تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 58 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 577

نام تاپيک: کلیه ترفندهای ویندوز و رجیستری [فهرست در پست اول]

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

با سلام

ببخشيد وقت ترجمه نداشتم!!!

Speed up Windows XP boot time

One of the simplest and most easy ways to speed up Windows XP boot times is by slightly changing the parameters of prefetching. Windows XP is set to prefetch and cache both boot and application data on startup. By simply changing this to boot files only, you can speed up (sometimes significantly) the boot time for windows XP.

Step 1) Run regedit and navigate to HKLM->System->CurrentControlSet->Control->Session Manager->Memory Management->Prefetch Paramaters

The entry we are concerned about is EnablePrefetcher (which I have highlighted above). Notice that it is set to 3. This is standard for MOST default installs of Windows XP. The different settings for the prefetcher are as follows:

0 = Disabled
    1 = Application Launch Prefetch
    2 = Boot Prefetch
    3 = Application and Boot Prefetch

For speed of booting, we want to set this parameter to 2. So double click the entry. That should bring up a window that looks like this.

Change the Value data from 3 to 2 and click ok.

Step 2) Once you’ve done that, you should go clean out your prefetch folder. This is locate at C:\windows\prefetch

*note* My windows installation was on the C:\ drive, yours could be different.

Just select everything in this folder and delete it all. This clears all the old prefetch data that your computer had.

Step 3) Reboot your computer. *NOTE* You will probably not notice a faster boot up time the first time you reboot. In fact, it may even be slower. This is due to the fact that since you cleaned out your prefetch folder, so Windows has to effectively “learn” what files to prefetch again. But subsequent reboots should be considerably faster.

And that’s it, you’re all done. When I did this little trick, my boot time decreased by almost 5 full seconds. I know that 5 seconds doesn’t seem like a lot to some people, but when you’re talking about boot times already being only 30 seconds or so. 5 second decrease equates to an almost 17% increase in performance

موفق باشيد

داره خودمونی میشه شهراد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    کره زمین

4

آقای امیر خان عزیز
    این لینک خوشگل قرمز (جهت دانلود 160 ترفند .....) را من نمی توانم دانلود کنم ( فایل باز می شود ) لطف بفرمایید فایل را قابل دانلود کنید ممنون می شوم .
    با تشکر.

Banned پسر خوب's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام.آقا ميشه تمام اين آموزشها رو در قالب Pdf بدي!

داره خودمونی میشه alireza-vb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    شاهرود

پيش فرض

wdfmgr.exe
    آقا ميشه بگي اين توي تسك منيجر من چكار ميكنه؟

حـــــرفـه ای mpsjavad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ¤¤ بندرعباس ¤¤ ، ديار گرما ، شرجي و عشق

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط alireza-vb
    wdfmgr.exe
    آقا ميشه بگي اين توي تسك منيجر من چكار ميكنه؟

با سلام ..

wdfmgr.exe D:\WINDOWS\system32\wdfmgr.exe 38912 Bytes Friday, January 28, 2005 1%
    File Description
    This process is the Windows User Mode Driver Manager which is part of the Windows Driver Foundation needed for increased stability of your Windows device drivers.
    It is shipped along with Service Pack 2 for Windows and Windows Media Player 10.
    Terminating this process should not cause any severe problems, but it's not recommended unless causing problems.

پس نگران نباشيد .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام

من یک مشکل کامپیوتری دارم چند بار هم با با میل یا نظر گفتم فقط یکبار جواب اومد که در انجمن مطرح کنید

من در سایت ثبت نام شدم ولی هیچ مطلبی نمیتونم بفرستم!!

مشکل اینه که کامپیوتر بوت نمیشه وفایل بوت لازم داره اگر دارید لطفا با ایمیل برایم بفرستید

ببین اگر بگی مشکلتو تو انجمن بگو چنان میزنمت که از در اتاقت پرت بشی بیرون از همین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

5 من يه مشکل رجيستری دارم.

سلام.
    شما در يکی از پست هاتون در مورد تغيير نام و يا شماره کمپانی نصب ويندوز آموزش داده بودين و گفته بودين که ميشه نامی را که با آن ويندوز را نصب کرديم عوض کرد . من آموزش های شما را به کار بردم . اما نتوانستم نام آن را عوض کنم . ميشه بهتر توضيح بدين.

حـــــرفـه ای mpsjavad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ¤¤ بندرعباس ¤¤ ، ديار گرما ، شرجي و عشق

پيش فرض

با سلام ..

جناب kol براي يك مشكل چند جا تاپيك ميزنيد ؟!

شما در يکی از پست هاتون در مورد تغيير نام و يا شماره کمپانی نصب ويندوز آموزش داده بودين و گفته بودين که ميشه نامی را که با آن ويندوز را نصب کرديم عوض کرد . من آموزش های شما را به کار بردم . اما نتوانستم نام آن را عوض کنم . ميشه بهتر توضيح بدين.
    delphan جان شماره پست مطلبي كه ذكر كردي رو بده تا ببينم مشكل ازكجاست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

9

نقل قول نوشته شده توسط mpsjavad
    با سلام ..

جناب kol براي يك مشكل چند جا تاپيك ميزنيد ؟!

delphan جان شماره پست مطلبي كه ذكر كردي رو بده تا ببينم مشكل ازكجاست

ترفند شماره 6
    من نام ويندوز را saba گذاشته بودم و غير از document ها نام کامپيوتر هم saba بود هر کاری کردم نامش عوض نشد . به تاپيک شما مراجعه کردم و براساس آموزش شماره 6 عمل کردم . اما تغييری نکرد . مجبور شدم تمام اطلاعاتم را با نام ديگر در يک درايو ديگر کپی کنم . اما برداشتن فايل ها از آن سخت است . يعنی بايد هميشه شش دانگ حواسم جمع باشد که درايو و آدرس را اشتباه نروم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه khatat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

آقا من می خوام یک پوشه شخصی در MyComputer و Desktop درست کنم به طوری که نتوان آن پوشه و محتویات آن را تغییر نام ، حذف و یا کپی کرد لطفلاً من را راهنمایی کنید .
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •