سلام.
بعضی از کاراکترای فونت علائم تو سیستم من، همینطور فونت شیعه تو یه سیستم دیگه به شکل عدد یا حروف انگلیسی نامربوط
insert میشن، لطفاً علت یا راه حل مشکلو اگه میدونید، بفرمایید. ( word 2003 و یکی از سیستما ایکس پی اون یکی 7)
سلام.
بعضی از کاراکترای فونت علائم تو سیستم من، همینطور فونت شیعه تو یه سیستم دیگه به شکل عدد یا حروف انگلیسی نامربوط
insert میشن، لطفاً علت یا راه حل مشکلو اگه میدونید، بفرمایید. ( word 2003 و یکی از سیستما ایکس پی اون یکی 7)
آقا میشه بگید مشکل من چیه تو نصب آفیس ؟؟؟ من همین نسخه ای که الان میخوام نصب کنم و Error میده رو داشتم که Expire شد !!!!!!!!!!!!!!!!! و بعد ریمو کردم و دوباره نصب کردم که موقع نصب به این شکله :
در صورتی که قبلا همین ورژن رو داشتم البته نت فریم ورک 3.5 رو هم که همیشه رو سیستمم نصب دارم !!
چی کار باید بکنم واسه نصبش ؟؟؟؟ دمتون گرم کمک کنید به شدت به آفیس نیاز دارم !!!!
سلام و خسته نباشيد
من روي سيستمم هم آفيس 2007 دارم و هم 2010
اما چون 2010ي كه نصب كردم، اكتيو شده نيس، حالا ميخوام پاكش كنم و از رو سيدي ديگه كه اكتيو شدهس نصبش كنم
با نرم افزار Advaned Uninstaller هم هر چي گشتم چيزي نبود از آفيس 2010
چي كار بايد بكنم !؟![]()
سلام
از این نرم افزار که برای مایکروسافته و آنینستال کردن آفیس هست استفاده کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم همین مشکل رو دارم :
تو سیستم قبلیم راحت نصب میشد ولی توی این سیستم میخوام نصب کنم تا آخرش نصب میشه بعد همه چیو پاک میکنه !!
آخرشم این ارور رو میده.
گفتم شاید دست ویندوز باشه ... ویندوز عوض کردم ولی درست نشد
سلام
این رو دانلود واجرا کنید,بعد نصبش کنید.ببینید نصب میشه یا باز مشکل دارید؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه درست نشد ...
آخه چه مرگشه این![]()
هر چی فایل داشتم 2010 بود با نسخه ی 2007 اجرا نمیشه
دوستان مشکل حیاتیه اساسی!!!
چند روزی ورد 2010 مشکل داشت همش یه اروری میداد فکر کردم نسخه ای که دانلود کردم مشکل داره امروز ورد2007 نصب کردم بازم همون مشکل هست وقتی برنامه اجرا یا خارج میکنم همش این ارور میده و سرعت کامپیوتر بدجوری پایین میاد!!
فردا بدجوری به ورد نیاز دارم کارم بدجوری گیر ورد اگه درست نشه فاتحم خوندست!!!
شرمنده الانم اصلا وقت نداشتم تاپیک بخونم اگه مشکل تکراری شرمنده![]()
سلام
این مسیر رو تو رجیستری برین.
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\User Shell Folders
از این کلید یه export بگیرین که اگه لازم شد بعداً ازش استفاده کنید,بعد بقیه مراحل روانجام بدید...
حالا تو صفحه سمت راست کلید Cache رو پیدا کنید بعد روش کلیک کنید تو پنجره ای که براتون باز میشه
valu date رو به \USERPROFILE%\AppData\Local\Temp% تغییر بدید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)