تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 502 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه 64bit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

باطری هم با نور بالا LCD حدود 1:10 کار می کنه (با همان حالت گشت و گذار در اینترنت ) که فکر می کنم زود خالی می شه من بیشتر انتظار داشتم .

حالا از گرم شدن گذشته این جریان باطری چیه 1 ساعت اونم با کار کرد ساده خلی یییییی کمه
    یعنی توی پروسس های بالا یا بازی نصف میشه اینجوری .........................................

این قضی مهم نبود که توی این همه پست ساده گذشتید ؟
    بابا اگه عمر باتریش کم بود این همه سایت های ریویوی معتبر بالاخره یکیشون میگفتن دیگه... بعدم منطقی نیست که شرکتی عمر باتری لپ تاپ رو این قدر کم بزنه ... شما ببین باتری خراب نیست؟ اولی که خریدی طبق راهنما ها اورشارژش کردی؟ اصلا شاید از دو وی دی خیلی کار میکشی .. تازه تا جایی که من می دونم باتری اینا High Capacity هست و از 6 سلولی معمولی ظرفیت بالاتری رو نگه می داره ... باید با باتری سالم و پروسس های معمولی یه سه ساعتی کار کنه ..

داره خودمونی میشه cheshm_asali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

پس با این حساب باطریه دوستمون مشکل داره

منم نعجب کردم با 1 ساعت کار معمولی نباید خالی بشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

بعدم اگه این سری های مشکل جدی می داشت اعضایی مثل رجیستر جان که تو این خط هست تا حالا میگفتن
    س با این حساب باطریه دوستمون مشکل داره

منم نعجب کردم با 1 ساعت کار معمولی نباید خالی بشه
    در تمامی نقد هایی که از اچ پی های جدید میزارن ریلیز 2008 به باتری شون خیلی انتقاد شده ... ببینید اون 3 ساعتی که می زنند شارژ نگه میداره استاندارد همه 6 سلولی هاست و روی باتری شون هم نوشته شده و همه این رو می دونند

اما خوب ممکنه همین 6 سلولی بیاد روی اچ پی 1070 شما و بدلیل گرافیک قوی 9600 و سی پی یو centrino2 پر مصرف شما ، عمرش بشه 1 ساعت و نیم در شرایط معمولی ... تازه شما گفتید نور هم بالا بردید ... اون زمان با نور متوسط محاسبه شده وقتی شما نور LCD رو بالا می برید توان مصرفی 1.5 تا 2 برابر افزایش پیدا میکنه و بشدت تاثیر گذاره... حالا بیایید و موارد دیگر هم اضاف کنید : کپی کردن و کار کردن با سیستم و مشغول بودن هارد ، کار کردن مداوم فن با سرعت بالا برای تهویه بهتر ، اتصال وسایل USB مثل ماوس و flash و...

پس عمر و توان نامی مصرفی رو که بیشتر تبلیغاتی هست رو با مصرف باتری لپ تاپ در یک رده قرار ندید ... همین باتری اگر روی یک 13.3 اینچی می رفت با CPU intel core solo low voltage و گرافیک share و باس پایین ، عمرش 5 ساعت هم بیشتر بود ! پس نتیجه نهایی = لپ تاپ نو باتری اش سالمه و می تونید تستش هم کنید تا مطمئن بشید (نرم افزارش رو قبلا گذاشتم) .

امیدوارم واضح توضیح داده باشم و دیگه عمر باتری ها رو برای هر لپ تاپی یکسان ندانید ... اگر 17 اینچی داشتید سری DV7t چی می کردید ؟ با اون مانیتور 17 اینچی و دو هارد پر مصرف ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

نمی دونم اینکه پشتشو کمی بلند می کنم برای هارد مشکلی ایجاد نمی کنه ؟
    خیر سنسور شتاب سنج و accelerometer که داخلشه و همچنین شیلد محافظ هارد باعث میشه جای هارد safe باشه ... دقت کنید جابجایی مشکلی نیست چون فرق Notebook با PC توی همینه اما ضربه نزنید ... هر چی ضربه شدیدتر = خطر بیشتر برای از کار افتادن قطعات !

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خوب با این توضیحاتی که شما فرمودید با این لب تاپ نیم ساعت هم نمیشه بازی کرد و کارت قوی اون با باطری بلااستفادست اوصلا کسی که نوت بوک می گیره می خواد یک سیستم همراه داشته باشه نه یک pc اگر تواناییی یک مدل را بالا می برند باید فکر مصرفشم باشند
    کسی که سراغ کانفیگ های بالا می ره می خواد از توانایی های دستگاه استفاده کنه در صورتی که با این مصرف و باطری برای نیم ساعت یا حتی 1 ساعت این مدل ارزش جابه جایی نداره ...
    اگر اشتباه می گم توجیحم کنید !!!!!!!!! ؟؟؟؟؟؟
    موندم با این تفاصیر چرا این همه طرف دار جمع کرده من شخصا می خواستم تا پنجشنبه برم تهران 1070 بگیرم اما اینجوری منصرف شدم الان یه توشیبا دارم بعد 1 سال هنوز باطریش با کار تو فتوشاپ 1:45 جواب میده اینجوری با همین بسازم بهتره

پروفشنال dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

باتری اینا قابل تعویضه؟

یعنی ممکنه یه مدت بگزره و بعد hp باتری ها 9 سل هم تو بازار بیاره که هرکی خواست عوض کنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من Dv5-1070 دارم با کمترین نور صفحه تست کردم حدود 2 ساعت و 15 دقیقه جواب داد

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

باتری اینا قابل تعویضه؟

یعنی ممکنه یه مدت بگزره و بعد hp باتری ها 9 سل هم تو بازار بیاره که هرکی خواست عوض کنه؟
    همین الان برو سایت HP و براش یه 9 یا 12 سلولی سفارش بده ! باتری اش هست

خوب با این توضیحاتی که شما فرمودید با این لب تاپ نیم ساعت هم نمیشه بازی کرد و کارت قوی اون با باطری بلااستفادست اوصلا کسی که نوت بوک می گیره می خواد یک سیستم همراه داشته باشه نه یک pc اگر تواناییی یک مدل را بالا می برند باید فکر مصرفشم باشند
    کسی که سراغ کانفیگ های بالا می ره می خواد از توانایی های دستگاه استفاده کنه در صورتی که با این مصرف و باطری برای نیم ساعت یا حتی 1 ساعت این مدل ارزش جابه جایی نداره ...
    اگر اشتباه می گم توجیحم کنید !!!!!!!!! ؟؟؟؟؟؟
    موندم با این تفاصیر چرا این همه طرف دار جمع کرده من شخصا می خواستم تا پنجشنبه برم تهران 1070 بگیرم اما اینجوری منصرف شدم الان یه توشیبا دارم بعد 1 سال هنوز باطریش با کار تو فتوشاپ 1:45 جواب میده اینجوری با همین بسازم بهتره
    خوب دقت کنید اگر بخواهند سیستمی بسازند که شما شارژ چند ساعته حتی برای بازی داشته باشی اونوقت به دستت 1.400 نمیرسه و مجبوری 3 میلیون پول بدی !!!!

خود سازنده ها پیشنهاد میدن بازی میخوای کنی و یا کار دائمی بزن به شارژ و بزار دائما به برق باشه و شارژ

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

من Dv5-1070 دارم با کمترین نور صفحه تست کردم حدود 2 ساعت و 15 دقیقه جواب داد
    الحمدالله یکی تایید شد

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خوب اگر قراره به برق وصل بشه برای کار سنگین یا بازی که میشه pc همراه

1520 DEL Insدوستم با گرافیک 8600 gt سی پی یو 2.5 رم 2 گیگ تو بازی با بالاترین نور 1:10 و در حالت عادی مثلا نمایش فیلم توی اتوبوس یه فیلم 2 ساعت را کامل باش دیدیم توی نت هم میگه بالا ی 2 ساعت بش جواب میده باطریش 96 سلولی

خودم الان یه توشیبا دارم 1:30 با نور متوسط راحت جواب میده بعد 1 سال
    سونی NR160 یکی از اقوام هم با این که 800 تومن قیمت داره (البته قبول دارم سیستم ضعیفبه ) 3 ساعت جواب میده

و همین طور 1530 xps با باطری 6 سل معمولی به گفته ی دیگر دوستان تو کریسیس به راحتی 1:30 جواب داده که البته توی پروسس های ساده این مقدار بیشتر می شود

البته سونی که دیگه توی رکورد زدن معروفه

حرفه من اینه اگر شرکتی سیستمی طراحی می کنه با قابلیت های بالا باید به فکر کارایی سیستم برای کاربران باشه
    مثل اینکه یک ماشینی بسازند پر قدرت اما فقط 80 کیلومتر بتونه راه بره

یک باره دیگه هم گفتم اینجا فروشگاه نیست محل تبلیغات هم نیست محل بحث و گفتگو که شاید دوستان به اطلاعاتشون اضافه بشه و بتونه مرجعی باشه برای کمک به عزیزان عضو جهت تصمیم گری بهتر ....

بهتر یکم تعصب روی یک برند را بزاریم کنار واقه بین باشیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •