درست کنم ولی قبل از اینکه هزینه هاست و دامنه و ... بدم میخوام مدیریت محتوا مثل وردپرس و .. و داشتن دامنه و کلا مدیریت سایت فروش رو امتحان کنم در واقع میخوام جروی باشه که انگار واقعا دارم یه فروشگاه درست میکنم اینم بگم که خوشبختانه هیچی از کدنویسی نمیدونم
    پیشهاد دوستان چیه؟ از چه سایت هایی برای این کار استفاده کنم؟

بسیار ممنون
    دوست عزیز پیشنهاد من اینه که از همین اول کار 100 مگابایت هاست لینوکس بخری . من هم دقیقا مثل شما این مشکل رو داشتم . توی 5 6 تا از معروفترین هاستینگ های رایگان هم ثبت نام کردم ولی هرکدوم یه جوری اذیت می کنه . هاست لینوکس 1 ساله خریدم الان 7 هزار تومن . راحت هم تمرین می کنم داخلش . هر وقت هم بخوام 3 هزار تومن می دم هاستم تبدیل می شه به 200 مگابایتی . اگر خواستی پ.خ بده بهم بهت راهنمایی بدم از کجا هاست بخری .
    در مورد خود فروشگاه هم بگم که حتما نباید کد نویسی بلد باشین . همین presta shop که یکی از دوستان تو همین صفحه به بنده معرفی کردن هم خیلی چیز خوبیه

13. این کاربر از NOjAN.A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان من چند تا سوال داشتم:

1- به نظرتون استفاده از سیستم فروشگاه ساز حامد در کنار سیستم توزیع پارس پیک بهتره؟ یا استفاده از فروشگاه ساز و سیستم توزیع پرداخت؟

2- فروش تک محصول و یا محصولات تخصصی بهتره یا اینکه مثل سوپر مارکت همه چیز توش پیدا شه؟

3- اگر پرداخت به صورت آنلاین باشه ارسال محصول به چه صورت انجام میشه؟

4- و یه سوال خنده دار اینکه ما باید مثلا از هر محصولی که میخوایم بفروشیم به صورت عمده ای جنس بیاریم و وقتی کاربر بخره و ما تائید کنیم پست میاد و محصول رو میگیره تحویل خریدار میده و پول رو تحویل شرکت توزیع و اون هم به حساب ما میریزه؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام نظرتون در رابطه با این سایت چیه خوبه یا نه بتونم یه فروشگاه راه بیندازم
    کد:

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

میخوام بدونم کدوم فروشگاه ساز پولی خوبه یعنی باگ نداشته باشه مدیریت راحت باشه و امکاناتش خوب باشه نه زیاد باشه نه کم یه جوری باشه که با پول ما بخونه درضمن از همه مهمتر وقتی مشتری سفارش میده برای من اس ام اس بفرسته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •