به تاریخ خودمون بازی کی میاد!
3 شنبه 19 آبان 1388 !
همه همه چی گفتن ولی نمیدونم چرا کسی راجع به موتور بازی حرف نمیزنه تو هیچ بخشی یعنی اینقدر بی اهمیت هست؟
مهمترین بخش همین موتور بازی هست که هیچی توجه نداره بهش!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ببینم کسی میدونه اصلا موتور این بازی چی هست و ساخت کجا هست؟؟؟؟
موتور این بازی اگه اشتباه نکنم Id Tech 3 باید باشه!!ولی خوب به شدت روش کار شده!!ولی اگه موتور به روز تری بود میتوانست بازی فراتر هم بره!!
Id Tech 5 آخرین نسخه از این موتور هست که جان کارمک بزرگ قدرت این موتور را در بازی Rage و Doom 4 به رخ همه خواهد کشید!!
خیلی ممنون پس موتور بازی این هست شما مطمئن هستید در این مورد دیگه درسته؟؟؟
نه موتور بازی فک می کنم ساخت خود infinity باشه
من هم شنیده بودم ساخت infinity باشه حتی گرانت کولیر هم گفت COD:4 رو هم خودمون ساختیم چه برسه به MW2 که همه ازش انتظار دارن البته دلیل نمیشه خوب با این وجود مهم مدل موتور هست که همون Id Tech 3 هست؟(اونم فکر نکنم)
ممنون
این بازی وقتی که Infinity Ward ساخت از Id Tech 3 استفاده میکرد....و موتور سری COD هم Id Tech 3 هست!
و خوب در Modern Warfare 2 هم از این موتور استفاده میشه(البته مسلما به شدت روی این موتور کار شده) حتی بازی بعدی Cod هم یعنی شماره 7 هم با این موتور ساخته خواهد شد توسط Treyarch!!
شما وقتی به صفجه ویکیپدیا در مورد Id Tech 3 برید میبینید Cod هم ساخته Infinity Ward نامش اونجا هست و فعلا هم قصد ندارند موتور بازی را از Id Tech 3 تغییر بدن!
ولی مشخص هست که Infinity Ward بسیار حرفه ای روی این موتور کار کرده!
ممنون ازت ولی یک چیزی طبق گفته تو مال کال اف دیوتی 4 هم Id Tech 3 هست دیگه درسته؟؟؟
اما اینجا یه ابهامی هست گرانت کولیر گفت موتور رو خودمون ساختیم ولی یک جا دیگه خوندم طبق گفته خودتون Treyarch ساخته!
البته Treyarch سازنده کال اف دیوتی 2 روی پی اس 2 بوده...
من که گیچ شدم.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)