تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 295 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 2949

نام تاپيک: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من یکسری تحقیقات در مورد این زیرنویس فارسی srt کردم برای دستگاههایی مثل پایونیر که فونت فارسی رو ساپورت نمیکنن
    یک راه حلی داره البته اگه یک نفر برنامه نویس زبان اسمبلی بتونه کمک کنه میشه درستش کرد اونم به این شکل که فقط باید CP1256 رو یکجوری اضافه کنیم چون همونطور که میدونین بیشتر دستگاها از CP1250,CP1252 استفاده میکنن.. و فقط با اضافه کد پیج عربی که همون CP1256 هست همه مشکل حل میشه.

2. 2 کاربر از agapes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hasanpsk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کویر

پيش فرض

من کلي dvd فيلم رايت کردم که همشون با زيرنويس هستند و زيرنويس هم کنار فيلم و همنام آنست
    و ظاهرا تنها دستگاه معروفي که ميتونه فارسي انگليسي رو به اينصورت درست بخونه فيليپس هستش !!
    حالا ميخواستم بدونم
    1) کدوم مدلش خروجي اپتيکال داره که بتونم باهاش يک سينماي خانگي را بندازم ؟
    2) آمپلي فاير چي پيشنهاد ميدين ؟
    3) از اين دستگاههاي dvd ارزون-قيمت چيني ، کدومشون قابليت خواندن زيرنويس فارسي با divX رو دارن ؟( براي يکي از دوستام ميخوام )

ممنون !
    dvdارزون چینی جیپاس هستش حدودا چهل و هشت قیمتشه .
    divX و usbرو هم ساپورت میکنه .البته این برند نسبت به بقیه چینی ها سرتره

4. این کاربر از hasanpsk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

يك موردي هم كه من با سرچ كردن يك چيزايي راجع بش فهميدم اينه كه تو بيشتر كشورها از تركيه و مجارستان گرفته تا چين، يه عده اي هستن كه فريمور هاي جديد متناسب با زبان اون كشور مينويسن. مثلا من واسه 3260 يك فريمور پيدا كردم كه فونت تركيه اي در divx رو ساپورت ميكنه و اندازه‌ي فونت و رنگ و اين چيزا رو هم حتي ميشه عوض كرد...ولي در ايران ما همچين چيزايي نيست. كسي از دوستان نيست كمكي چيزي بكنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام
    بالاخره یه پایونیر 610 گرفتم،کیفیتش که عالیه ولی تنها مشکلش همون زیر نویساست
    اما یه سوال:
    وقتی رابط hdmi رو وصل میکنیم باید کمپوننت رو در بیاریم؟چرا عکسای hd رو خوب نشون نمیده،ایا تنظیم خاصی داره؟تو منوش نوشته باید از قسمت initial setting/video out put/hdmi resolution باید رو 1080p باشه اینکارو کردم ولی بازم نشد!!!

داره خودمونی میشه mansour5550's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان گرامی من 9 صفحه اول و چند صفحه آخر رو خوندم به نظر خودم باید یک فیلیپس 5996 بگیرم چون یه LCD Full HD Samsung خریدم و میخوام فیلمایی که از اینترنت گرفتم رو با مموری فلش و زیرنویس فارسی ببینم که مطمئنا کابل HDMI هم لازمم میشه که این پلیر هم داره اگه کسی نظری داره لطفا عنوان کنه مرسی.در ضمن چون دیدم اکثر شما دوستان برای خرید این دستگاه یا پیونیر یا هر مدلی مشکل دارین و گیرتون نمیاد من خودم ساکن قشم هستم و حاضرم برای هر کی که مایل هست هر مدلیرو بخرم نه از قشم بلکه دبی حالا چرا؟ من 1 هفته میشه یه ال سی دی Full HD Samsung مدل A650 گرفتم اینجا توی قشم قیمتش 1 هفته پیش 1710000 تومن بود ولی برای من با خرجش از دوبی 1300000 تومن در اومد پس دوستان اگه مایلن من میتونم بهتون کمک کنم حالا میگین چرا اینقد به فکرتونم؟ فکر بد نکنین من کرایه دبی و کرایه پستشو با یه مقدار خیلی کم واسه خودم ازتون میگیرم که صد در صد مطمئن باشین اگه همین مارکو تو ایران بخرین ارزونتر گیرتون نمیاد حتی تو خود قشم.

