سلام
میخواستم بدونم transmitter گوشی n79 تا چندمتر جواب میده ؟؟؟؟
قیمت این گوشی الان چنده ؟؟؟؟
آپدیت کنی خراب نمیشه ؟؟؟؟
چون من n70 داشتم آپدیت کردم دیگه روشن نشد بردم نماینگی طرف تا دید پرسید آپدیتش کردی؟؟
سلام
میخواستم بدونم transmitter گوشی n79 تا چندمتر جواب میده ؟؟؟؟
قیمت این گوشی الان چنده ؟؟؟؟
آپدیت کنی خراب نمیشه ؟؟؟؟
چون من n70 داشتم آپدیت کردم دیگه روشن نشد بردم نماینگی طرف تا دید پرسید آپدیتش کردی؟؟
اگه اف ام ترنسمیترش مثه ان78 باشه ، تا 5 متر بدون مانع جواب میده ........
قیمت جدید ندارم .......
اگه درست آپدیتش کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد ......
بدون مانع در همون حدود 5 متر و با مانع1-2 متر جواب می ده
قیمت شیراز بدون گارانتی 395
قیمت اتصالات تهران با گارانتی 430
من آپدیت نکردم ان79 خودم رو اما مطمئنا هیچ مشکلی براش پیش نمیات و الان نیازی هم به آپدیت نداره !
ممنونم از توجهت
گوشی من کا 810 هستش هرچند که صفحه اش خیلی کوچیکتر از ان 79 هستش ولی موقع نوشتن پیام خیلی باهاش راحتم
متاسفانه من اصلا نتونستم با صفحه کلید ان 79 کنار بیام واسه همین بردم پسش دادم هر چند که خیلی پیشرفته تر از کا 810 هست ولی اصلا باهاش راحت نیستم شاید دلیلش اینه که من به سونی اریکسون عادت کردم
در مورد هزینه آنتی ویروس هم درست میگی این واسه ام تجربه شد که دیگه پولی به اینا ندم
خواهش می کنم
شما نباید سونی اریکسون رو با نوکیا مقایسه کنید چون خیلی با هم تفاوت دارن
Last edited by alireza_ap; 21-01-2009 at 10:35. دليل: Duplicated post
درباره آپدیت گوشی ، اونایی که سوال داشتن
من الان با خود گوشی و از طریق اینترنت وایرلس ، برای آپدیت چک کردم و آپدیت وجود داشت
5.5 مگ دانلود کرد و برای ریستارت کردن گوشی رفت. قبل از ریستارت نوشت Updating و بعد از 1 دقیقه گوشی ریست شد
الان گوشی من ( موش آزمایشگاهی D: ) به روز هست و مشکلی هم نداره
موفق باشید
تغییراتش مشهود هست دوست عزیز؟!!
خوبی آپدیتای سیمبین جدید اینکه که اطلاعاته گوشی پاک نمیشه...
راستش چیزی که در مورد اینکه چه مشکلاتی حل شده ننوشته بود ، من هم زیاد با گوشی هنوز کار نکردم که چیزی رو حس کنم، هرچند قبلش هم مشکلی دیده نمی شد
بله، اطلاعات پاک نمیشه و حجم آپدیت هم بسیار کمتر هست
5 مگ نسبت به 90-100 مگ
خبرا میگن که فریم ور 12 اومده!!!
Nokia N79 New Firmware update. Nokia has released a new firmware version 12 for one of its Nseries handset, Nokia N79. The new firmware comes with a new version of NGage client as well as new version of Mail for Exchange app. You can download it through Nokia Software Updater and Nokia PC Suite. As usual, it is suggested that you backup all your data before upgrading
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)