تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 30 از 482 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

پکیج لاست یعنی چی یعنی یه فایل دانلود کنی ممکنه خراب دانلود شه؟ خب زد2 پینگ منم بالاست تقریبا ببین این تستو همین الان گرفتم میلکی میگه عوصض کن ولی باز خودش میگه IPW اولا خوب بود حالا شما هم یه کمکی بکن بالاخره خودت الن IPW داری بگو سرعتت چیه و چقدر دانلودته؟؟؟بابا یه چیزی بگو خب خودت جا من بودی چیکار میکردی؟؟؟
    پکیج لاست یعنی چی یعنی یه فایل دانلود کنی ممکنه خراب دانلود شه؟
    پکیج لاست به بسته های اطلاعاتی می گن که حاوی حجم مشخصی (بسته به سرعت فرق می کنه ولی حجمشون از چند صد بیت برای سرعت هاب 14.4 کیلوبیت تا چند صد کیلوبایت برای سرعت های 100 مگابیت و بیشتر متفاوته)هستن.موقعی که فایلی (چه فایل معمولی چه صفحه وب چه تصویر چه...)به این بسته ها تبدیل میشه و از مسیر هایی که موجوده به سمت سیستم هدف میره ولی اتفاق می افته که بعضی بسته ها به دلایل مختلف( مثل اختلال نویز و... ) خراب میشن و وقتی به مقصد می رسن غیر قابل استفاده اند.سیستم با سیستم چکی که داره( که خودش یک داستان دارد) بسته هارو چک می کنه که درست است یا نه و اگر نبود دوباره درخواست میده تا بسته درست برسه.
    ان نویز و خرابی خطوط که می گیم کیفیت خرابه منظور کامپیوتری بسته های اطلاعاتی خراب شده.
    تو بی سیم چون مسیر خودش نیست خرابی بسته بیشتر از adsl است.
    بیا یک تست نصف شب

راستی پایینترین پینگ من 400 بود و بالاترین پینگم فکر کنم 4000 هزار بوده که تصویرش رو خیلی وقت پیش گزاشتم تو انجمن ولی فکز نمی کنم تاپیکش باشه. متوسط هم 500 تا 700 است.
    راستی این سروری که انتخاب کردی کجاست؟که 200 مایل فاصله داری؟
    در مورد جای شما بودن من جای شما و در وضعیت شما نیستم پس شما الان فرمانده و تصمیم گیرنده اید

2. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه n0100003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    U.S.A

14

پکیج لاست به بسته های اطلاعاتی می گن که حاوی حجم مشخصی (بسته به سرعت فرق می کنه ولی حجمشون از چند صد بیت برای سرعت هاب 14.4 کیلوبیت تا چند صد کیلوبایت برای سرعت های 100 مگابیت و بیشتر متفاوته)هستن.موقعی که فایلی (چه فایل معمولی چه صفحه وب چه تصویر چه...)به این بسته ها تبدیل میشه و از مسیر هایی که موجوده به سمت سیستم هدف میره ولی اتفاق می افته که بعضی بسته ها به دلایل مختلف( مثل اختلال نویز و... ) خراب میشن و وقتی به مقصد می رسن غیر قابل استفاده اند.سیستم با سیستم چکی که داره( که خودش یک داستان دارد) بسته هارو چک می کنه که درست است یا نه و اگر نبود دوباره درخواست میده تا بسته درست برسه.
    ان نویز و خرابی خطوط که می گیم کیفیت خرابه منظور کامپیوتری بسته های اطلاعاتی خراب شده.
    تو بی سیم چون مسیر خودش نیست خرابی بسته بیشتر از adsl است.
    بیا یک تست نصف شب

راستی پایینترین پینگ من 400 بود و بالاترین پینگم فکر کنم 4000 هزار بوده که تصویرش رو خیلی وقت پیش گزاشتم تو انجمن ولی فکز نمی کنم تاپیکش باشه. متوسط هم 500 تا 700 است.
    راستی این سروری که انتخاب کردی کجاست؟که 200 مایل فاصله داری؟
    در مورد جای شما بودن من جای شما و در وضعیت شما نیستم پس شما الان فرمانده و تصمیم گیرنده اید
    سرور KHOBAR (عریستان سعودی)که خود سایت هم با مثلث زرد نشون داده من اونو میزنم همیشه چون سایتم گفته Recommended server
    دانلودت که بده میگی معمولا با چند دانلود میکتی؟؟؟؟
    با این حساب یعنی 55 هر ماه بریزم تو شکم افروز بدبختی خوش برخوردم نیستن ولی داتک...

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    U.S.A

پيش فرض

هه هه چه جالب با یه سروری که 6100 مایل دورتره تست گرفتم ببین چی شد:مثلا من 128 دارم دارم کم کم پی میبرم که میگن این سایتای تست سرعت چرتو پرته
    ADSL یا IPW?????مسئله این است

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

من Ipw 256 دارم سرعتم امروز رو 5 کیلو بایت هست
    باز خوبه دیروز رو 2 بود امروز رو 5 است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    U.S.A

پيش فرض

یعنی Ipw 256 داری بعد با 5kb دانلود میکنی؟؟واقعا؟چند وقت یه بار اینجوری میشه و چقدر طول میکشه؟معمولا با چند دانلود میکنی؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

الان تقریبا 2 هفته است که سرعت فاجعه شده، میگن از پهنای بانده قراره هفته بعد هم درست شه
    ولی بشنو و باور نکن
    قبل از این جریانها با Idm بین 27 تا 31 دانلودم بود...

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سرعت دانلود من خوبه ها .فقط گاهی اوقات یهو سرعت میاد رو 2 و3 و دوباره میره رو 35.نمیدونم چی میشه اما گاهی اوقات برای من اینجوری میشه.البته همیشه اینطوری نیست.الان دارم عادی دانلود میکنم

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

برای منم الان عادی شده، 12:45 شب

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بچه ها مشکل دانلود عجیب از رپید شیر پیدا کردم سرعت دانلودم 1 تا 2 کیلوبایت شده!!!!!تست کردم لینک های جاهای دیگر رو با حداکثر سرعت می گیره....
    شما این مشکلو دارین؟

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

بچه ها مشکل دانلود عجیب از رپید شیر پیدا کردم سرعت دانلودم 1 تا 2 کیلوبایت شده!!!!!تست کردم لینک های جاهای دیگر رو با حداکثر سرعت می گیره....
    شما این مشکلو دارین؟
    مطمئن باشید که این قضیه گذراست (روی بیشتر حرف من با ای دی اس الی ها است!) و هیچ گ.نه محدودیتی اعمال نمیشه و اگر میبنید سرعت دانلود از این سایت کمه مطمئنا به طور کلی ارتباط و اینترنتتون با مشکل مواجه است !

حالا بحث شما وایرلسیها کاملا متمایز و متفاوت است! بهتره با پشتیبانی تماس بگیرید و پیگیری کنید !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •