سلام برادر يا خاحر گرامي اين آهنگهايي كه آپ كردي تماما لينكشون خرابه يا شايدم براي من نمياد يه لطف كن باز بينيي كن
مرسي![]()
سلام برادر يا خاحر گرامي اين آهنگهايي كه آپ كردي تماما لينكشون خرابه يا شايدم براي من نمياد يه لطف كن باز بينيي كن
مرسي![]()
تصویر آلبوم
سایز کامل آلبوم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود مستقیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by labkhand; 24-11-2009 at 02:04.
تصویر آلبوم
سایز کامل تصویر آلبوم
دانلود مستقیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تصویر آلبوم
سایز کامل آلبوم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود مستقیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تصویر آلبوم
سایز کامل تصویر آلبوم
تصویر آلبوم
سایز کامل تصویر آلبوم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفانه لینکهایی که دادین خرابه!
خیلی ممنون! محشره! ولی من یه مشکل تو دانلودش دارم! وقتی لینک رو میدم با Quick Time Player پخشش میکنه چطوری Save کنم؟
سلام آقا مهدی . .خیلی ممنون! محشره! ولی من یه مشکل تو دانلودش دارم! وقتی لینک رو میدم با Quick Time Player پخشش میکنه چطوری Save کنم؟
برنامه Quick Time Player باید غیر فعال بشه . .
روی یک آهنگ MP3 کلیک راست کرده و از قسمت Properties وارد گزینه Chenge شوید و انتخاب نمایش فایل های MP3 تون رو روی یک گزینه دیگه بزارید . .
در ضمن فکر کنم اگه با Quick Time Player هم پخش شد . .بعد از پخش میتونید اون رو از توی خود برنامه سیو کنید . .
یا یک راه بهتر . . استفاده از برنامه های دانلود منیجر هستش . .
موفق باشید . .
مشکلم رو با دانلود منیجر حل کردم و همه رینگ تونهایی که گذاشته بودین رو دانلود کردم! همشون واقعا محشرن بخصوص این یکی! دیدم دگمه تشکر کافی نیست واسه همین خواستم تو این پست از شما و H.VIKE و همه بچه ها تشکر کنم! خسته نباشید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)