آقا amirsss دستت درد نکنه بی صبرانه منتظر این سیو بودم خیلی ممنون می رم که ببینم بازی چه جوری می شه
آقا amirsss دستت درد نکنه بی صبرانه منتظر این سیو بودم خیلی ممنون می رم که ببینم بازی چه جوری می شه
عذر می خوام....کسی trainer واسه تموم نشدن تیر نداره...بابا من تا میام با تفنگا حال کنم تیرام تموم میشه!
سلام :
دراکولای عزیز ترینر تا میتونی استفاده نکن مثل من میشی این عروسکه جون سگ داشت آخرش مجبور شدم
با ترینر ردش کنم ناقلا خیلی جون داشتحالا ما رو معتاد ترینر کرده آخه خونت کم نمیشه تیرت تموم
نمیشه با یک تیر هم میکشی دیگه چی میخواد آدمولی جدا بعد عروسکه ترینرو پاک کردم بازی اونجوری حال میده نا با ترینر ولی پدر آدم در میاد تا این بازی رو تمام کنی
![]()
حالا اگه حال سخت بازی کردن رو نداری اینم یک ترینر توپپپپپپپپپ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیستم مورد نیاز بازی چیه؟؟؟
به من میخوره؟؟
جیفرس 7200
1 گیگ رم
سی پی یو 3.2
بچه ها من با سی پی یو تک هسته ای از رده خارج شده p4 3.2 با دو گیگ رم و کارت گرافیگ 8600 میتونم اینو بازی کنم با گرافیگ خوب چون من اصلا حوصله بازی در رزولیشن 800 در 600 رو ندارم
اگه میشه بازی کردم برم فردا بخرم این بازی رو کنترل بازی چه طور هست
دوست عزیز این بازی چون پورت شدست کلا زیاد مشکل داره. باگ هم زیاد داره. شاید بعضی وقتها افت فریم پیدا کنی که طبیعیه.بچه ها من با سی پی یو تک هسته ای از رده خارج شده p4 3.2 با دو گیگ رم و کارت گرافیگ 8600 میتونم اینو بازی کنم با گرافیگ خوب چون من اصلا حوصله بازی در رزولیشن 800 در 600 رو ندارم
اگه میشه بازی کردم برم فردا بخرم این بازی رو کنترل بازی چه طور هست
گرافیکتون که ضعیفه بستگی به ویندوزتون مشکل رم هم شاید داشته باشید.سیستم مورد نیاز بازی چیه؟؟؟
به من میخوره؟؟
جیفرس 7200
1 گیگ رم
سی پی یو 3.2
بله همون جاست.سلام
میگم این بخشیدن یا نبخشیدن پدر الکس کجا اتفاق میفته
آیا تو همون کلیسا و اونجایی که شبیه اتاق اعتراف هست؟
ممنون از جواب دادنتون من پس بیخیال این بازی شدم![]()
ببخشید دوستان من می خواستم ببینم توی اون مرحله داخل خونه الکس اون ساعته باید روی چند باشه تا تنظیم بشه ؟؟؟؟؟؟؟
باید روی 2:06 دقیقه باشه ولی ممکنه تو ورژن PC به باگ بربخوری که تنها راه حلش اینه که همون جا Save کنی و دوباره Load کنی تا معما خودش خود به خود حل بشه ( پنجره های فلزی توی اتاق خودشون باز میشوند )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)