تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 35 اولاول ... 20262728293031323334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 347

نام تاپيک: گفتگو درباره کتاب هایی که خوانده ایم

پروفشنال barani700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من هم با دوست عزیز موافقم.نباید تایپیک به این خوبی بخوابه.

من یه کتاب توذهنم هست که دوست دارم اینجا مطرحش کنم.
    دو قرن سکوت (سرگذشت حوادث و اوضاع تاریخی ایران در دو قرن اول اسلام) از دکتر زرین کوب
    کسی هست که این کتاب رو خونده باشه؟
    البته دوتا نکته رو متذکر بشم:
    اول اینکه من صفحات قبل این تایپیک رو نگاه نکردم ، اگه تکراریه عذر میخوام.
    دوم اینکه سنت شکنی کردم و برخلاف خیلی از دوستان رمان معرفی نکردم ،دوستان عفو بفرمایند.

داره خودمونی میشه فاطمه بیرانوند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    لطفن اگه میخاین در مورد اثری صحبت کنین سعی کنید احساسات شخصی یا برداشت سطحی نباشه!
    پیشنهاد میکنم فقط به دلیل اینکه اثری به نظر شخصیه شما کسل کننده اومده یا با طبع هنریه شما سازگار نبوده قضاوت نکنید!چراکه گاهی میبینید کتابی رو دست میگیرید ولی در اون زمان شرایط روحی شما با اون سازگار نیست چه بسا مدتی بعد همون کتاب رو بخونید و نظرتون عوض شده باشه!من این رمان رو نخوندم با ابنکه مدتها در کتاب خونه من بود چون اون موقع مشکلات فکری داشتم و حوصله خوندن رمانی به ابن سنگینی و بار اجتماعی قوی رو نداشتم!اصولا مارکز نویسنده ای است که خط به خط اثرش پیام داره!

3. 2 کاربر از فاطمه بیرانوند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه فاطمه بیرانوند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

لطفن اگه کسی رمان هزارتوهای بورخس رو خونده به بحث بذاره در ضمن متن کتاب رو آدرس بدین ممنون میشم

آخر فروم باز farryad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در باره رمان دميان اثر هسه صحبت كنيم

حـــــرفـه ای mehrdad21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

چرا این تاپیک این قدر سوت و کوره؟

قبل از اینکه بخواهیم در مورد این شاهکار صحبت کنیم
    یه نگاهی به این دو تا پست بیندازید تا کمی با خود مارکز آشنا بشویم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. 4 کاربر از mehrdad21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

راهنمای مارکز خوانی

این راهنمای کوچکی است درباره آثار و ترجمه آثار بزرگ مرد ادبیات قرن بیستم گابریل گارسیا مارکز

1-"صد سال تنهایی" : این مشهورترین رمان گابوی پیر است.در سال 1967 برای اولین بار به زبان اسپانیولی منتشر شد و از عوامل اصلی نوبل گرفتن مارکز شد.صدسال تنهایی که حاصل 15 ماه تلاش شبانه روزی و بی وقفه مارکز است آوازه اش در تمام دنیا پیچید و او را در دنیا به همه شناساند.رمان درباره 6 نسل از خانواده ای است که در شهر خیالی ماکاندو با سرنوشتشان درگیر هستند.با این که عنوان از صد سال صحبت می کند اما کسی دقیق نمی داند رمان دقیقا درباره چه بازه ای از زمان هست.این رمان نماد سبکی است که به عنوان
    رئالیسم جادویی می شناسیم.
    درباره ترجمه های این اثر به زبان فارسی باید بگم هیچ کدام از نسخه های موجود در بازار کامل نیست .تنها ترجمه معتبر و کامل این اثر را انتشارات امیر کبیر سال ها یش چاپ کرده است . افست "صد سال تنهایی" را می توانید از دست فروشان روبروی دانشگاه تهران در خیابان انقلاب به قیمت 5الی 7 هزار تومان تهیه کنید.

2-عشق سالهای وبا :این اثر هم از مشهورترین آثار مارکز است و چند ترجمه از آن در بازار موجود در چند سال اخیر هم فیلمی از این اثر تهیه شد که شکست تجاری و هنری سختی خورد. این اثر چند سال پیش پس از سالها انتظار توسط "بهمن فرزانه" با عنوان "عشق در زمان وبا" توسط انتشارات ققنوس چاپ شد قبل از آن دو ترجمه بسیار بد از این اثر در بازار وجود داشت.

3-گزارش یک مرگ از پیش اعلام شده :مانند بسیاری از قصه های استاد متوسط است و توسط خانم لیلی گلستان و چند مترجم گمنام دیگر به فارسی برگردانده شده است.

