گوشی من n73 musical ولی نمیدونم چرا برنامه s60 v3 روش کم نصب میشه، حتی تو gsm aria قسمت بنامه های گوشیم هم بیشترشون نصب نمیشد!
گوشی من n73 musical ولی نمیدونم چرا برنامه s60 v3 روش کم نصب میشه، حتی تو gsm aria قسمت بنامه های گوشیم هم بیشترشون نصب نمیشد!
نمیدونم چرا بیشتر برنامه نصب نمیشن ( حتی اونایی که مخصوص این ورژن و گحتی گوشیم هستند ) (n73 musical)
ببخشید اشتباهی دو تا نوشتم، چه جوری باید پاکش کنم؟؟؟؟؟؟
Last edited by black-devil; 23-07-2009 at 13:08.
شما احتمالا گوشیتونا هک نکردی
چک کن ببین برنامه ها نیاز به ساین دارن یا نه ... اگه نیاز دارن برو به این تاپیک برای راهنمایی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه بخوام هک کنم ، جه جوری باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟ فقط یکی دوتا هم نیست، تم، اکسپلورر و ...
اشکال از کجاست که این ارور ااجرا میشه EXPIRED CETIFICATE البته گوشی من 3250هستش
یه فروندگوشی n78داریم بعداز آپدیت موقع نصب فایل های sisارور file corupted میده مشکل از کجاست
نه ساین کردم نه هک
بايد با روش جديد هكش كني!یه فروندگوشی n78داریم بعداز آپدیت موقع نصب فایل های sisارور file corupted میده مشکل از کجاست
نه ساین کردم نه هک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این خطا به این خاطره که تاریخ انقضای برنامه گذشته . شما باید قبل از نصب این برنامه تاریخ گوشیتون رو ببرین عقب ( مثلا از 2009 به 2008 یا 2007 ) . بعد از نصب میتونین تاریخ رو سر جای اولش برگردونین . در واقع یه جورایی سر برنامه رو کلاه میزارین .![]()
دوستان لطف کنین یه ورژن تست شده از pyton به همراه madulpack بذارین آخه من هرچی پایتون نصب میکنم کار نمیکنه
و یه سوال دیگه فایلی که قسمت های زاید برنامه های پاک شده اون جا میره چیه ( یادم نیست2000)
گوشیم n82 هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)