تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: قهرمان این فصل لیگ قهرمانان باشکاههای اروپا

راي دهنده
108. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Barcelona

58 53.70%
  • Man.United

50 46.30%
صفحه 30 از 95 اولاول ... 202627282930313233344080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 943

نام تاپيک: تاپيك ويژه ليگ قهرمانان اروپا و جام يوفا

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اصلا تلويزيون ايران چي از فوتبال حاليشون ميشه. يك مشت بيسواد احمق نشستن اونجا دارن تصميم ميگرن چه بازي رو نشون بدن. از هفته اي كه هفت روزه هشت بار از بارسلونا (تيمهاي محبوب خياباني و فردوسي پور) بازي پخش ميكنن.

بازیها بارسا پخش میشه چون جذاب و پر گل هست!
    و اتفاقا دو سالی هست که در زمینه پخش بازیها تلویزیون خوب عمل میکنه!
    بازیهای بارسا و رئال این فصل فوق العاده جذاب بودن و از طرفی این دو تیم در ایران فوق العاده طرفدار دارند که طبیعی هست بازیهاشون بیشتر پخش بشه.
    دقیقا به مانند لیگ انگلستان...
    ليگ فرانسه كه الان ---- 10 ساله داره مرتب قهرمان ميشه. كجاي اين ليگ جذابه
    لیگ فرانسه یک لیگ بازیکن ساز هست (به مانند لیگ هلند) و جذابیتش برای من از این بابت هست.
    اشتباه ميكني . اتفاقا بايرن دو سال پيش هيچ جامي رو نتونست بگيره. هميشه اينطوري نبوده كه هر سال قهرمان بشه. شايد هر دو سه سال يك بار تونسته قهرمان المان بشه.
    تازه ايني كه گفتي كاملا براي ليگهاي ديگه هم صدق ميكنه. ليگ انگليس دقيقا هر يك سال در ميون منچستر قهرمان ميشه. ليگ ايتاليا كه الان چهار ساله اينتر از چهار هفته قبل بازيها قهرمانيش مشخصه. اسپانيا هم همينطور يك سال رئال قهرمان ميشه باز ساله ديگه بارسلون.
    بایرن دو ساله که قهرمان نیست چون از داخل به مشکل خورده و این ناتوانی در قهرمانی علتش بالا رفتن سطح لیگ المان نیست!
    تو المان بایرن از هر لحاظ برتر هست و تیمهای دیگر اگر بایرن از داخل مشکل نداشته باشه توانه مقابله با این تیم را ندارند در حالی که اسپانیا،انگلیس و ایتالیا اینطور نیست.
    حرف من هم همین هست شما گفتی لیگ ایتالیا 4 ساله اینتر قهرمانه و یا بارسا چون با اختلاف صدرنشینه سطحش پائین و جذاب نیست
    در حالی که در تمام لیگ ها وضع اینطوره که یک گروه محدود همواره قهرمان هستند و گروه دیگر برای موندن و گرفتن رده های دیگر می جنگند. مشکل لیگ المان اینه که خبری از یک گروه همیشه قهرمان نیست بلکه تنها یک تیم همیشه قهرمان به نامه بایرن داره!
    اين رو هم اضافه كنم كه هر وقت برمن تو يوفا ميلان رو از دور رقابت ها حذف كرد بعد اون وقت معلوم ميشه كه فوتبال چند قطبي يعني چي
    اره برمن. همون طور كه تو بازيهاي گروهي ليگ قهرمانان تيم اينتر ميلان رو با همون مورينيو در دو بازي رفت و برگشت متوقف كرد مطمئن باش كه ميلان رو هم خيلي راحت حالشو ميگيره
    حیف که میلان این فصل افت وحشتناکی کرده و پائین بالا زیاد داره مگر نه با اطمینان میگفتم برمن زیره پاهای روسونری ها له میشه...
    اما همین میلان هم برای تیمهای کوچک المان کافی هست

پروفشنال استبداد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    زیر سقف خدا

پيش فرض

امید وارم یکی از تیم های بایرن - یا رئال یا اینتر قهرمان بشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ghost town

پيش فرض

چرا اینقد بحث می کنین .

بایرن قهرمان میشه

المان هم سرور همه تیم هاست .

من خودم الان 15 ساله طرفدار سفت و سخته المان هستم و هر وقت بازی های المان و بایرن رو نشون میده با بابام دعوا دارم میگه حیف وقتت این چه بازی که نگاه می کنی ولی من عشقم المانه

به امید پیروزی بایرن .................

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بازیهای بارسا و رئال این فصل فوق العاده جذاب بودن و از طرفی این دو تیم در ایران فوق العاده طرفدار دارند که طبیعی هست بازیهاشون بیشتر پخش بشه.
    اگه به طرفدار باشه كه همين بايرن مونيخ طرفداراش از كل اين تيمها بيشتره.به گلهاي زياد و بازيهاي جذاب هم نيست. ميانگين گلهاي تيم اول بوندسليگا با تيم اول لاليگا برابري ميكنه. پس به جذاب بودن و پر گل بودن نيست. صدا سيماي ما خلاصه شده به چهار تا گزارش گر كه هر كدوم بنا به طرفداري از تيم محبوبشون بازيها رو پخش ميكنن. يعني در كل بيخيال نظر مردم.
    لیگ فرانسه یک لیگ بازیکن ساز هست (به مانند لیگ هلند) و جذابیتش برای من از این بابت هست.
    اينم باز از اون حرفها بود.ليگ المان كه خودش استاد ساختن بازيكن هست.ديگو در وردربرمن. روسيچكي در دورتموند. فن در فارت در هامبورگ . لوسيو در لوركوزن. امرسون بازم در لوركوزن و بالاخره پديده اين فصل بوندسليگا "رناتو آگوستو" 20 ساله برزيلي كه در لوركوزن بازي ميكنه و از همين الان باشگاههاي بزرگ اروپايي براش دندون تيز كردن.
    يا همين خود تيم ملي المان كه با جوانان با استعداد خودش اينقدر داره خوب كار ميكنه. اين جوانان از همين تيمهاي باشگاهي المان به فوتبال معرفي شدند.
    حرف من هم همین هست شما گفتی لیگ ایتالیا 4 ساله اینتر قهرمانه و یا بارسا چون با اختلاف صدرنشینه سطحش پائین و جذاب نیست
    در حالی که در تمام لیگ ها وضع اینطوره که یک گروه محدود همواره قهرمان هستند و گروه دیگر برای موندن و گرفتن رده های دیگر می جنگند. مشکل لیگ المان اینه که خبری از یک گروه همیشه قهرمان نیست بلکه تنها یک تیم همیشه قهرمان به نامه بایرن داره!

بایرن دو ساله که قهرمان نیست چون از داخل به مشکل خورده و این ناتوانی در قهرمانی علتش بالا رفتن سطح لیگ المان نیست!
    تو المان بایرن از هر لحاظ برتر هست و تیمهای دیگر اگر بایرن از داخل مشکل نداشته باشه توانه مقابله با این تیم را ندارند در حالی که اسپانیا،انگلیس و ایتالیا اینطور نیست.

اصلا هم اينطوري نيست.در المان تيمهايي مثل برمن و لوركوزن هميشه در كورس قهرماني هستن و هيچوقت اونطور نبوده كه بايرن از قبل قهرمانيش معلوم باشه. درست مثل دو سال پيش كه چهارم شد.
    در تمام ليگهاي دنيا يك تيم يك سرو گردن از بقيه تيمها بالاتر هست. در انگليس منچستر . در ايتاليا اينتر . در فرانسه ---- . در اسپانيا بارسلون و در المان بايرن مونيخ.
    حیف که میلان این فصل افت وحشتناکی کرده و پائین بالا زیاد داره مگر نه با اطمینان میگفتم برمن زیره پاهای روسونری ها له میشه...
    اما همین میلان هم برای تیمهای کوچک المان کافی هست
    اتفاقا برمن تيمي هست كه مقابل تيمهاي بزرگ خوب بازي ميكنه. همين ميلان رو با تمام پيرمردهاش تو سن سيرو به زانو در مياره

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

الان چون به اسپورتینگ خوردین دارین کری می خونین...دور بعد که یه تیم درست حسابی خورد بهتون اون موقع می بینمتون

در جواب دوستمون هم بگم نه اینتر و نه رئال و نه بایرن قهرمان میشه

قهرمان یا بارسا یا یووه هستش

شما بایرنی ها الکی دلتون رو خوش نکنین...اصلا حرفی برای گفتن توی اروپا ندارین...میگی نه نگاه کن
    اگه میلان بود که نشون میداد چجوری باید بایرن رو حذف کرد

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اگه به طرفدار باشه كه همين بايرن مونيخ طرفداراش از كل اين تيمها بيشتره.به گلهاي زياد و بازيهاي جذاب هم نيست. ميانگين گلهاي تيم اول بوندسليگا با تيم اول لاليگا برابري ميكنه. پس به جذاب بودن و پر گل بودن نيست. صدا سيماي ما خلاصه شده به چهار تا گزارش گر كه هر كدوم بنا به طرفداري از تيم محبوبشون بازيها رو پخش ميكنن. يعني در كل بيخيال نظر مردم.
    طرفداران بایرن مونیخ بیشترن؟
    شما بازیهای روان و شناور بارسا و یا بازیهای جذاب و ماراتن وار این چند هفته اخیر رئال را ندیدی؟

در ضمن چه ربطی به گزارشگران داره؟ این کار اصلا به اونها مربوط نیست!
    و این خواست اکثریت مردم هست که بازیهای بارسا و لیگ انگلیس و ایتالیا پخش بشه.
    شما به نظرسنجی پائین که قبلا در انجمن گذاشته شده بود برو و ببین فقط 36% به پخش بازیهای بارسا رای دادند! یعنی اینها هم از فوتبال چیزی سرشون نمیشه؟
    8% به بازیهای میلان و 9% به پخش بازیهای لیگ انگلیس رای دادند و فقط 1% گفتند لیگ المان و 4% گفتند بازیهای بایرن پخش بشه!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اينم باز از اون حرفها بود.ليگ المان كه خودش استاد ساختن بازيكن هست.ديگو در وردربرمن. روسيچكي در دورتموند. فن در فارت در هامبورگ . لوسيو در لوركوزن. امرسون بازم در لوركوزن و بالاخره پديده اين فصل بوندسليگا "رناتو آگوستو" 20 ساله برزيلي كه در لوركوزن بازي ميكنه و از همين الان باشگاههاي بزرگ اروپايي براش دندون تيز كردن.
    يا همين خود تيم ملي المان كه با جوانان با استعداد خودش اينقدر داره خوب كار ميكنه. اين جوانان از همين تيمهاي باشگاهي المان به فوتبال معرفي شدند.
    من نگفتم لیگ المان بازیکن ساز نیست بلکه گفتم جذابیتی که لیگ فرانسه و هلند به واسطه کشف استعداد دارند برای من جالب هست! و برای لیگشون احترام قائلم...
    اصلا هم اينطوري نيست.در المان تيمهايي مثل برمن و لوركوزن هميشه در كورس قهرماني هستن و هيچوقت اونطور نبوده كه بايرن از قبل قهرمانيش معلوم باشه. درست مثل دو سال پيش كه چهارم شد.
    در تمام ليگهاي دنيا يك تيم يك سرو گردن از بقيه تيمها بالاتر هست. در انگليس منچستر . در ايتاليا اينتر . در فرانسه ---- . در اسپانيا بارسلون و در المان بايرن مونيخ.
    اگر برمن و لورکوزن قدرتمند باشند پس من می تونم به لیگ اسپانیا سویا، اتلتیکو مادرید، ویارئال و...
    و در ایتالیا لاتزیو،اودینزه و چندتا تیم دیگر را به عنوان تیمهای که همیشه در کورس قهرمانی هستم نام ببرم
    اینها که قدرتمند نیستند اگر در المان اینها خیلی قدرتمند به نظر میاند علتش اینه که فوتبال المان تک قطبی هست و در نتیجه در زمانی که بایرن اماده نیست سایر تیمها که کمی بیشتر خرج کردن بتونند خودشون را به بایرن برسونند!
    در المان اگر بایرن مشکل نداشته باشه هیچ تیمی توان مقابله باهاش را نداره!
    اتفاقا برمن تيمي هست كه مقابل تيمهاي بزرگ خوب بازي ميكنه. همين ميلان رو با تمام پيرمردهاش تو سن سيرو به زانو در مياره
    ارزو بر جوانان عیب نیست
    برمن تیمی نیست که جلوی میلان شاخ بشه.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من نگفتم لیگ المان بازیکن ساز نیست بلکه گفتم جذابیتی که لیگ فرانسه و هلند به واسطه کشف استعداد دارند برای من جالب هست! و برای لیگشون احترام قائلم...
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اگر برمن و لورکوزن قدرتمند باشند پس من می تونم به لیگ اسپانیا سویا، اتلتیکو مادرید، ویارئال و...
    و در ایتالیا لاتزیو،اودینزه و چندتا تیم دیگر را به عنوان تیمهای که همیشه در کورس قهرمانی هستم نام ببرم
    ببخشيد لاتزيو و ادينزه يا سويا و اتلتيكو مادريد كدوم سال مدعي قهرماني بودن؟؟!! كدومشون تا حالا تا اخر هفته بازيها جزء مدعيها بودن؟!!اينا كه هر سال دارن براي چهارمي و پنجمي مي جنگند.
    اگر در المان اینها خیلی قدرتمند به نظر میاند علتش اینه که فوتبال المان تک قطبی هست و در نتیجه در زمانی که بایرن اماده نیست سایر تیمها که کمی بیشتر خرج کردن بتونند خودشون را به بایرن برسونند!
    در المان اگر بایرن مشکل نداشته باشه هیچ تیمی توان مقابله باهاش را نداره!
    ايني كه شما ميگي درست براي ليگهاي ديگه هم صدق ميكنه. در انگليس اگه منچستر اماده نباشه بلافاصله تيمهاي ديگه مثل چلسي ويا ارسنال جاشو ميگيرن.در ايتاليا اگه اينتر اماده نباشه تيمهاي ديگه مثل روم و يا يونتوس مدعي ميشن. اين جور چيزها فقط مختص ليگ المان نيست. همين امسال كه يكي از بهترين سالهاي بايرن مونيخ هست در بوندسليگا دومه و پايين تر از هوفنهايم.
    برمن تیمی نیست که جلوی میلان شاخ بشه.
    همونطور كه اينتر رو در سن سيرو با همه ستاره هاش و با مربي گري مورينيو متوقف كرد و در برمن اين تيم رو با همين مورينيو شكست داد مطمئنا از پس تيمي كه متشكل از يك مشت پيرمرد هست بر مياد.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شما فکر کردید چون برمن اومد چهار پنج تا کرد توی پاچه بایرن حتما میلان رو میبره
    نه داداش...اگه به بردن اینتر باشه که میلان هم اینتر رو برد...تازه میلان اکثرا مقابل تیمهای المانی موفق بوده
    اون بایرن که گندشونه همیشه مقابل میلان کم میاورد چه برسه به برمن...اینتر هم که کارشه توی اروپا گند بزنه
    هیچ وقت مدعی نبوده...با این حال می بینمتون...شما اسپورتینگ رو ببرین شاهکار کردین...دور بعد عیار تیمتون مشخص میشه
    نه الان که خوردین به یکی از ضعیف ترین تیمها...نکنه میخواین بیاین به اسپورتینگ هم ببازین...!!!؟؟؟؟
    گفم که دور بعد که به یه تیم درست حسابی خوردین اون موقع بهتون میگم

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خوب همين ميلان كه روبروي ولسفبورگ اونم تو سن سيرو دو دو مساوي كرد.
    در ضمن ما تو مقدماتي ---- رو كه قدرت اول فرانسه هست تو خونش شكست داديم. پس عيار تيممون كاملا مشخصه.
    به هر حال اينده همه چيز رو مشخص ميكنه.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من هم منتظر بازیهای بعدی میشم و دیگه بحث را ادامه نمیدم
    ---- شاید در فرانسه خیلی شاخ باشه اما در اروپا جز تیمهای درجه ی یک با تبصره و به سختی میشه قرارش داد.
    در دور بعد که تمام تیمهای ضعیف کنار میرند مطمئنن تمام تیمهای بزرگ مثل بارسا ارزوی بازی کردن با ضعیف ترین تیم دور بعد که بایرن باشه را دارند که امیدوارم این اتفاق بیفته تا بارسا یک خط روی صورت بایرن بندازه که یک عمر مایه شرمندگی بایرن باشه(از همون خطها که میلان روی صورت بایرن انداخت)
    البته اگه بایرن بتونه اسپورتینگ را ببره و بالا بیاد

ببخشيد لاتزيو و ادينزه يا سويا و اتلتيكو مادريد كدوم سال مدعي قهرماني بودن؟؟!! كدومشون تا حالا تا اخر هفته بازيها جزء مدعيها بودن؟!!اينا كه هر سال دارن براي چهارمي و پنجمي مي جنگند.
    در لالیگا الان سویا مدتهاست که در کنار سایر بزرگان حرکت کرده و حتی در مقاطعی در صدر جدول بوده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •