سلام من یک سوال دارم خلی خلی واجبه ببینید دوستان این بازی LAN داره Coop چی داره یا نه.ممنون میشم راهنمای کنید![]()
سلام من یک سوال دارم خلی خلی واجبه ببینید دوستان این بازی LAN داره Coop چی داره یا نه.ممنون میشم راهنمای کنید![]()
یه قسمتی به اسم مولتی پلیر داره ولی بهتره جزئیات رو توی بخش بازیهای آنلاین بپرسی![]()
سلام
2 تا سوال داشتم.
1=موقعی که با کمک اون دست مکانیکی دشمن ها رو گرفتیم و کشوندیم طرفه خودمون باید چه دکمه ای رو بزنی تا کشته بشن...
2= اون اولای بازی که باید یه لوله بزرگ سیمانی رو خراب کنیم و بریم توش .چجوری میشه این کار رو کرد...
سلام
1- باید اونها رو به زمین بزنی یا پرتشون کنی به آسمون یا بزنیشون به افراد دیگه
2- وقتی پریدی رو هوا بعدش دکمه E رو (فکر کنم) باید بزنی که بعد از اینکار اسپنسر با زانو میره تو دهن اون لوله
چون خیلی وقت پیش بازیش کردم در مورد دکمه شک دارم ولی احتمال زیاد همین E هست
سلام دوستان میشه من رو کمک کنید من توی این قسمت از بازی گیر کردم.
سلام
به شما روی اون برج مانند ها که تو نقشه هم نشون میده موشک اندازهایی میده که با اون می تونی بزنیش..
ولی به هنگام شلیک باید نقطه های سبز رنگو هدف قرار بدی بعد اینکه روی اونها قفل کرد اون موقع شلیک کن
یعنی دستتو از رو دکمه بردار ...دقت کن باید تا هر کدام از نقاط سبز رنگ قرمز نشده شلیک نکنی..
دوستان بیاین آنلاین بازی کنیم !
برید تو مولتی پلیر آنلاین یه اکانت بسازین پسوردش بهتون میل میشه لاگ این شید بازی کنید !
راهنمایی خواستین Yahoo ID : Behdad1994
برای بازی کردن با من
bionic ID : Behdad
سلام
اونجایی که باید با مشت اون لیفتراک رو پرتاب کنیم تا اون در رو برای ما باز کنه...چجوری باید این کار رو کرد.باچه دکمه ای اون میتونه به اون لیفتراک مشت بزنه.دکمه Eرو هم میزنم ولی زورش نمیرسه اونو زیاد پرتاب کنه...
فکر کنم اول e رو میزنی که دستش رو میچسبونه به اون وسیله...بعدشم خودش گوشه تصویر بهت میگه که هر دکمه ای چه کار میکنه...همونا رو بزن...بلندش میکنه و پرت میکنه....![]()
سلام
یه سوال دیگه....توی اب که میافتی کدوم دکمه رو باید بزنی تا بیایی روی اب و شنا کنی تا غرق نشی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)