سلام آ قا ارس
در رابطه با عکس زیبایی که فرستادید باید عرض کنم که:
رنگها در اثر زیاد شدن عمق تغییر کرده و همچنین پرتو های نوری در عمقهای زیاد خیلی کم هستند
پس این عکس در عمق 40 متری هم گرفته نشده
در ضمن با چه نوع دوربین زیر آبی؟؟؟؟
تاسیسات نفت و گاز عموماً در عمقهای زیر 60 متر کار شده اند
من کمی غواصی در محدوده فلات قاره کرده ام
با غواصان فلات قاره هم غواصی کرده ام
در رابطه با میکس گس ها اطلاعات دقیقی ندارم
منظورتون نیتراکس هست؟؟؟؟
در ضمن شما با هوا به عمق 80 متری رفته اید این یادتون بمونه
از کتاب us navyخوب بلدی رونویسی کنی اما بد نیست کمی هم مطالعه کنی
با تشکر
غواص جنوب اگه اشتباه نکنم رنگها در صورت وجود منبع نور جداگانه ی دوربین یا فلش درست میشه و به حالت طبیعی برمیگرده. توی عمقهای خیلی کمتر هم اگه بدون نور جداگانه عکس بگیرید همه چیز سبز دیده میشه. اگه عکسهایی که در عمق آب گرفته شده رو دیده باشید قسمتی که عکاس از اون عکس گرفته و نزدیک هست, رنگهای طبیعی داره. اما قسمتهای دورتر که نور دوربین بهش نمیرسه سبز هست. البته توی عکسی که آقای ارس فرستادن هم سنگهای کف آب "شاید" و فقط "شاید" در عمق 80 چنین رنگی نداشته باشه.
به کتاب us navy اشاره کردین. آیا شما یا آقای ارس کتاب دیگه ای رو روی اینترنت میشناسین که مطالعه کنم؟ متاسفانه روی اینترنت حتی یک کتاب هم در مورد غواصی پیدا نکردم. البته غیر از همین navy.
یک کتاب هم در ایران چاپ شده که اون رو مطالعه کردم و کتاب خوبی هست. اما جلد پیشرفته ی اون هنوز چاپ نشده.
آقای ارس شما گواهینامه ی مدرسی padi رو نمیخوایید بگیرید بیاییم پیشتون آموزش ببینیم؟ :d اون یکی دوره برای من که فقط میخوام غواصی تفریحی رو یاد بگیرم خیلی پرهزینه هست.
باید عرض کنم بابت این دوربین مدار بسته شرکت ما 100000000 هزینه کرده و مخصوص عمق است
کمی مستند زیر آب ببینید در عمقهای بالا شما اگر دوربینتان خوب نباشد نمی توانید در 6 متری عکس خوب بگیرید
تسیسات نفتی وگازی پول میدن بابت کیفیت فلم برداری و عکاسی
هتمن خط لوله های که در خلیج کار گزاشته می شود همه در 60 متری است سری به نقشهای دریای بزنید بد نیست متوجه می شوید
اگر بلد نیستید از یک آموزشگاه ملوانی و نقشه خوانی کمک بگیرید
Last edited by aras_z; 27-04-2009 at 13:44.
من مدرسی را برای ایجاد مدرسه غواصی گرفتم ودارم کارهای قانونی آنرا به مرهله پایانی نزدیک میکنم
قشم بروید پیش مدرسه غواصی قشم حاج محمدی من کلاسهای غواصی را در همان تاریخ که گفتم برگزار میکنم
به دلیل اینکه مدرک مستقیم از انگلیستان صادر می شود گران است
در صورت داشتن وقت بی یاید بوشهر 3 جلسه می تونم در خدمت شما باشم و شما را ببرم غواصی
076352421282 آموزشگاه غواصی قشم
Last edited by aras_z; 27-04-2009 at 13:56.
ممنون از پاسختون
البته گواهینامه های padi هم از انگلستان صادر میشن ولی قیمتشون تفاوت زیادی با دوره هایی که فرمودید دارن. و اینکه چند جا از جمله یکی از پست های شما توی این تاپیک دیدم که "در صورتی که هنرجو نیازی به گواهینامه نداشته باشد مبلغ آن از شهریه کسر خواهد شد" و مبلغ مربوط به گواهینامه بیشتر از 50 هزار تومان نبود. اما اینو هم میدونم همونطور که گفتید دوره هایی که شما برگذار میکنید صنعتی هستن اما دوره های padi تفریحی هست و طبعا ساعات آموزشیشون هم با هم فرق میکنه.
هزینه ی این سه جلسه ای که گفتید چقدر هست؟ با کمال میل حاظرم بیام خدمتتون.
سلام دوست عزیز
احسنت!!!
تنها با دوربینهای خاص و با ----- های خاص میتوان ترکیب رنگها بدرستی دیده شوند، عمق 80 متری تاریک هست و نمیتوان با منبع نور خیلی زیاد هم چنین عکسی گرفت، در ضمن با توجه به داشتن فاصله با سنگها ، در اون تاریکی چگونه بستر سنگی در عکس دیده میشود.
در ضمن به عمق 80 متری با هوا نمی توان رفت. دلیل علمی دارد
یه سوال : آقا ارس به شما گفته دوره هایbsac ، حرفه ای (صنعتی ) هستند؟
با تشکر
با سلام مجدد
کتابهای زیادی موجود هستند که بستگی دارد که شما در چه مقطع از غواصی هستید که بتوانید از آن کتاب بهره ببرید
کتاب های غواصی:
assesment of diving medical fitness for scuba divers and instructors
NOAA diving manual
norsok diving manual
bsac diving manual
diving medicine
با تشکر
غواص جنوب من دنبال کتابهای مبتدی غواصی هستم. این کتابهایی که معرفی کردید روی اینترنت برای دانلود موجود هست؟ چون کتابهای زیادی رو دیدم. و مثلا خیلی مشتاق مطالعه ی کتاب diving and snorkeling for dummies بودم. اما جز navy us هیچ کتاب دیگه رو برای دانلود پیدا نکردم. ممنون میشم اگه منبعی برای دانلود کتابهایی که معرفی کردید (اگه روی اینترنت موجود باشه) معرفی کنید.
یه ذره هم شیر این کل کل رو بپیچونید و کمش کنید!(شوخی!)
من نگفتم تمامی خطوط لوله ها در 60 متری هستند من گفتم عموماً زیر 60 متر هستند یعنی تا عمق 60 متر.
جالب اینجاست که شما گفتید من با هلمت به عمق 80 متری رفتم در صورتیکه عکس شما با SCUBA هست
یه توضیح درباره میگس گس ها هم بدین، تا چه عمقی میتوان رفت با چه نوع میگس گس؟؟؟؟
شما اگر مجوز BSAC دارید پس چرا در سایت bsac موجود نیست؟؟؟
با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)