8. این کاربر از mansour5550 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز و ممنون از راهنمایی هاشون.
    حقیقتش من قصد خرید یک DVD Player فیلیپس از نوع DVP5986 و یا DVP5996 رو دارم. خیلی گشتم اما نتونستم فروشگاهی پیدا کنم که بشه این دو مدل رو ازش بخرم. دوستان کسی جایی رو سراغ داره که بشه این دو مدل رو ازش خرید؟ ممنون میشم در صورت اماکن آدرس و یا شماره تلفن اون فروشگاه رو بدین.
    صمیمانه ممنون از لطفتون.

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز و ممنون از راهنمایی هاشون.
    حقیقتش من قصد خرید یک dvd player فیلیپس از نوع dvp5986 و یا dvp5996 رو دارم. خیلی گشتم اما نتونستم فروشگاهی پیدا کنم که بشه این دو مدل رو ازش بخرم. دوستان کسی جایی رو سراغ داره که بشه این دو مدل رو ازش خرید؟ ممنون میشم در صورت اماکن آدرس و یا شماره تلفن اون فروشگاه رو بدین.
    صمیمانه ممنون از لطفتون.
    نگرد پیدا نمیشه....

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

سلام دوستان گرامی من 9 صفحه اول و چند صفحه آخر رو خوندم به نظر خودم باید یک فیلیپس 5996 بگیرم چون یه lcd full hd samsung خریدم و میخوام فیلمایی که از اینترنت گرفتم رو با مموری فلش و زیرنویس فارسی ببینم که مطمئنا کابل hdmi هم لازمم میشه که این پلیر هم داره اگه کسی نظری داره لطفا عنوان کنه مرسی.در ضمن چون دیدم اکثر شما دوستان برای خرید این دستگاه یا پیونیر یا هر مدلی مشکل دارین و گیرتون نمیاد من خودم ساکن قشم هستم و حاضرم برای هر کی که مایل هست هر مدلیرو بخرم نه از قشم بلکه دبی حالا چرا؟ من 1 هفته میشه یه ال سی دی full hd samsung مدل a650 گرفتم اینجا توی قشم قیمتش 1 هفته پیش 1710000 تومن بود ولی برای من با خرجش از دوبی 1300000 تومن در اومد پس دوستان اگه مایلن من میتونم بهتون کمک کنم حالا میگین چرا اینقد به فکرتونم؟ فکر بد نکنین من کرایه دبی و کرایه پستشو با یه مقدار خیلی کم واسه خودم ازتون میگیرم که صد در صد مطمئن باشین اگه همین مارکو تو ایران بخرین ارزونتر گیرتون نمیاد حتی تو خود قشم.
    ممنون دوست عزیز ...
    حالا ببین اگر فیلیپس 5996 برامون بیاری چند میافته؟ و آیا حاضر هستی بعد از تحویل مبلغ رو بگیری؟(با پست پیشتاز که هنگام تحویل پول دریافت میکنه و به دست شما میرسونه)

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

با سلام
    بالاخره یه پایونیر 610 گرفتم،کیفیتش که عالیه ولی تنها مشکلش همون زیر نویساست
    اما یه سوال:
    وقتی رابط hdmi رو وصل میکنیم باید کمپوننت رو در بیاریم؟چرا عکسای hd رو خوب نشون نمیده،ایا تنظیم خاصی داره؟تو منوش نوشته باید از قسمت initial setting/video out put/hdmi resolution باید رو 1080p باشه اینکارو کردم ولی بازم نشد!!!
    resolution خروجی رو باید با حداکثر resolution که tv شما ساپورت میکنه برابر کنید.

13. این کاربر از vafa1353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

resolution خروجی رو باید با حداکثر resolution که tv شما ساپورت میکنه برابر کنید.
    خوب منم رو همون 1080 گذاشتم دیگه
    تلویزیونم براویا klv40-300A

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •