تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 70 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 698

نام تاپيک: سوالات و مشکلات مربوط به نصب چندین سیستم عامل در کنار یکدیگر

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    چه قسمت سی دی بوت ویندوز7 برای اصلاح این کار هست . اون نرم ابزار که میگین اسمش چیه؟؟؟
    ممنون
    سلام
    با سی دی ویندوز7 سیستمتون رو بوت کنید بعد repair رو انتخاب کنید که منوی بوت اصلاح بشه.با نرم افزار easy bcd هم تو قسمت add/remove entries قسمت پایینش add entry تو قسمت type ویندوزتون رو انتخاب کنید و تو قسمت drive هم درایو ویندوزتون رو بزارید.لینک دانلود این نرم افزار رو هم میتونید تقریبا تو تمام صفحات این تایپیک ببینید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 3 کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه madadnoki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ! من روي سيستو خودم windows xp sp2 دارم ...ميخواهم linux هم داشته باشم .....چه كار بايد بكنم ........

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

سلام ! من روي سيستو خودم windows xp sp2 دارم ...ميخواهم linux هم داشته باشم .....چه كار بايد بكنم ........
    با سلام
    از پست شماره ٧ به بعد اين تاپيك مطالعه كنيد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشيد

5. 4 کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با درود

من روی رایانه دو تا ویندوز روی دو درایو گوناگون(f , c) داشتم که هر دو اکس پی سرویس پک3 هستن. کاری که انجام دادم این بود که می خواستم مقداری از درایوهای دیگه رو به درایور f بیافزایم پس در ویندوز درایور C پارتیشن مجیک رو نصب کردم و کوشش کردم به درایور ویندوز f مقداری رو افزایش بدم. بعد از انجام این کار و راه اندازی دوباره ویندرز متوجه شدم که درایو f همچنان باقی هست و فایل ها وجود دارن ولی من نمی تونم به ویندوز دوم وارد بشم و دیگه منوی آغازین که میتونیم اونجا ویندوزمون رو انتخاب کنیم از بین رفته و دیگه مستقیم وارد ویندوز c می شیم

می خواستم ویندوز رو تعمیر کنم که نشد و این بخش اومد و نشد:

هم اکنون من با چه روشی می تونم اون یکی ویندوزم رو که دیگه بالا نمیاد نجات بدم؟

با سپاس

آخر فروم باز Mohammad_4688's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    استان هرمزگان

پيش فرض

با سلام
    دوستان ویندوز اصلی لپ تاپ من سون 64 بیتی هست من برای اینکه ویندوز XP هم در کنارش داشته باشم به وسیله نرم افزار VMware Workstation، XP رو ریختم ولی در هنگام وصل شدن به اینترنت با مشکل روبرو شدم، وقتی شماره گیری میکنم اون موقعی هست که مودم موقع وصل یه صدایی میده این صدا قطع نمیشه همینجور صدا ادامه داره و به اینترنت وصل نمیشه، در ویندوز سون مشکلی نداره و به اینترنت وصل میشه ولی در VMware Workstationوصل نمیشه دوستان اگر راهنمایی کنند ممنون میشم راستی اینم بگم که من از مودم External استفاده میکنم با تشکر

آخر فروم باز jax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

12

با درود

من روی رایانه دو تا ویندوز روی دو درایو گوناگون(f , c) داشتم که هر دو اکس پی سرویس پک3 هستن. کاری که انجام دادم این بود که می خواستم مقداری از درایوهای دیگه رو به درایور f بیافزایم پس در ویندوز درایور C پارتیشن مجیک رو نصب کردم و کوشش کردم به درایور ویندوز f مقداری رو افزایش بدم. بعد از انجام این کار و راه اندازی دوباره ویندرز متوجه شدم که درایو f همچنان باقی هست و فایل ها وجود دارن ولی من نمی تونم به ویندوز دوم وارد بشم و دیگه منوی آغازین که میتونیم اونجا ویندوزمون رو انتخاب کنیم از بین رفته و دیگه مستقیم وارد ویندوز c می شیم

می خواستم ویندوز رو تعمیر کنم که نشد و این بخش اومد و نشد:

هم اکنون من با چه روشی می تونم اون یکی ویندوزم رو که دیگه بالا نمیاد نجات بدم؟

با سپاس
    سلام دوست عزیز
    یه کاری به ذهنم میرسه شاید به دردت بخوره.
    از منوی استارت روی my computer کلیک راست من و propertise رو بزن
    بعد به تب advanced برو و بعد روی settings سومی از بالا کلیک کن.
    تو قسمت باز شده از قسمت system startup vروی edit کلیک کن.
    نوت پد باز میشه اونجا خط آخرو کپی کن و یه خط پایینتر پیست کن.
    بعدش دقت کن همون خط یه چیزی در مورد هارد دیسک نوشته که درایو بوت اولو با شماره مشخص کرده.تو خطی که کپی کردی همون قسمتو به شماره درایوی که از روش بوت نمیشه تغییر بده و ذخیره کن.

داره خودمونی میشه MN32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    System32

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان. من به یه مشکلی برخوردم که خیلی خوشحال می شم جواب بدین...

موضوع از این قراره که لبتاپ من 3 تا درایو داشت که ویندوز 7 ام توی D یعنی دومیش بود... من می خواستم Ubuntu 10.04 رو تازه از همینجا دانلود کردم رو آخری نصب کنم... گفته بودن ویندوز نمی پره! ولی وقتی کامل نصب شد دیگه Windows 7 Loader کار نمی کنه! فقط می تونم به Ubuntu بیام... فکر کنم از این باشه که توی Step 8 توی Advanced رفتم و بوت لودری که می خواست توی sda بزنه رو sda2 یا همون جایی زدم که لودر ویندوز اونجا بود! حالا هم نمی خوام Ubuntu ام بپره (چون خیلی ازش خوشم اومد و دو روزه که کلی نرم افزار از اینترنت روش ریختم و تازه شده عین ویندوز! شایدم بهتر از اون! گرافیکشو نصب کردم و فلان...) همم می خوام ویندوز 7 رو برگردونم...

اگه خیلی کار باید برای برگردوندنش انجام بدم می شه بگید چطوری از نرم افزارها و آپ دیت های نصب شده روی Ubuntu می تونم بک آب بگیرم تا دوباره نصبش کردم دیگه این همه اینترنت نرم و ...

ممنون می شم زود جوابمو بدین...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بدون نرم افزار VMware Workstation، یا هر چی شبیه به این چجوری میشه xp رو روی سون ریخت؟
    یعنی
    1- سونو میخوام پاک کنم بجاش xp بریزم
    2-و همچنین رو یه کیس قدیمی xp رو پاک کنم روش 98 بریزم

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام خسته نباشید..
    یه سوال داشتم...
    مشکل همه اینه که اگر اول XP بعدش 7 بریزیم و بعدش بخوایم ویندوز XP دوباره نصب کنیم یا تعمیرش کنیم سون می پره..
    می خواستم بدونم وقتی سون پرید میشه با آپگرید کردن ویندوز،منوی بوت رو برگردوند؟

داره خودمونی میشه zinor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Tehran

8 نصب همزمان ویندوز xp و 7

با سلام
    من روی سیستمم ویندوز اکس پی داشتم در درایو c و ویندوز 7 رو هم روی درایو d ریختم قبلا کامپیوتر رو که روشن می کردم یک صفحه میومد و حق انتخاب می داد که اکس پی بالا بیاد یا سون ولی حالا اون صفحه بالا نمی یاد ! چیکار کنم تا اون صفحه دوباره موقع روشن شدن کامپیوتر ظاهر بشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •