سال بعد بومی سازی هم هست ؟
سال بعد بومی سازی هم هست ؟
من میگم شدیدتر می شه
چون می خوان کنکور رو حذف کنند و تقاضا را برای دانشگاه های خوب پایین بیارن
من میگم شدیدتر می شه
چون می خوان کنکور رو حذف کنند و تقاضا را برای دانشگاه های خوب پایین بیارن
میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟؟!
یعنی سال بعد ممکنه با رتبه ی خیلی افتضاح هم بشه تهران قبول شد؟؟!
ممنون به خاطر جواب ...از نظر سطح درسی توی منطقه 2 از بقیه بهتره کلا دانشجو زیاد داره ولی شهره کوچیکیه ساعت 9 شب همه میرن لالا!خلاصه اگه تهرانی هستی یا برای این شهرای بزرگ دیگه اولش کلافه میشی ولی کم کم عادت میکنی.من خودم تهرانیم هیچ فامیلی هم اینجا نداریم ولی از 10 سال پیش که اومدیم اینجا نمک این شهر ما رو گرفته! ولی اگه کسی، ناراحتی،مشکل اعصابی چیزی داشته باشه اینجا براش خیلی خوبه (
) نه شهر شلوغه نه نه ترافیک داره نه دود از نظر گرونی هم از شهرای بزرگ خیلی بهتره. اگه سوال دیگه ای داشتی یا کمکی خواستی بگو.
البته فکر نکنم تو منطقه 2 بهترین باشه چون با این که تو چالوسم نتونستم تو برق بابل که بومی حساب میشم قبول بشم .....
..موفق باشی...
این بستگی به شهر شما و نحوه گزینش یک رشته خاص داره.کلا برای تهرانی ها و به طور کلی شهرهایی که دانشگاه های خوب دارن وضعیت بهتر می شه.برای مثال امسال با رتبه 123 منطقه 2 از کرج برق شریف داشتیم در حالیکه با رتبه 20 منطقه 2 از رشت برق شریف نداشتیم.(قبول نشد)
برای رشته هایی هم مثل هوافضا که گزینش کشوری دارند وضعیت فرقی نمی کنه و اولویت همون رتبه هست نه شهر.(پارسال با رتبه 500 منطقه2 هوافضای شریف داشتیم امسال هم با همین رتبه هوافضای شریف داشتیم)
عجب!!!!!!!
پس اینجوری همه چی به نفع ما تهرونیا تموم میشه!!
دانشجو های خوبی داشت.از امسال افت نسبی(بلکه هم چشمگیر) دانشجوها رو شاهد خواهیم بود.وقتی کسی با رتبه 9000 منطقه 2 پزشکی تهران می شینه ودر حالیکه کس دیگه با 42 منطقه 2 نمی تونه بره هیچ حرفی نمی شه زد جز واگذار کردن به خدا.شاید اون دنیا بتونیم حقمونو بگیریم!!!!
![]()
دقیقا.شما حالشو میبرین به ریش ما شهرستونی ها هم می خندین.![]()
اگه رتبه پایینی داشته باشی به نفعت هست وگرنه اگر رتبت بالا باشه چون با رتبه های پایین دانشگاههای تهران پر میشه عملا مجبوری شهرستان رو انتخاب کنی بعد وضع بر عکس میشه وشاید مردودشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)