به فارسی میتونی بنویسی؟
خریدن تمام خانه ها
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خرین تمام اسلحه های لول 3؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فیلم کلیپ هایی که بهت میده منظورته؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2تا شو نمیدونم
ممنون
به فارسی میتونی بنویسی؟
خریدن تمام خانه ها
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خرین تمام اسلحه های لول 3؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فیلم کلیپ هایی که بهت میده منظورته؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2تا شو نمیدونم
ممنون
خریدن تمام خونه ها
گرفتن تمام بیزینس ها(طبغه اول مغازه ها) و راکت ها (طبقه دوم مغازه ها)
گرفتن تمام ویلا های چهار تا گروه
منفجر کردن تمام گاوصندوق ها (در بیزینس و راکت و بیمارستان و کلینیک ها)
گرفتن تمام فیلم ها
انجام تمام ماموریت های ثانویه(اون نارنجی ها)
گرفتن تمام کامیون ها (اگه خواستی بگو توضیح بدم)
خریدن لول 3 تفنگها
انجام دادن تمام حرکات کشت و کشتار(اگه خواستی بگو توضیح بدم)
فکر کنم دیگه همینا باشه.
من كه پشيمون شدم از بازي كردن اين پدر خوانده اين چي بود اينا ساختن ؟؟ يعني ميخواستن اداي مافيا در بيارن ؟؟
واقعا نميدونم خودشونو مسخره كردن يا مارو ... مافيا واقعا يه شاهكار بود با اينكه خيلي قبل از اين پدرخوانده اومد.
همه مكانها تكراري ماموريتها تكراري گرافيك به جز مردم افتضاح و در حد آماتور حتي اون 4 تا خونه آخر كه بايد منفجر
كني كاملا و كاملا از نظر فضا و داخل خونه يكي بودن آخه يعني چي ؟؟
من كه اصلا خوشم نيومد ميدونستم اينجوريه ترجيح ميدادم يه بار ديگه مافيا بازي كنم .
خدايا شيشه و پنجره ماشيناش حال آدم بهم ميزنه.
--------------------------------------------------------------
به هر حال اين نظر شخصي من بود از اين بازي///![]()
حق با شماست. این بازی باید خیلی بهتر از مافیا ساخته می شد.
ولی در کل بازیه خوبیه (البته این نظره منه).
امیدوارم که در سری های بعد دیگه این جور بدی ها در بازی نباشه!
میتونی بیشتر توضیح بدی
کامیونها و کشت کشتار
یکیمیم از بیزینس و راکت برامون بگو
ممنون.
در خیابون ها حتما کامیون ها رو دیدی. اگه بهشون تیر اندازی کنی یا با هاشون تصادف کنی با سرعت خیلی زیادی گاز میدن و فرار می کنن.
با زدن سه یا چهار تا تیره پشت سر هم به کامیون میبینید که کامیون می ایسته و سه تا آدم که ممکنه از هر گروهی باشن پیاده میشن. یکی از این سه تا با خودش 2000$ پول توی کیسه داره که با کشتنش کیسه میفته روی زمین.
اما نکته اصلی اینه که هنگام درگیری با اون سه تا راننده کامیون پیاده میشه و میاد تا شما رو با مشت بزنه.
بهترین کار اینه که اول اون سه نفر رو بکشی و بعد بری سراغ راننده کامیون.
یادت باشه که راننده رو نکشی. اول دست به یقه شو و همون طور که اول بازی یاد گرفتی باید کاری کنی (با این ور و اون ور بردن و پرت کردن و ...) که اون نوار آبی رنگ از سبز بگذره. یادت باشه که حتی اگه یه ذره هم بگذره خوبه(یعنی فرقی نمی کنه که چقدر بگذره) و بعد شروع می کنی به حرف زدن(این هم بدون که ریسک زیادی به ضررته).
کار تمومه. شاید یه زمانی برسه که هر چه قدر به یه کامیون تیر اندازی می کنی می بینی که توقف نمی کنه این برای اینه که اون کامیون قبلا گرفته شده.
در خیابون ها حتما کامیون ها رو دیدی. اگه بهشون تیر اندازی کنی یا با هاشون تصادف کنی با سرعت خیلی زیادی گاز میدن و فرار می کنن.
با زدن سه یا چهار تا تیره پشت سر هم به کامیون میبینید که کامیون می ایسته و سه تا آدم که ممکنه از هر گروهی باشن پیاده میشن. یکی از این سه تا با خودش 2000$ پول توی کیسه داره که با کشتنش کیسه میفته روی زمین.
اما نکته اصلی اینه که هنگام درگیری با اون سه تا راننده کامیون پیاده میشه و میاد تا شما رو با مشت بزنه.
بهترین کار اینه که اول اون سه نفر رو بکشی و بعد بری سراغ راننده کامیون.
یادت باشه که راننده رو نکشی. اول دست به یقه شو و همون طور که اول بازی یاد گرفتی باید کاری کنی (با این ور و اون ور بردن و پرت کردن و ...) که اون نوار آبی رنگ از سبز بگذره. یادت باشه که حتی اگه یه ذره هم بگذره خوبه(یعنی فرقی نمی کنه که چقدر بگذره) و بعد شروع می کنی به حرف زدن(این هم بدون که ریسک زیادی به ضررته).
کار تمومه. شاید یه زمانی برسه که هر چه قدر به یه کامیون تیر اندازی می کنی می بینی که توقف نمی کنه این برای اینه که اون کامیون قبلا گرفته شده.
من كه پشيمون شدم از بازي كردن اين پدر خوانده اين چي بود اينا ساختن ؟؟ يعني ميخواستن اداي مافيا در بيارن ؟؟
واقعا نميدونم خودشونو مسخره كردن يا مارو ... مافيا واقعا يه شاهكار بود با اينكه خيلي قبل از اين پدرخوانده اومد.
همه مكانها تكراري ماموريتها تكراري گرافيك به جز مردم افتضاح و در حد آماتور حتي اون 4 تا خونه آخر كه بايد منفجر
كني كاملا و كاملا از نظر فضا و داخل خونه يكي بودن آخه يعني چي ؟؟
من كه اصلا خوشم نيومد ميدونستم اينجوريه ترجيح ميدادم يه بار ديگه مافيا بازي كنم .
خدايا شيشه و پنجره ماشيناش حال آدم بهم ميزنه.
--------------------------------------------------------------
به هر حال اين نظر شخصي من بود از اين بازي///![]()
همین پست رو ظهر هم نوشتی!!!!!
اين پست هم شد واسه ما دردسر به خداهمین پست رو ظهر هم نوشتی
بار اول شب خواستم بفرستم اينجا error ميداد ظهر هم همينجور اما انگار فرستاده شده بود و من خبر نداشتم
آخه صفحه يه پيغام خطا داد عجب قر و قاتي شد ...![]()
به هر حال از دوستان عذرخواهي ميكنم .![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)