با دروود
چندی کلید از پیش داشتم که یکی از آنها پاسخ دادند،اما نمی دانم چرا هر کلید جدیدی که دانلود می کردم،پیغام ناسازگاری با کسپر را می داد؟
با دروود
چندی کلید از پیش داشتم که یکی از آنها پاسخ دادند،اما نمی دانم چرا هر کلید جدیدی که دانلود می کردم،پیغام ناسازگاری با کسپر را می داد؟
اين كليدي هست كه من الان رو سيستممه و همين الان kis2009 رو آپديت كردم و مشكلي پيش نيومد
دوست عزيز ، كليد رو قبول مي كنه ولي نمي نويسه چند روز مونده تا سوختن كليد و به نظرم كليد از كار افتاده باشه (هنوز FIx It Now به صورت قرمز رنگ نوشته شده)
كليد من رو كه پيوست كردم استفاده كن
پست بالاي رو نگاه انداختي ؟
دوستان اون روشی که واسه گرفتن کلیدهای 100 روزه تو پست اوله هنوز هم معتبره؟؟
قابل توجه دوستان محترم:
جديدترين روش كسب سريال قانوني 3 ماهه محصول Kaspersky Internet Security كه فقط مختص كاربران P30world ميباشد را در پست اول قرار دادم.اين روش در هيچ فروم خارجي و ايراني مطرح نشده و براي اولين بار در دسترس كاربران اين سايت قرار ميگيريد.مطالب را هم با تصوير قرار داده ام و سعي كردم تا حد امكان مطالب را براي دوستان خيلي ساده بيان كنم.
اميدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگيريد.
ببخشید دوستان اون کد هایی که آخر باید بزنیم واسه من کپی نمیشن .
میشه کد های اسکی اون حروف رو بگید ؟
مثلا توی کیبورد Alt + 01258 میشه این » ê
ممنون میشم یه نفر کمک کنه .
در مرورگر Opera مشکلی نیست و به راحتی کپی میشه
در مرورگر Firefox هم کافیه که اکستنشن NoScript رو نصب کنید
(این افزونه بطور خودکار اسکریپت های سایت ها رو غیرفعال میکنه مگر اینکه شما Allow کنید)
با غیرفعال بودن اسکریپت های سایت مزبور ، در فایرفاکس به راحتی میتونید حروف رو وارد کنید
با سلام.
جهت استفاده دوستان يكسري Key جديد براي هر 2 محصول آنتي ويروس كاسپر و اينترنت سكيوريتي كاسپر در پست اول قرار دادم.دوستان ميتونند كليدها را از لينكهاي مربوطه در پست اول دانلود نمايند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)