W.T.P. Lyric
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
W.T.P. Lyric
دوست عزیز من اینو دانلود کردم عالی بود .دوستان خواهشا یکی بگه کیفیتش چطوریه؟ یعنی بهتر نیست صبر کنیم اصلیش بیاد بیرون؟ من چند تا لینک با کیفیت 320 پیدا کردم ولی هر کدوم یه حجم داره 160 مگ 100 مگ 140 مگ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیفیت 192 :
http://www.mediafire.com/?rkymimn2tm5
Seduction Lyric
Space Bound Lyric
نکته ای هم درباره موزیک ویدیوی NOT AFRAID بگم که بیام قبول کنیم یه جورایی تبلیغ برای کفش های نایک و هدفون Beats By Dr.Dre f بود !... ( به شخصه با هدفون هاش خیلی حال میکنم فقط قیمتش زیادی ...)
دوستان موزیک ویدیوی بسیار زیبایی هست از دستش ندید ...
مورد بعدی تو اهنگ won't back Down یه قسمت حالت سانسور داره که میگه :
B i c h you listening tryna' turn me down
Slut I'm talking to you, turn me back up
اگه کسی نسخه درستش رو پیدا کرد به ما هم خبر بده ! ...
** و در اخر به نظر من این یه البوم کاملا جدی برای EM هست برخلافRelapse که یه مسخره بازی و فان بود ...
دیگه تو این البوم هم مامانش رو دیس نکرده و کاری به مامان بیچارش نداشته !ترک های فان این البوم هم تقریبا میشه به cinderella man و so bad اشاره کرد که واقعا so bad یه ترک فوق العاده زیبا با استایل شاخ هست ...
و این استایلی که EM تو این البوم میخونه به نظرم خیلی بهتر از لهجه مزخرف توی Relapse هست به قول خود مارشال در حد EHHH بود البومتو NOT AFRAID به این نکته اشاره میکنه ! ...
و در اخر به نظر من ترک های فوق العاده شاخش شامل : cold wind blows / not afraid / so bad / going through / space bound هستن گرچه کاری هم که با Rihanna انجام داده واقعا کار زیبایی شده و در کل EM همیشه استاد HOOK هست و HOOK های ترک هاش واقعا فوق العاده از اب در میاد ! ...
تو ترک no love هم واقعا Lilwayne خوب کار کرده و واقعا تو این کار باهاش حال کردم ...
*** به زودی باید منتظر باشیم ببینم چه موزیک ویدئوهای جدیدی از البوم بیرون میاد ! ...
این البوم بازگشتی قدرتمند و متفاوت برای EM بود ...
و البوم هایی که به نظر من در اینده تو امسال میتونن با Recovery رقابت کنن قوی ترینشون از اطلاعات بدست اومده البوم R.E.D از The Game هست که به شخصه کاراش رو قبول دارم و باید این البوم رو گوش بدیم ببینیم چی شده و واقعا روی این البوم زحمت کشیده البوم بعدی هم از Ice Cube هست به اسم I rep that west که اون هم ظاهرا البوم شاخی هست مثل همیشه تو سبک G-funk /Gangsta Rap ...
....................................
با اجازه استادان....
دانلود کل آلبوم با کیفیت 320 و لینک مستقیم به همراه Lyric ها:خودم دانلودش کردم. کیفیتش عالیه. لینکش هم پر سرعت و مستقیمه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamidialison; 10-06-2010 at 12:10.
دوست عزیز این نسخه اصلی است که اگه دقت کنی امینم بعدش میگه ""چرا صدارو کم کردی ، دوباره بلندش کن تو دیوونه ای؟!""
بله عزیز میدونم نسخه اصلی هست چون دقیقا تو البوم رسمی هم بوده ! ...
ولی به گفته ی بعد EM توجه نکرده بودم !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)