الان به معاونت فناوری صدا و سیما نامه زدم در مورد پخش مستقیم.
جوابش که اومد بهتون میگم.(چند روز طول میکشه تا جواب بدن)
الان به معاونت فناوری صدا و سیما نامه زدم در مورد پخش مستقیم.
جوابش که اومد بهتون میگم.(چند روز طول میکشه تا جواب بدن)
دوستان شبکه 3 رو داریم بابا یعنی همه شبکه ها رو داریم ولی قطع و وصل میشه چون تو تست هست ولی کلا با حاله چون وقتی تصویر میده کانالای ایران میشه عین زد دی اف یعنی از اون بهتر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
خوب امروز که رفتم بیرون خوشبختانه سرویس ----h هم برقرار بود و توی تمام مسیر روشنش گذاشتم.
از تهرانپارس تا میدون ونک که رفتم هیچ مشکلی نبود فقط توی تونل رسالت قطع شد که طبیعیه.
در مسیر برگشت از از اتوبان همت اومدم که پشت تپه های پارک جنگلی لویزان تصویر یک مقدار شطرنجی میشد و معلوم بود که سیگنال ضعیفه.(شاید نظامی بودن اون منطقه هم تاثیر داشته باشه.)
در کل سیگنال این موج Irib خیلی قویه.
اگر روزی مناطق جنوبی تهران هم رفتم وضعیتش رو بهتون اطلاع میدم.
یونس خدایی تو نبودی اینجا فروم موبایل نداشت...جدی میگم!
اگه ----H راه افتاده باشه که توپ توپه.ولی من شنیدم سرعت 96 کلا از 95 پایین تره.این درسته یا نه؟
تو کارای گرافیکی اره یه کم پایینتره نمیدونم چرا؟؟....
ولی تو بقیه ی موارد کمتر نیست که بهتره....
خوب پیرامون(!) سوال خودم امروز سر کلاس شیمی که معلمه داشت درس میداد و ما هم طبعا بیکار بودیم(!!!) سرچیدیم و فهمیدیم که:
1.96 نه تنها سرعتش بیشتر نیست،که خیلی کمتره!
2.cpu ی 96 264 Arm9 هست که مال 95 330 Arm11 و خیلی خفن تره!
3.اصلا 96 مثل اینکه چیپست گرافیک نداره!
با این اوصاف نظر دوستم هم که میخواست هفته ی دیگه 96 بگیره به 95 8 گیگ آپگرید شد.خدایی خیلی حالگیری بود...
من امروز تو خیابون اکباتان قیمت کردم 640 . صد در صد طبقه ششم علاالدین کمتر هم میشه پیدا کرد.![]()
در ابتدا بگم که N96 برای مقاصد صوتی-تصویری طراحی شده و خوب از نظر کیفیت تصویر و صدا انصافا فوق العادس.
توی فروم های خود نوکیا و چند سایت دیگه خوندم که سرعت arm9 از arm11 در فرکانس یکسان کمی بیشتره.
از طرفی در سیمبیان 9.3 هم سرعت پردازش بهبود پیدا کرده.
با این حال در کل N95 از نظر پردازش سریعتره اما اختلاف اونقدر زیاد نیست که به عنوان مشکل بحرانی مطرح بشه.در عمل هم N96 توی اجرای برنامه ها کاملا عادی عمل میکنه .
فقط در زمینه پردازش گرافیکی (عمدتا بازیها) N96 خیلی تعریفی نداره و گزینه مناسبی برای بازی خورها نیست.
با توجه به ----H که توی تهران داره راه می افته و همچنین با توجه به اینکه N96 امکانات زیادی رو درکنار هم داره هنوز میتونه یک گزینه خرید برای کاربران باشه.
البته این نظر شخصی منه و از دید یک کاربر معمولی این حرفها رو میزنم.
سلام
دوست من يه n96 داره كه موقعي كه مي خواست بخره 50 تومن داده بود به اون يارو فروشنده براش يه mobiletv نصب كرده بود يا (خودشم نميدونه) تنظيم كرده بود كه شبكه هاي 3و آذربايجان غربي و چندتا كانال ديگه رو مي گرفت بعد اومد به منم نشون داد مثل آدم نشون ميداد. ولي وقتي برد خونه ديگه كلا قطع شد هيچ شبكه اي رو پيدا نكرد.
ميخواستم ببينم اولا مشكل كليه كه كلا تو تهران قطع شده يا خودش دستكاري كرده خراب شده! (البته فروشنده ميگه 50 تومن ديگخه ميگيده درست مي كنه)
دوما اين نرم افزار رو از كجا ميشه دانلود كرد يا اين تنظيمات رو توش انجام داد.
بچه ها من تا حالا 100 مدل از گوشی نوکیا رو داشتم فقط میخواستم بتون بگم که n96 عالیه
درسته یه کمی نقص داره ولی از نظر من که الان دارم باهاش کار میکنم این گوشی تفاوت معنی داری با عالی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)