تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 170 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 1694

نام تاپيک: گفتگوی آزاد دوچرخه

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

سلام دوستان.
    زحمت زیادی برای این تاپیک کشیدید و من هم همه اش رو خوندم.
    من احتمالا به زودی می خوام دوچرخه بگیرم، چون هم دلم برای دوچرخه سواری تنگ شده و هم می خوام یه کم ورزش کنم برای سلامتی و حفظ تناسب.
    من سنم 29 سال و قدم 187 و وزنم حدود 88 - 87 کیلو است. مورد کاربردم برای دوچرخه هم 99 درصد داخل شهر است که البته داخل شهر هم مسیرم روزی حدود 5-4 کیلومتر تا محل کار و برگشت، که یه کم هم سربالایی و سرپایینی خفیف داره.
    مبلغی که می خوام هزینه کنم 300 - 200 تومنه (حالا یه کم کمتر یا بیشتر). اگه درست فهمیده باشم توی تاپیک مدل هایی که دیدم بچه ها برای موارد مشابه توصیه کرده بودند اینها بودند:
    - Amoeba Hussar
    - Giant Bolder
    - Merida Sub 20
    خوب، حالا اینا کدومش بهتره؟ اگه مورد بهتری برای من هم هست، یا سایز مناسب برای بنده رو به ذهنتون می رسه میشه بفرمایید؟
    اینها هر سه تاشون بدون فنر عقب هستند دیگه درسته؟
    راستی اگر بخوام هر روز یه کیف هم ببرم و بیارم با این دوچرخه ها چطوری میشه؟
    من مطالب برادر سائو سائو رو هم تعقیب خواهم کرد، ولی اگه ممکنه به طور خاص هم به سوالاتم جواب بدین.
    ممنون.
    فعلا.
    سلام دوست من
    به شما همون هوسار توصیه میشه نصبت به قد و وزنتون باید یه تنه شماره 18 بگیرید
    من کل تاپیک رو خوندم اکثرا با بودجه من میگن دماوند یا یه مدل جدید به سم رال از آساک میشه دوستان یه لطف کنن و عکس بزارن از این دوچرخه ها یا سایت مرجع یا راهنمایی دیگه ممنون،یه سوال دیگه(این سوال از طرف یکی از دوستان بود) در حد 30 تا 350 چی میشه گرفت کوهستان برای سوار شدن زیبایی مهم نیست استحکام و قدرت داشته باشه،ممنون میشم یه عکسم بزارین از دوچرخه که معرفی میکنید.
    هوسار
    سلام
    کسی اینجا دوچرخه فروشی نداره ،اگه کسی هست پیغام بده ممنون.
    شما سوالت رو بپرس دوستان زیاد هستن یه جایی معرفیت میکنم
    پس پيشنهاد ميكنم كورسي مارك مريدا بخريد . چون هم جددي اومدن و تنه مقاومي دارن .

علاوه بر اون اكثر قطعاتش رو ميشه عوض كرد و خيلي از قطعات رده هاي مختلف شيمانو بهش وصل ميشن .

ولي فراموش نكنيد دوچرخه از نظر مكيانيكي زماني در بهترين كيفيت خودش قرار داره كه قطعات خودش رو داشته باشه

حالا براي چي ميخواين حتما بخريد و ارتقا بدين ‌؟‌ چرا يه كورسي خوب با قطعات خوب نميخريد ؟
    دوست من تو کورسی شیمانو تو سطح دوراس خیلی خوبه تو سطح معمولی برندای خیلی بهترم هست از جمله sram

2. این کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

دوست من mahi58
    شما میتونید برای حمل بارتون یه ترک بند هست که با 4 تا پیچ تو کمتر ار 2 دقیقه بسته میشه بخرید و اگر هم نخواستید باز کنید
    و هر سوالی داشتید من در خدمتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

1 ممنون

شما سوالت رو بپرس دوستان زیاد هستن یه جایی معرفیت میکنم
    ممنون برادر.
    من امروز رفتم یه دوچرخه فروشی توی اول های پاسداران و فکر کردم الآن دیگه همه دوچرخه های خوب رو می بینم اونجا! ولی متاسفانه از مارک های پدر مادر دار فقط ژیتان رو داشت که از 350 قیمتش شروع میشد.
    حالا دو تا سوال:
    1. میشه همون طور که به این دوستمون میگی، محل فروش Hussar, Merida, Giant رو به من هم بگی؟
    2. جایی توی تهران هست که تعداد زیادی مغازه دوچرخه فروشی کنار هم باشه؟ (یه چیزی مثلا عین توپخونه برای صوتی تصویری). من خودم فقط خیابون دماوند (تهران نو) رو یادمه. جای دیگه ای هم هست؟

پ.ن: میگم راستی بچه ها کسی از شما این کاره ها، دوچرخه دست دوم مشتی و باحال و همچین خوش قیمت برای فروش نداره؟
    نمی خواد Upgrade کنه کسی؟
    Last edited by mahi58; 29-06-2009 at 22:19. دليل: پ.ن

پروفشنال metana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باحال ترین جای دنیا!

پيش فرض

سلام...

ابتدا از تمام دوستانی که برای این تاپیک زخمتت کشیدن ممنون. مخصوصا davidjoker عزیز.

منم قبلا خیلی دوچرخه سواری میکردم. مسابقات محلی هم میزاشتیم. یه رفیق داشتم همیشه اول میشد. منم یا دوم یا سوم.
    ولی الانا بخاطر درسو... خیلی کمتر. یعنی هیچ. تقریبا 9 ماهی هست که سوار دوچرخه عزیزم نشدم.  خیلی دلم برای دوچرخه سواری تنگ شده. مخصوصا قدیما که تو خیابونو ترافیک با سرعت از لابلای ماشینا رد میشدیم. وای که یادش بخیر... کاش میشد دوباره برگردم اون دوران...

من یه دوچرخه المپیا دارم که روش لاستیکای کلفتی انداختم.  از روندن با سرعتم خوشم میاد. ولی شب ها هم دوست دارم آروم برونم.

ببخشید که به موضوع بحث یکم بی ربط بود...
    با تشکر فراوان.

6. این کاربر از metana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال davidjoker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جایی که فقط دو نفر هست...

پيش فرض

سلام...

ابتدا از تمام دوستانی که برای این تاپیک زخمتت کشیدن ممنون. مخصوصا davidjoker عزیز.

منم قبلا خیلی دوچرخه سواری میکردم. مسابقات محلی هم میزاشتیم. یه رفیق داشتم همیشه اول میشد. منم یا دوم یا سوم.
    ولی الانا بخاطر درسو... خیلی کمتر. یعنی هیچ. تقریبا 9 ماهی هست که سوار دوچرخه عزیزم نشدم.  خیلی دلم برای دوچرخه سواری تنگ شده. مخصوصا قدیما که تو خیابونو ترافیک با سرعت از لابلای ماشینا رد میشدیم. وای که یادش بخیر... کاش میشد دوباره برگردم اون دوران...

من یه دوچرخه المپیا دارم که روش لاستیکای کلفتی انداختم.  از روندن با سرعتم خوشم میاد. ولی شب ها هم دوست دارم آروم برونم.

با تشکر فراوان.
    دوست عزیز خیلی خوش آمدید. به این تاپیک. خوشحال می شویم که در این تاپیک حضور داشته باشی. باز هم به ما سر بزن.

8. این کاربر از davidjoker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

ممنون برادر.
    من امروز رفتم یه دوچرخه فروشی توی اول های پاسداران و فکر کردم الآن دیگه همه دوچرخه های خوب رو می بینم اونجا! ولی متاسفانه از مارک های پدر مادر دار فقط ژیتان رو داشت که از 350 قیمتش شروع میشد.
    حالا دو تا سوال:
    1. میشه همون طور که به این دوستمون میگی، محل فروش Hussar, Merida, Giant رو به من هم بگی؟
    2. جایی توی تهران هست که تعداد زیادی مغازه دوچرخه فروشی کنار هم باشه؟ (یه چیزی مثلا عین توپخونه برای صوتی تصویری). من خودم فقط خیابون دماوند (تهران نو) رو یادمه. جای دیگه ای هم هست؟

پ.ن: میگم راستی بچه ها کسی از شما این کاره ها، دوچرخه دست دوم مشتی و باحال و همچین خوش قیمت برای فروش نداره؟
    نمی خواد Upgrade کنه کسی؟
    شما میتونی بزی گمرگ اونجا زیاد هست برندای معتبرم پیدا میکنی ولی واسه نمایندگی
    کرای چرخ(جیانت) شریعتی و ستار خان و گیشا بعد از پل نصر
    مریدا ستار خان

برای چرخ میتونی بهم پیغام خصوصس بدی من یه دونه دارم ولی یکمی قیمتش بالاس
    سلام...

با تشکر فراوان.
    خوش اومدی

10. این کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

سلام دوستان خوب هستین؟
    من عشق بی ام ایکس هستم فقط برای حرکت زدن توپ هست !!!
    میگم ببینم جایی تو تهران نیست بریم حرکت بزنیم با بی ام ایکس؟
    سکویی(از اون چوبی ها و ....)
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان خوب هستین؟
    من عشق بی ام ایکس هستم فقط برای حرکت زدن توپ هست !!!
    میگم ببینم جایی تو تهران نیست بریم حرکت بزنیم با بی ام ایکس؟
    سکویی(از اون چوبی ها و ....)
    ممنون
    به این سایت رجوع کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. این کاربر از davidjoker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام عزیزان ، من تازگیا یه دوچرخه کنوند خریدم ، با دندش مشکل دارم ، دندش شیمانو تیپ acera هست ، اگر راهنمایی برای تنظیمش هست بزارین ممنون میشم .
    مشکلات من :

1- خطا در تعویض دنده ( مثلا بین 5 و 6 قاط میزنه و هی عوض میکنه )
    2- زنجیر چرخ اگر دنده ی جلو روی 3 ( بزرگترین ) و عقب روی 1 و 2 و 3 باشه از ناحیه ی چرخ دنده ی پایینی ( سومی ) که فقط جهت زنجیر رو عوض میکنه در میره !!!!

دو تا پیچ برای تنظمی داره ولی هر چی باهاش ور رفته درست نشد ، الان خیلی بهتر شده ولی بازم توی 5 و 6 مشکل دارم .

از همگی ممنون

15. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

1- خطا در تعویض دنده ( مثلا بین 5 و 6 قاط میزنه و هی عوض میکنه )

دو تا پیچ برای تنظمی داره ولی هر چی باهاش ور رفته درست نشد ، الان خیلی بهتر شده ولی بازم توی 5 و 6 مشکل دارم .
    خب دوست عزیز می دونی باید چه کار بکنی نه نمی دونی اگه می دونستی که این جا نمی اومدی.
    این کاری رو که بهت می گم انجام بده انشاالله که خوب بشه. دنده را بزار روی 5 سپس پیچ سمت راست را کمی بلند تر از پیچ سمت چپ بزار آنقدر این کار را انجام بده آنقدر بلند و کوتاه کن تا از 5 دیگه عوض نشه. بعد وقتی یکی از دنده هایت درست شد مطمعنا ما بقی دنده ها نیز درست شده است. به نظرم این کار را روی دنده 4 انجام بدی بهتر است.

17. 2 کاربر از davidjoker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •