تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 142 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 1415

نام تاپيک: كلوپ گيم پد كامپيوتر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

من از جوی استیک ps2 به همراه مبدل برای pc استفاده میکنم
    اما در بعضی از بازی های مثل H.A.W.X و gta iv مشکل دوربین دارم به این صورت که دوربین شروع میکنه به سمت یه مسیر رفتن (انگار مدام در قرار دادن دوربین در یه سمت هستیم) نتیجه اش هم این میشه که در gta iv همیشه دوربین پایین هست و در H.A.W.X هم دوربین مدام در حال چرخیدن به دور هواپیما هست
    آیا کسی برای این مشکل راه حلی داره؟

داره خودمونی میشه rezakheyri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اواره ام

پيش فرض

داداش fifa09با دسته بازی کردنی مثلا تکلش یا پاس عمقیش و... کار نمیکنه کرکی چیزی واسه درست کردنش نیست؟

در آغاز فعالیت afrouz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    کلا به نظر من اگه دسته های شما usb خوره بهتر از کامپیوتر اصلا نکشی و همیشه بهش وصل باشه اونوقت تو device manager میتونی دیس ایبلش کنی
    تازه من یک رکورد تو بازی کردن با دسته دارم اونم از اون دسته های قدیمی که هم یو اس بی داره و هم پورت پارالل که مال شش سال پیشه و من هنوزم دارم باهاش کار میکنم !نبود!!!

4. این کاربر از afrouz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farid ejay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    c:/windows/system32

پيش فرض

کسی میدونه چجوری gamepad رو روی بازی gta iv بشناسونیم

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کسی میدونه چجوری gamepad رو روی بازی gta iv بشناسونیم
    2 تا فايل dll هست كه يكي در system32 كپي ميشه و ديگري در فولدر windows اين دوتا فايل dll در تاپيك تمامي مشكلات در نصب و اجراي GTA IV كه توسط بني عزيز زده شده هست به نظر ميرسه راهي نيست كه دسته هاي غير 360 رو بشه شناسوند چون ذاتا بازي از روي XBox360 پورت شده و تمامي خصوصيالت مربوط به اون رو داره

داداش fifa09با دسته بازی کردنی مثلا تکلش یا پاس عمقیش و... کار نمیکنه کرکی چیزی واسه درست کردنش نیست؟
    اتفاقا از صفحه 5 و 6 به اين طرف كلي پيرامون Devdata بحث بود اين devdata يك فايل ديتا هست كه داخل كدهاي مربوط به گيم پد هاي معروف قرار داده شده ولي از اونجايي كه گيم پد هايي كه ما توي ايران ازشون استفاده مي كنيم توسط كارگاههاي غير معتبر چيني ساخته ميشه براي بازي ناشناس هستند و بنابراين بايد كد مخصوصي براي هر دسته شناسونده بشه ولي همين شناسوندن كارش سخت شده به اين دليل كه دسته ها با هم فرق دارند و براي دو تا دسته شبيه هم ممكن يك كد ديتا جواب نده كلي فايل ديتا همراه با نحوه استفاده اش در صفحات آغازين تاپيك موجود هست كه اگه كمي وقت بذاريد اطلاعات كاملي در اين زمينه به دست خواهيد آورد حتي يه فايل Exel هم درست كردن كه به صورت هوشمند devdata ميسازه

سلام دوستان !

ببخشید من یه گیم پد خریدم تا چند وقته پیش کارمیکرد !!! امروز بعد از 1ماه که خواستم باهاش کار کنم وقتی وصل میکنم به pc تشخیص میده ولی کار نمیکنه و بعد از چند دقیقه خود به خود ویبره میزنه و مجبورم usb رو در بیارم !!! تا چیند وقته پیش خیلی خوب کار میکرد !!! درایوش رو هم نصب کردم ولی نشد !!! نمیدونم چکار کنم اگه میشه کمک کنین خیلی مهمه !!! ممنون
    دوست عزيز دسته شما به دلايلي آسيب ديده اين ميتونه دليلش زمين خوردنها خفن باشه كه موجب قطعي مدار چاپي و يا در زماني كه به كامپيوتر وصل هست نبايد محكم به زمين بخوره چون شوك سنگيني به دسته وارد ميشه كه حتي مشاهده شده اي شوك ميتونه كابل يا سيم usb رو به طور كامل از داخل قطع كنه و البته نگهداري نا صحيح از دسته مي تونه به مرور باعث بشه سيم شما از چند جا دچا قطعي بشه اين باعث ميشه اين پيغام ها داده بشه

