سرعتش 3 كيلوبايته در هر ثانيه ...
سرعتش 3 كيلوبايته در هر ثانيه ...
فکر کنم تا این آر پی جی همراه اول درست بشه . موها که هیچی دندونامونم افتاده
سرعتش کمه و بعضی وقتها وسط کار پیغام خطا میده و باید دوباره سایت رو باز کنی.
یک نکته جالب اینکه یکبار حوالی ساعت 4 بعد از ظهر یک mms ارسال کردم و پیغام پیام ارسال شد هم اومدولی به دست طرف نرسید.ولی از اون به بعد هر چی میفرستم میگه service unavailable .
امروز هم یک میان دوره گرفتم و دیدم گزینه جدیدی به هزینه ها استفاده شده:
![]()
من که فکر نکنم به نسل ما برسه
ان شاء الله برای نتیجه هامون همگانی میشه![]()
خودمونيم اين مخابرات هم بي حساب كتابه . تا آدم نبينه باور نميكنه .
خداكنه هروقت خواستند مخابرات بشورند زودتر بگن تا گوشيمون رو خاموش كنيم .
دوست عزيز ممكنه بگي حجم دقيق MMS ات چقدر بود . ( ميخواهم هزينشو در بياورم ) .
فکر نمیکنم حجم mms ربطی به مبلغش باشه و هر mms سقف معینی از حجم (فکر کنم 300 کیلو بایت) داره.ولی برای اینکه سوالت رو جواب داده باشم حجمش 23 کیلو بایت بود.
وقتی هم گزینه Details رو میزنم نوشته:
sending succeeded, but recipient address unreachable
Last edited by iman_s; 15-11-2008 at 00:05.
من نمیدونم این حرفی که میزنم از نظر منطقی درست هست یا نه اما من دیروز و دیشب این رو تجربه کردم
اینم باید بگم که سیم کارت پدرم سال پیش سوخت و عوضش کرد و از اون موقع تبدیل شده به Mci
دیروز وقتی پدرم فهمید که هزینه اولیه ثبت نام Gprs رو حذف کردن گفت برای من هم تقاضا بده تا وصل بشه منهم حدود ساعت 6 بعداز ظهر تقاضا دادم اما نکته جالب این بود که بلا فاصله بعد از تقاضا و روشن و خاموش کردن گوشی پدرم تونست به اینترنت وصل بشه در صورتی که من در اون زمان نمیتونستم به اینترنت وصل بشم اول فکر کردم که به خاطر اون E بالای گوشی هست که میگه شبکه روی Edge هست که نمیدونم گوشی غات زده یا شبکه ولی گوشی پدرم فقط Gprs داره و اصلا Edge رو ساپورت نمیکنه منهم سیم کارتم رو درآوردم و روی گوشی پدرم انداختم ولی بازم وصل نشد ولی به محض انداختن سیم کارت پدرم روی گوشی خودم تونستم با همون علامت E به اینترنت وصل بشم. جالب این بود که من تا ساعت 11 نتونستم به اینترنت وصل بشم ولی پدرم حتی امروز صبح ساعت 9 هم به اینترنت وصل شد تنها چیزی که میمونه این سیم کارت هست که مال من Tci و مال پدرم Mci هست من که عقلم به چیز دیگه ای قد نمیده حالا شما اگه چیزی میدونید راهنمایی کنید.
سلام........
خب بلاخره من هم از Gprs بهره بردم......!!
یه سوال دارم ؛ برای من پیغام تایید MMS ارسال شده.... ولی نمیتونم بش جواب بدم...... برای پاسخ باید بگم "ب" (یعنی این حرف رو sms کنم) که هر چی میزنم میگه پیغام اشتباه است.......!!
کسی میدونه چیکار باید بکنم..........؟!؟!؟
سلام....
من ده روز پیش ثبت نام کردم ولی تا حالا پیغامی نیومده.
ثبت نام دوباره هم امکان نداره.
چیکار باید بکنم؟
احتیاج به ثبت نام دوباره نیست برو به این لینک و دوباره تنظیمات رو بفرست ....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)