تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 37 اولاول ... 20262728293031323334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 362

نام تاپيک: سوال و جواب متفرقه در مورد اتومبیل

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

در مورد دور موتور بگم که شما اشتباه میکنید
    باید 2500 دور باشه نه 25000 دور!!!
    در باره دور موتور اشتباه می کنی همان 25 هزار دو هزار پانصد که عددی نیست انهم برای یه موتور دیزل
    بعدش گفتین این موتور برقتون موتور بنز روش هست؟ یا موتور برقه که با موتور بنز کار میکنه؟ یا هر چیز دیگه ای؟
    میشه بیشتر توضیح بدین خیلی برام جالب شده و مشتاق شدم بیشتر در موردش بدونم که مکانیسمش چطوری هست
    عکسی ازش ندارین؟
    نه من یه معدن شن ماسه داریم برقشو با یه موتور برق تهیه می کنیم
    موتور بنز هم به یه دیناب وصل هست البته هر موتور که بخواهد می شه روش وصل کرد اما کم هزینه ترینشون همان بنز هست
    عکس هم بعدآ می گذارم
    در مورد مصرف سوخت هم هرچی که فشار وارده بر موتور کمتر بشه خوب قاعدتا مصرف هم کمتر میشه
    پس اینکه میگن ماشین در حالت سلو سوخت بیشتر مصرف می کنه اشتباه است اینو من از یه تعمیر کار شنیدم

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

در باره دور موتور اشتباه می کنی همان 25 هزار دو هزار پانصد که عددی نیست انهم برای یه موتور دیزل
    پس اینکه میگن ماشین در حالت سلو سوخت بیشتر مصرف می کنه اشتباه است اینو من از یه تعمیر کار شنیدم
    اتفاقا اون عدد 25000 برای یه موتور دیزل فوق العاده زیاده!!!
    چیزی حدود 10 برابر!!!
    موتور دیزل تقریبا در حالا بدون فشار و روشن در حدود 500 دور در دقیقه وای میسته
    من توی اتوبوس ها و مکامیون های بنز که نگاه کردم بهترین دور برای تعویض چیزی حدود 2500 - 3000 بود فکر کنم
    25000 دور میشه گفت اصلا امکان پذیر نیست
    ماشین های فرمول 1 آخرش تا چیزی حدود 9 الی 10 هزار دور میخورن
    اونموقع شما میگی یه موتور دیزل کامیون یا اتوبوس تا 25000 هزار تا دور میخوره؟
    اشتباه میکنی

3. 3 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kevin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اتفاقا اون عدد 25000 برای یه موتور دیزل فوق العاده زیاده!!!
    چیزی حدود 10 برابر!!!
    موتور دیزل تقریبا در حالا بدون فشار و روشن در حدود 500 دور در دقیقه وای میسته
    من توی اتوبوس ها و مکامیون های بنز که نگاه کردم بهترین دور برای تعویض چیزی حدود 2500 - 3000 بود فکر کنم
    25000 دور میشه گفت اصلا امکان پذیر نیست
    ماشین های فرمول 1 آخرش تا چیزی حدود 9 الی 10 هزار دور میخورن
    اونموقع شما میگی یه موتور دیزل کامیون یا اتوبوس تا 25000 هزار تا دور میخوره؟
    اشتباه میکنی
    100% دوستمون درست میفرمایند اصولا موتور دیزل در دور پایینتری کار میکند(از موتور بنزینی )ومحدوده "گشتاور "بالاتر به دلیل احتراق در فشار ثابت

5. این کاربر از kevin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

سلام من یک مشکلی دارم ماشین من الان پیکان مدل 83است و در کنار کیلومتر شمارش به تازهگی علامت k-ظاهر شده اشکال از کجاست؟

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام من یک مشکلی دارم ماشین من الان پیکان مدل 83است و در کنار کیلومتر شمارش به تازهگی علامت k-ظاهر شده اشکال از کجاست؟
    اگه اشتب نزنم k يعني كامپيوتر احتمالا يه سري ارور گرفته كه بايد ببري زير دستگاه اونارو پاك كنه

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

دیروز عصر رفتم پاکش کرد ولی دوباره امد بردمش به باطری ساز گفت سنسور اکسیژن را باید عوض کنی وقیمتش هم 40هزار تومن است؟

---------- Post added at 10:43 AM ---------- Previous post was at 10:41 AM ----------

ومن یک سوال دارم در مورد نحوه ی صحصح ترمز کردن چه طوری دیروز کم بود به یک ماشین بزنم با سرعت 80کیلومتر زود پامو گذاشتم روی کلاج وترمز ترمز کار نکرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه kevin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دیروز عصر رفتم پاکش کرد ولی دوباره امد بردمش به باطری ساز گفت سنسور اکسیژن را باید عوض کنی وقیمتش هم 40هزار تومن است؟

---------- Post added at 10:43 AM ---------- Previous post was at 10:41 AM ----------

ومن یک سوال دارم در مورد نحوه ی صحصح ترمز کردن چه طوری دیروز کم بود به یک ماشین بزنم با سرعت 80کیلومتر زود پامو گذاشتم روی کلاج وترمز ترمز کار نکرد؟
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    خدمت شما دوست عزیز باید عرض کنم که در صورتی که سنسور اکسیژن خودرو شما یا اصولا هر قسمتی که مربوط به الایندگی سیستم سوخت رسانی بشود روشن شدن چراغ چک را به دنبال دارد

-------------------------------------------------------------------------------------------
    در مورد ترمز کردن هم باید بگم که هنگامی که شما پاتون رو هم زمان روی کلاچ وترمز قرار میدهید باعث قطع شدن قدرت موتور از خط انتقال قدرت میشوید بنابرین تنها چیزی که باید باعث ایستادن خودرو شود ترمز چرخهای خودرو است که (به دلیل اینرسی وکوپل واژگون کننده ) ترمز خودرو شما ویا بهترین ترمز دنیا هم توان ترمز گیری مطلوب را نخواهد داشتبه یاد داشته باشید هنگامی که پای خود را هنگام ترمز گیری روی کلاچ قرار ندهید (نیروی تراکم واصتحکاک ) داخل سیلندر های موتور باعث ترمز گیری می شوند که به این امر در اصتلاح ترمز موتوری میگویند
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    امیدوارم مورد استفاده شما قرار گیرد

10. 2 کاربر از kevin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

شرکت سرمایه گذاری پیشگامان ایرانیان (پیکو)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    باهاشون تماس گرفتم . گفتن سیستم فروش لیزینگیمون از بعد از عید دوباره راه میفته و قیمتها عوض خواهد شد .
    بعد هم گفتن من هیچ اطلاعاتی نمیتونم بهتون بدم چون سیاست شرکت معلوم نیست چی بشه !

جای دیگه ای سراغ ندارین ؟

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

سلام
    سلام
    گشتاور به اندازه موتور ربطی داره؟
    یه جایی نوشته بود هر چی سوپاپ ها و سیلندر ها بزرگتر باشه(اندازه موتور)گشتاور هم بیشتره،مثلا کامیون ها گشتاور زیادی دارن و ماشین های فرمول یک قدرت بالاشون به دلیل دور موتور بالاست.

بزرگترین خودروساز دنیا چیه؟

این رابطه درسته؟

سلام
    اول پراید صندوقدار اومد یا بی صندوق؟

لطفا جواب بدین.

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام
    گشتاور به اندازه موتور ربطی داره؟
    یه جایی نوشته بود هر چی سوپاپ ها و سیلندر ها بزرگتر باشه(اندازه موتور)گشتاور هم بیشتره،مثلا کامیون ها گشتاور زیادی دارن و ماشین های فرمول یک قدرت بالاشون به دلیل دور موتور بالاست.

بزرگترین خودروساز دنیا چیه؟

این رابطه درسته؟

سلام
    اول پراید صندوقدار اومد یا بی صندوق؟

بله ربط داره.

البته اندازه شاتون و دامنه میلنگ هم خیلی موثر هست.

از لحاظ تعداد فقط میشه اینو گفت. تا قبل از 2007 جنرال موتورز و از اون به بعد تویوتا.

واحد های رابطه رو هم بگید. ولی در مورد اسب بخارو و وات و دور در دقیقه این صدقنمیکنه. به نظرم اشتباهه.

14. 2 کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •