حالا دوست خوبم شما بذار ما دان کنیم شاید خودمون یه چیزایی فهمیدیم
البته اگه مشکلی نیست
TNX
حالا دوست خوبم شما بذار ما دان کنیم شاید خودمون یه چیزایی فهمیدیم
البته اگه مشکلی نیست
TNX
نقل قول:
نوشته شده توسط ali_kalagh مشاهده تاپيک
آقایون همه خسته نباشین دم همتون گرم من این6766 AMBER mangosنصب کردم همه کاراشو انجام دادم ولی میخوام mangos این قسمت ران کنم این ارور میده :
The application failed to initialize properly (0xc0150002).Click on OK terminate the application.
بقیه قسمت هاش که ران کردن apach و Realmd هست مشگل نداره بعد اون مراحل که mangos می خوای run کنی error بالا میده
لطفا با من تماس بگیرید اگه مشگل میدونید 09365601925 علی
عزیزان من سرور به ترتیب run میکنم ولی از بازی وارد که می شی user قبول میکنه داخل هم میره ولی قسمت Realm می مونه
سلام اول تشکر از اینکه راهنمایی کردی ...
عزیز من این گزینه رو ندارم ببین...
ورژن برنامم قدیمیه؟
الان ببین باید اینجا stats count باشه ولی نیست لطفا بگین من چی کار کنم؟؟؟؟
آقایون کمک من چطوری سایت برای ساختن user و pass به سرور mangos وصل کنم
دوست عزیز برنامه شما از مال من جدید تره
شما میتونین اطلاعات ایتمی که ساختین رو تو sqlyog کپی کنین و اون قسمتی که گوفتم تو texe پیدا کنی و تغییر بدی
سلام دوست عزیز.
من sql مال شما رو دان کردم ولی اون قسمت رو داره
فکر کنم sql شما بد نصب شده یا خرابهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برادران عزیز اون سرور بچه بازی توضیح کاملی در مورد این سرور بدید و من همه قسمت ها رو بلدم بجز ... این و کلا سرور ران می شود به ترتیب توی بازی wow که میرم user و pass وارد میکنم داخل میره ولی توی قسمت انتخاب Realm select میمونه
اینجا در این قسمت میمونه داخل نمی ره دیگه
خواهشمندیم کمک کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز سمت چپ پایین منگوس قسمت لینک website میتونی وارد بشی و user ,pass درست کنی.
شما میتونی سایتی رو که ساختی لینکشو به جای اون بذاری
دوست عزیز ما هم داریم از همین سرور استفاده میکنیم.
اگه پست های قبل رو بخونی میتونی مشکل تو حل کنی.
كمی در مورد اموزش آموزش بازی کردن وار کرفت ۳ را در برنامه ی گرنا توضیح دهید ممنون می شم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)