سلام
    چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
    اول اینکه gamepad xbox روی pc جواب میده؟اگر جواب مثبته قیمته اصلیش چنده و از کجا باید بخرم؟از کجا بفهمم که اصله یا نه؟
    ممنون.
    پارسال يه تعدادي وارد بازار شد كه فراسو واسه خودش خوب جا باز كرد و قيمت مناسبش باعث فروش خوبي شد ولي كم كم مشخص شد خيلي چيز جالبي نيستن اتفاقا هفته پيش كه تبريز بودم ديدم توي ويترين يك مغزه گذاشته فكر كردم از همين چيني ها باشه ولي رفتم تو و قيمتش رو پرسيدم محصول خود مايكروسافت بود كه مخصوص براي PC بود. وايرلس هم بود 65 تومن گفت ولي زيايي هاي دسته چشم آدم رو كور مي كرد من كه خيلي دهنم آب افتاد

سلام می خواستم دسته پلی استیش یک به pc نصب کنم نرم ابزار رشو می خواه
    شما به دستگاه تبديل نياز داريد كه توي گيم پد فروشيها مي تونيد گير بياريد. نمونه اش هم اگه اشتباه نكنم گل محمدي جان در صفحه اول گذاشتن ايشون هم از تبديل استفاده مي كنن

با سلام ..من يه گيم پد بي نام و نشون دارم(البته روش نوشته xp) از نظر ظاهري شبيه js322 هست تا حالا ويندوز xp كامل ميشناخت و كار مي كرد(در كنترل پنل قسمت گيم كنترلر با عنوان twin usb gamepad)
    ولي جديدا وقتي به پورت usb,وصل ميكنم نميشناسه و پيغام ميده usb device not recognize .و در قسمت device manager هم زير شاخۀ usb يك unknown device اضافه ميشود و زير شاخۀ usb human interface هم يك پيغام خطا وجو دارد:(Windows has stopped this device because it has reported problems)
    حالا به نظر شما راه حلش چيه(در ضمن پورتهاي يواس بي سالم هستند) ..ذرايورش رو ميتونم از جايي بگيرم؟..با سپاس.
    .
    .
    .
    .
    حل شد.
    مي شه بفرماييد مشكلش چي بود و چه طور حل شد تا دوستان كه مشكل مشابه دارن بتونن حل كنن؟

من از جوی استیک ps2 به همراه مبدل برای pc استفاده میکنم
    اما در بعضی از بازی های مثل H.A.W.X و gta iv مشکل دوربین دارم به این صورت که دوربین شروع میکنه به سمت یه مسیر رفتن (انگار مدام در قرار دادن دوربین در یه سمت هستیم) نتیجه اش هم این میشه که در gta iv همیشه دوربین پایین هست و در H.A.W.X هم دوربین مدام در حال چرخیدن به دور هواپیما هست
    آیا کسی برای این مشکل راه حلی داره؟
    آره منم يه دسته 360 دارم مال فراسو هست آنالوگ راست (جهت بالا) فشار داده ميشه و چون آنالوگ راست در بازيها دوربين رو تغيير ميده باعث ميشه به سمت بالا حركت كنه ظاهرا ايم مشكلي هست كه در دسته اي فراسو ديده شده
    Last edited by Spaniuly; 25-04-2009 at 10:09.

7. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

سلام دوستان. من یه گیم پد diamond دارم. نمیدونم امروز چش شده، هر وقت اومدم pes بزنم، این چراغ شوکش خاموش شد و کلاً گیم پد از کار افتاد و علاجش این ود که یه بار از از کیس قطعش کنم و دوباره وصلش کنم. وقتی هم که چراغش می خواست خاموش بشه اسپیکر دومم یه حشحشایی می کرد!!!!!!!! نمی دونم چه ربطی داره!!!!!!

داره خودمونی میشه nana a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    زیر سقف اسمان

پيش فرض

سلام بچه ها.من game pad farassoo مدل fgp-666 که wire less هست رودارم.میشه لطف کنید نحوه ی تنظیم یک جفت از اون رو به صورت تصویری برای fifa9 بذارید؟ آخه دکمه هاش با بقیه ی گیم پد ها فرق داره. خیلی خیلی ممنون میشم.

داره خودمونی میشه nana a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    زیر سقف اسمان

پيش فرض

منم این سوالو دارم.لطفا جواب بدید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه h_zaman06's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    alianz

پيش فرض

با سلام ...
    لطف کنید یه دسته برای بازی فیفا 09 معرفی کنید که بدون مشکل شناخته بشه و بشه از تمام سوییج ها و قابلیتهایی که روی کیبورد هست هم استفاده کرد ...
    قیمت مناسبی هم داشته باشه

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

دوستان من یه دسته usb مدل shan واسه pc دارم سی دی چیزی هم ندارم برای راه اندازی شوک دسته باید ]d;hv ;kl درایورشو از کجا پیدا کنم ؟ کسی درایورشو نداره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •