تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 40 اولاول ... 20262728293031323334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 398

نام تاپيک: مباحث و مشکلات مربوط به نصب و اجرای برنامه های Uiq + بحث های نرم افزاری

آخر فروم باز m.s.f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ک سوال داشتم می خواستم ببینم که چطور میشه درصد شارژ باتری رو ی برخی از تم ها توی سایت دیدم نشون داده میشه؟
    درصد شارژ باطری جز status bar هست که برای این کار باید استاتوس بارتو عوض کنی و هر آیکنی دوست داشتی بزاری
    اینجا یه کله بزن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 4 کاربر از m.s.f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

سلام.
    دوستان من حدوده 2ماه پیش گوشیمو اپدیت کردم و با مشکلی مواجه شدم که الان دارم میگمش........
    من همراه با اپدیت زبان فارسی هم به گوشی اضاف شد حالا وقتی که گوشیمو انگلیسی میکنم بعضی از گزینه های گوشیم فارسی هستن و تبدیل به انگلیسی نمیشن.......
    اگه میشه بگین چه کار کنم.
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه JU JU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    خوبین ؟

گوشیم p1i
    اول که گوشیم رو خریدم
    بعد از مدتی استفاده از delevery گوشی غیر ممکن شد، یعنی با اینکه فعال بود، Delevered نمیشد، آپدیت کردم مشکل حل شد ولی بازم همینگونه شده میخوام دوباره آپدیت کنم

و نکته دیگه اینکه یه سری اشخاص اصلن نمیتونن بهم sms یا زنگ بزنن، زنگ میزنن سریعن به صندوق پستی منتقل میشه، قضیه این چیه ؟ در حالی که به منم اطلاع داده نمیشه چه شخصی زنگ زده، مشکل از ایرانسله یا گوشیم ؟ حس میکنم گوشیمه، چون فلن که من فقط این مشکل رو دارم، برادرم از ایرانسل استفاده میکنه و الان یک سال بیشتر میشه که همراه اولش تو خونه داره خاک میخوره، پس تنها من مشکل دارم و نمیشه گفت مشکل از خط باشه، چون صندوق پستی تنها زمانی کار میکنه که گوشی خاموش باشه

میشه بهم پیشنهاد بدین چیکار کنم ؟ چون علاقم به این گوشی خیلی زیاده، نمیتونم رهاش کنم، ولی باز دو دلم بفروشمش یا نه

1- بفروشم برم یه w960 بخرم ( قیمت w960 چنده ؟ )
    2- p1 رو میشه بت کمک دوستان درست کرد

این دو پیشنهاد من بود که شما میتونین بررسی کنید، حالا پیشنهادای شما ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه JU JU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ای خداا
    1ساعت نوشتم ولی فرستاده نشد

میشه کمکم کنید ؟
    گوشی p1i دارم، مدتی که دودل شدم بفروشمش چون مشکلاتی داره که الان بیان میکنم
    1- delevered نمیده، البته اولش کار میکنه بعد از مدتی قطع میشه، با آپدیت درست میشه ولی دوباره بعد از مدتی قاطی میکنه
    2- صندوق پستی ایرانسل رو فعال کردم، بعضی از اشخاص باهام تماس میگیرن به صندوق پستی منتقل میشه و به منم اطلاعی نمیده گوشی، و اینکه صندوق پستی زمانی که گوشی خاموشه فعال میشه، این مشکل نمیتونه از ایرانسل باشه، چون برادرم مدتهاست از ایرانسل استفاده میکنه و همچین مشکلی نداره

میشه بگین چیکار کنم ؟ بفروشم یه w960 بخرم ؟ میشه بگین قیمت w960 چنده و p1 چند ؟ و اینو بگم که خیلی گوشیم رو دوست دارم، پس اگه میشه کمکم کنید

پروفشنال NimoOol.HD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

پيش فرض

سلام
    من برای ارسال اس ام اس از طریق کامپیوتر از برنامه ی MyPhoneExplore استفاده میکنم
    ولی موقعی که میفرستم :
    1. متن پیام توی SENT ها نامفهومه ( به زبان فارسی ) . مثلا :
    ù'ù-ùEù/ùJ@ ùFù?ù'ù/@ ù(ùG@ ù2ùHù/ùJ@ ùüù1ùHùFù/ùG@ ùAù3ù'ù/@ ùEù'ùDùJ@ ùEù'ùDù?@ ù'ù4ù*ù1@ ùH@ ù3ùDùEù'ùF@ ùAù'ù1ù3ùJ@ ù1ù'@ ù(ù1ùEùDù'@ ùEùJù?ùFù/@
    2. وضعیت رسیدن ( Delivery status ) هم غیر فعاله .
    این دو مورد رو چی کار کنم درست بشن ؟
    و یه سوال دیگه :
    من متن یه smsی رو دارم. مثلا میخوام اون رو یه جوری توی Inbox داشته باشم چیکار کنم ؟
    یعنی با چه برنامه ای متنام رو تبدیل به اس ام اسای توی اینباکسم بکنم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام
    شرمندم اگه تکراری می پرسم عجلی ایه و فرصت نبود ماشالا متن خیلی زیاد بودش نمی شد خوند
    وقتی با گوشی می خوام برم داخل حافظه گوشی چیزی رو پیدا نمی کنه no media memory found
    همونطور که می دونین حافظه داخلی داره w950
    با گوشی نمیشه فرمت کرد همینطور با سیستم هم که میخوام فرمت کنم (win XP) همون فرمت fat32 و بدون Quick اما نمیذاره Unable to format... ولی با phone explorer محتوای مدیا رو نشون میده مثلا Recources رو می بینم اما با خود گوشی هیچ کاری نمیشه داخلش کرد
    Help me pleeeeeeeeeeeeeeeeease
    ممنون میشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تورو خدا راهنماییم کنید
    جدیدا هیچ برنامه ی uiq3 نمی تونم روی گوشیه p1 ام نصب کنم در صورتی که همون فایل را قبلا نصب می کردم ولی الان میگه فایل نصب خراب است هرچی ام دوبار برنامه دیگه دانلود می کنم میگه فایل نصب خراب است ولی در گوشی های دوستام کار میده

داره خودمونی میشه Character's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    accessory memory

پيش فرض

سلام من یه W960 دارم وقتی می خوام با کیبورد مجازی فارسی تایپ کنم از setup زبان فارسی رو انتخاب می کنم اما وقتی دوباره کیبورد مجازی رو باز می کنم می بینم دوباره برگشته به زبان انگلیسی. آیا می شه کاری کرد که زبان پیش فرض فارسی باشه؟

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

دوستان ايا برنامه اي هست که بشه توسط خود گوشي از برنامه ها به خصوص نوت ها و شماره ها يه بکاپ گرفت و هر موقع پاک شدن بشه دوباره از طريق گوشي اوردشون؟
    مثل نوت جي900......
    خيلي به کارم مياد اگه سراغ دارين معرفي کنيد.خيلي خيلي ممنون

آخر فروم باز m.s.f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان ايا برنامه اي هست که بشه توسط خود گوشي از برنامه ها به خصوص نوت ها و شماره ها يه بکاپ گرفت و هر موقع پاک شدن بشه دوباره از طريق گوشي اوردشون؟
    مثل نوت جي900......
    خيلي به کارم مياد اگه سراغ دارين معرفي کنيد.خيلي خيلي ممنون
    خوب دفترچه تلفن که براحتی میشه ازش بکاپ گرفت
    contact manager>back up
    فایلش هم میره اینجا D>Other>Contacts

NOte رو با گوشی نمیشه بکاپ گرفت ولی با pc suite میشه

با pc suite میشه از همه چی بکاپ گرفت

در ضمن My Phone Explorer هم هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •