اگه كسي كمكي خواست من در خدمتم براي راهنمايي.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه كسي كمكي خواست من در خدمتم براي راهنمايي.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوستان . بنده چند وقتی هست که قصد راه اندازی فروشگاه رو دارم . یه چند تایی هم قالب فروشگاه ساز دیدم با قیمتای مختلف . سوال اولی که داشتم اینه که آیا پست بسته های ارسالی رو باز و یا چک می کنه ؟؟ چون از یکی از این فروشنده هایی که قدیمی هستن تو این کار پرسیدم این مساله رو , ایشون هم از سر دلسوزی یا از سر بخل گفتن که پست بسته ها رو به صورت اتفاقی باز می کنه و گیر می ده و شما فعلا سمت فروش دی وی دی از طریق اینترنت نیا ! سوال دوم هم اینه که بهترین یا معروفترین فروشگاه ساز رایگان چی هستش ؟ می خوام ببینم امکاناتش در مقایسه با فروشگاه سازهای پولی به چه صورت هستش ؟ که اگر نمی ارزه که فکر قالب رایگان رو از سرم بیرون کنم و اگر هم خوب باشه بدم نمی یاد هزینه های اولیم رو کم کنم .
ممنون![]()
یکی راهنمایی کنه !چقدر تاپیک خلوتیه
سلام...
در مورد پرسش اول.... می گذرم چون اطلاعاتی موثقی ندارم .... اما اگاه باشید که امکان فیلتر شدن این فروشگاها خیلی بالاست.
برای فروشگاه ساز رایگان پیشنهاد من prestastore.ir هست.... چون اوپن سورسه و ترجمه از شرکت اصلی که توی دومین دات .کام همین نام قابل دسترسی هست...
بهتره اول با برنامه xampp روی لوکال هاست (ویندوز) امتحان کنید...
دانلود برنامه:
اموزش نصب برنامه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گفتنی زیاده.. و وقت کم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.ولی اگه تو گوگل بگردی پیدا می کنی
![]()
خیلی خیلی ممنونم دوست عزیز![]()
من میخوام یه فروشگاه درست کنم ولی قبل از اینکه هزینه هاست و دامنه و ... بدم میخوام مدیریت محتوا مثل وردپرس و .. و داشتن دامنه و کلا مدیریت سایت فروش رو امتحان کنم در واقع میخوام جروی باشه که انگار واقعا دارم یه فروشگاه درست میکنم اینم بگم که خوشبختانه هیچی از کدنویسی نمیدونم
پیشهاد دوستان چیه؟ از چه سایت هایی برای این کار استفاده کنم؟
بسیار ممنون
دوست عزیز پیشنهاد من اینه که از همین اول کار 100 مگابایت هاست لینوکس بخری . من هم دقیقا مثل شما این مشکل رو داشتم . توی 5 6 تا از معروفترین هاستینگ های رایگان هم ثبت نام کردم ولی هرکدوم یه جوری اذیت می کنه . هاست لینوکس 1 ساله خریدم الان 7 هزار تومن . راحت هم تمرین می کنم داخلش . هر وقت هم بخوام 3 هزار تومن می دم هاستم تبدیل می شه به 200 مگابایتی . اگر خواستی پ.خ بده بهم بهت راهنمایی بدم از کجا هاست بخری .
در مورد خود فروشگاه هم بگم که حتما نباید کد نویسی بلد باشین . همین presta shop که یکی از دوستان تو همین صفحه به بنده معرفی کردن هم خیلی چیز خوبیه![]()
سلام دوستان من چند تا سوال داشتم:
1- به نظرتون استفاده از سیستم فروشگاه ساز حامد در کنار سیستم توزیع پارس پیک بهتره؟ یا استفاده از فروشگاه ساز و سیستم توزیع پرداخت؟
2- فروش تک محصول و یا محصولات تخصصی بهتره یا اینکه مثل سوپر مارکت همه چیز توش پیدا شه؟
3- اگر پرداخت به صورت آنلاین باشه ارسال محصول به چه صورت انجام میشه؟
4- و یه سوال خنده دار اینکه ما باید مثلا از هر محصولی که میخوایم بفروشیم به صورت عمده ای جنس بیاریم و وقتی کاربر بخره و ما تائید کنیم پست میاد و محصول رو میگیره تحویل خریدار میده و پول رو تحویل شرکت توزیع و اون هم به حساب ما میریزه؟
سلام نظرتون در رابطه با این سایت چیه خوبه یا نه بتونم یه فروشگاه راه بیندازم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میخوام بدونم کدوم فروشگاه ساز پولی خوبه یعنی باگ نداشته باشه مدیریت راحت باشه و امکاناتش خوب باشه نه زیاد باشه نه کم یه جوری باشه که با پول ما بخونه درضمن از همه مهمتر وقتی مشتری سفارش میده برای من اس ام اس بفرسته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)