تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 241 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 2402

نام تاپيک: COWON iAudio اا همه مباحث (فهرست در صفحه اول)

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راستش الان دیگه پلیر دستم نیست که تست کنم، دادم دسته دوستم که براش خریده بودم، اما ، مگه پادکست و غیر پادکست فرقی میکنه؟ پادکستش یه فایل mp3 یه که لیریک داره دیگه مثله موزیک، همین پادکستا رو روی آی پاد تاچ هم تست کردم بدون مشکل نشون داد.
    مسئله اینجاس که اصلا توی منیو هاش هیچ گزینه ای برای مشاهده لیریک نیست که وقتی روش کلیک میکنی نشون بده یا که نه مشکل پیدا کنه و نتونه نشون بده، اصلا هیچ چیزی نداره!
    حالا نظرتون چیه؟
    البته من دیده ام که لیریکس پادکست مشکل داشته باشه ... در مورد ipod بود... ولی سوال من هم دقیقا همین بود که آیا فقط در مورد یه پادکست چک کردی؟ ... آیا آهنگی هم چک کردی؟ ... میخوام بدونم چی رو تست کردی؟ ... از LDB Manager استفاده کردی؟(نسخه های قدیمی تر ظاهرا تنظیمات D2 رو ندارن ها) ... گزینه Setup/Music/Display داری و چه وضعیتی داره؟ ..

داره خودمونی میشه caruso's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

البته من دیده ام که لیریکس پادکست مشکل داشته باشه ... در مورد ipod بود... ولی سوال من هم دقیقا همین بود که آیا فقط در مورد یه پادکست چک کردی؟ ... آیا آهنگی هم چک کردی؟ ... میخوام بدونم چی رو تست کردی؟ ... از LDB Manager استفاده کردی؟(نسخه های قدیمی تر ظاهرا تنظیمات D2 رو ندارن ها) ... گزینه Setup/Music/Display داری و چه وضعیتی داره؟ ..
    والا من فقط با پادکست چک کردم، الانم دستم نیست پلیر که با چیزه دیگه چکش کنم. از چیزیم استفاده نکردم خود پادکسته لیریک داشت. display هم همه ی گزینه هاشو یادم نیست ولی لیریک تیک خورده بود.
    حالا به نظر شما چاره چیه؟ فرض که ماله آهنگو نشون بده، این رفیقم بیشتر به خاطره اون پادکست ها این قابلیت رو میخواد، به نظر شما ممکنه به نسخه ی tag ربط داشته باشه؟
    فکر کنم باید پلیر رو بگیرم و چند تا فایل رو با نسخه های مختلف تگ بزنم و تست کنم، اما سوال اینجاس که چرا هیچ گزینه ای نداره توی منیو ها در مورد دیدن تگ.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

cowon در اغلب محصولاتش از شیوه استاندارد id3tag برای ساپورت لیریکس استفاده نمی کنه ... در عوض شما لازمه که با نرم افزار LDB manager ترانه ها رو به آهنگ ملحق کنی ... یعنی فرمت اختصاصی عمل می کنه ...

این راهنما با شکل توضیح داده ... (البته فقط جستجوی انلاینش رو گفته - واسه اینکه دستی لیریکس رو اضافه کنیم کافیه edit رو بزنی)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by seymour; 13-02-2009 at 21:20. دليل: لینک اضافه شد

4. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

من به دلایلی می‌خوام d2 که تازه گرفته بودم رو بفروشم. جایی می‌شناسید که دسته دو بخره. ۱۰ ماه از گارانتیش مونده. حدودا فکر می‌کنید چند می‌تونم بفروشم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من به دلایلی می‌خوام d2 که تازه گرفته بودم رو بفروشم. جایی می‌شناسید که دسته دو بخره. ۱۰ ماه از گارانتیش مونده. حدودا فکر می‌کنید چند می‌تونم بفروشم؟
    شما اگه بخوای بفروشی بهترین کار اینه که به یه دوستی - آشنایی بفروشی ... چون فروشنده فقط به فکر سود خودشه و مطمئنا به قیمتی ازت می خره که ("فقط") به نفع خودش باشه ... در نتیجه اول از بین دوستهای خودت ، و بعدش همین محیط فوروم ها ... بهترین جا واسه فروشه ... این فوروم و فورم های مشابه دیگه (مثلا پرشین تولز که اصلا بخش بازارچه هم داره) ...

در مورد قیمت : نگفتی که حافظه اش چقدره ؟ ... فرضا اگه 4 گیگ باشه ، نوش باید زیر 200 باشه ، بنابراین من فکر کنم بتونی اینو 140-130 تومن بفروشی مثلا ...

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

فکر کنم آگهی بزاری تو istgah خوب باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

شما اگه بخوای بفروشی بهترین کار اینه که به یه دوستی - آشنایی بفروشی ... چون فروشنده فقط به فکر سود خودشه و مطمئنا به قیمتی ازت می خره که ("فقط") به نفع خودش باشه ... در نتیجه اول از بین دوستهای خودت ، و بعدش همین محیط فوروم ها ... بهترین جا واسه فروشه ... این فوروم و فورم های مشابه دیگه (مثلا پرشین تولز که اصلا بخش بازارچه هم داره) ...

در مورد قیمت : نگفتی که حافظه اش چقدره ؟ ... فرضا اگه 4 گیگ باشه ، نوش باید زیر 200 باشه ، بنابراین من فکر کنم بتونی اینو 140-130 تومن بفروشی مثلا ...
    4 gig . نوش هم دقیقا ۱۹۹ تومن قیمتشه

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

آگهی براش هزینه داره
    بهتره از بین دوستاش کسی رو پیدا کنی حالا چه از بین دوستای فرومیش یا غیر اینا

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

4 gig . نوش هم دقیقا ۱۹۹ تومن قیمتشه
    خب پس آخرش احتمالا همون قیمتی بشه که من گفتم ... دیگه صلاحدید خودته که چه کار کنی ...

در مورد محل فروش هم که همونطور که گفتم و دوستان هم تایید کردن ، سعی کن روی وب بفروشی که همه مثل خودمون جوان و مصرف کننده نهایی هستن و واقعا می خوان استفاده کنن ، نه اینکه به فکر سود روی خرید باشن ...

بعد از 4-5 سال که توی فوروم ها فعالیت می کنم دیگه اتوماتیک وقتی یه نفر از دوستانی فورومی بخواد چیزی بفروشه ، میدونه که بهترین جا همین بازارچه های فوروم و سایت های فروش آنلاین هستش ... یعنی از روی تجربه رسیدیم به این ... بخصوص در مورد قطعات الکترونیکی ... (بعضی فوروم ها که جمع کاربرها صمیمی تره ، من فروش چیزهایی دیدم که باورتون شاید نشه ! - خونه مثلا... )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

9

نوش هم دقیقا ۱۹۹ تومن قیمتشه

ببخشید دوست عزیز
    جسارته
    نمیخوام تو سر مال بزنم ولی الان 183 تومانه
    از کی تا حالا؟؟؟
    از وقتی s9 اومده

راستی دوستان
    تو سایت cowon به یه چیز جالب بر خوردم
    اینکه s9 جزء pmpهاشون نیس
    mp3 player هستش
    تاحالا فکر میکردم که pmp هستش
    چرا از نظرشون نیست؟
    چون بلندگو نداره؟
    یا اینکه اینا به هرچی صفحه بزرگتر از 4 اینچ داره میگن pmp ؟
    بابا این که با این صفحش خوراک ویدئو هستش که

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •