سلام
کدام یک از نرم افزارهای تبدیل پی دی اف به ورد، می تواند فرمولهای موجود در متن انگلیسی پی دی اف استخراج کند؟
ممنون
سلام
کدام یک از نرم افزارهای تبدیل پی دی اف به ورد، می تواند فرمولهای موجود در متن انگلیسی پی دی اف استخراج کند؟
ممنون
سلام
چه جوری میتونم در یک فایل pdf تغییراتی (مثل اضافه کردن متن) ایجاد کنم ...؟؟؟؟
سلام
یه برنامه به درد بخور برات آپ کردم
امیدوارم بهت کمک کنه
1.5 مگابایته
موفق باشی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعا نمی دونم چطوری ازت تشکر کنم
نمی دونی چقدر کمکم کردی
![]()
سلام
بچه ها من يه نرم افزار مي خوام ولي فكر نكنم كسي بتونه بهم بده ولي مي گمش ، شايد خدا خواست و تونستيم دانلودش كنيم
نرم افزار Adobe Acrobat 8 Professional رو من از يه سايتي مي خوام كه قابليت ريسام داشته باشه كسي مي تونه بهم بده سايت مذكور رو ، و اين Adobe Acrobat 8 Professional حجمي حدود 274 مگ يا بيشتر رو داره و من تا حالا از هر كه مي خوامش ، نتونسته بهم بده ، اگه كسي اون رو داره لطف كنه بزاره تو تاپيك تا ما ازش استفاده كنيم و اين نرم افزار يه پرينتر مجازي هم درست مي كنه كه در برنامه هاي آفيس مي تونيد ازش استفاده كنيد
اگه كسي سايتي مي شناسه كه نرم افزار كامل و بدون اشكال ( براي اين مي گم اشكال كه چند روز پيش رفته بودم و همين نرم افزار را از بيرون گرفته بودم ولي براي يه بار كدش فعال بود و براي دفعه هاي بعد نتونستم كه كدش رو فعال كنم و بعد از 8 ثانيه برنامه رو مي بست حالا اگه كسي اين برنامه رو داره كه سالم است و سايتش هم قابليت ريسام داره بهم بده ممنون مي شم
سلام
تا يادم نرفته بچه ها اين نرم افزار چون جديد است فارسي رو هم ساپرت مي كنه چون من خودم چند شب پيش كه نصبش كرده بودم تبديل كرد و لي از شانس بد من چون نرم افزارم كامل نبود ( همين طور كه در پست قبلي گفتم ) نرم افزار ديگه كار نمي كنه اگه كسي مي دونه سايتي با قابليت ريسام
لطف كنه بگه آدرسش رو
این برنامه که ویروسی از اب در اومد........
سلام خدمت دوستان.
يه برنامه مي خواستم براي كم كردن حجم يك pdf.
آيا روشي براي كم كردن حجم pdf وجود داره؟
با تشكر از توجه دوستان.
خیلی مننون از راهنماییتون
من این نرم افزار رو دانلود کردم ولی
اولا رجیستر شده نبود
دوما ، برنامه رو که باز میکنم فقط یک گزینه واسه open داره که وقتی فایل مورد نظرمو انتخاب میکنم ، اررور میده it may not have been a valid pdf or created by pdf machin
شما میدونید باید چی کار کرد ؟!
سلام
من همین آلان امتحانش کردم
تروجان داره
اگه قبل از نصب clean ش کنی فایل نصب از بین میره
شما برنامه رو نصب کن و بعد از نصب اون فولدری رو که برنامه رو اونجا نصب کردی اسکن کن. 7 تا تروجان پیدا میکنه
من روی سیستمم Kaspersky دارم. بعد از نصب هم هیچ مشکلی پیش نیومد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)