4-پاییز پدر سالار: این اثر مهم مارکز در کارنامه ادبی اش تا کنون حداقل 4 بار به فارسی ترجمه شده که بهترین ترجمه آن را باید از دست دوم فروشی ها پیدا کنید. ترجمه حسین مهری انتشارات امیر کبیر سال 1359

5-توفان برگ :از آثار متوسط استاد که حداقل دو بار به فارسی ترجمه شده است.

6-سفر خوش آقای رییس جمهور : مجموعه داستان کوتاه خواندنی از مارکز است که توسط احمد گلشیری ترجمه شده و ترجمه خوبی هم دارد.

7-عشق و دیگر شیاطین: ترجمه های متعددی از این در بازار هست ولی شما فقط سراغ ترجمه احمد گلشیری بروید.

آخرین کتاب هم " زنده ام که روایت کنم" هست که با 2 ترجمه در حال حاضر در بازار موجود است شما سراغ ترجمه کاوه میرعباسی از نشر نی بروید. البته کتاب خاطره "دلبرکان غمگین من" هم از او چاپ شد که به محاق توقیف رفت.

فعلا.

9. 10 کاربر از mehrdad21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Isthmus

پيش فرض

داشتم پستای قبلی رو نگاه میکردم نمیدونم چراا گفتم مارکز سورئاله ، ا؟!
    گفتم همینجا بگم که رئالیسم جادویی نه سورئال که ویرایشش نکنم!

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

داستان

صد سال تنهایی تاریخ شهری خیالی و ایزوله و بدون ارتباط با جهان بیرون به نام ماکاندو و خانواده ای به نام بوئندیاست که آن را کشف می کند.برای سالهای متمادی شهر هیچ ارتباط خارجی با نقاط دیگر ندارد و هر از گاهی از طریق کولی هایی که به شهر می آیند از اتفاقات و اختراعات و کشفیات مطلع می شوند مثلا قضیه یخ و تلسکوپ در داستان که توسط کولی ها به اهالی ماکاندو شناسانده می شود.
    "سال ها سال بعد هنگامی که سرهنگ آئورلیانو بوئندیا در مقابل سربازانی که قرار بود تیربارانش کنند ایستاده بود،بعد از ظهر دوردستی را به یاد آورد که پدرش او را به کشف یخ برده بود"

"many years later, as he faced the firing squad, colonel aureliano buendía was to remember that

distant afternoon when his father took him to discover ice."
    یکی از مشخصات کتاب و رمان خوب شروع تکان دهنده است مثلا مسخ کافکا را همیشه به خاطر شروع کوبنده و هراس آورش ستایش کرده اند صد سال تنهایی هم با این شروع بی نظیر و تصویر فوق العاده ای که کم از تصاویر سینمایی ندارد شروع می شود .
    صد سال تنهایی و تجربه خواندنش هرگز از یادتان نخواهد رفت چون این رمان با تمام آثاری که تاکنون خوانده اید متفاوت است در "صد سال تنهایی" با داستان سر راستی طرف نیستیم شاهد اسامی مشابه زیادی هستیم تا جایی که نیاز به شجره نامه بسیار احساس می شود تا شخصیت ها را گم نکنیم در صد سال تنهایی دنبال قهرمان نگردید چرا که خانواده و شهر ماکاندو قهرمانان این رمان هستند.با تمام این تفاسیر با خواندن کتاب وارد رویای شیرینی می شوید که محال است فراموش کنید در ماکاندو اتفاقاتی می افتد که تا کنون نظیرش را ندیده اید بعضی وقت ها اتفاقات تراژیک، گاهی اوقات کمیک و در اغلب اوقات باورنکردنی هستند.

رمان صد سال تنهایی یک رمان چند لایه است و راه را بر تفاسیر مختلف می گشاید بسیاری از منتقدین از استعاری بودن رمان و خانواده بوئندیا می گویند آنها اتفاقات رمان و استقلال کلمبیا از اسپانیا در قرن 19 را بی ربط نمی دانند.
    رمان صد سال تنهایی تقریبا یک ساختار خطی دارد اما هرچقدربیشتر در آن تامل می کنیم مانند فیلمهای لینچ متوجه یک ساختار دایره ای در این اثر می شویم که باعث تکرار وقایع و افراد و .. می شود. در این کتاب با دو اسم خیلی سرکار داریم یکی آئورلیانو بوئندیا . دیگری آرکادیو بوئندیا.آئورلیانو ها همگی شخصیتهایی سالم و تنها دارند اما آرکادیو ها برعکس شخصیتهایی انرژیک،شجاع و البته سرنوشتی تراژیک دارند.
    شخصیتهای رمان دو بعدی هستند و از این ترفند برای مقاصد خاص تماتیک استفاده شده است.
    شخصیتهای مذکر داستان پر از شور و هیجان برای انجام کارهای جدیدو پر از شور و شهوت هستند.آنها با این حال افرادی هستند که دست به خشونت می زنند گاها عصبانیت در آنها دیده می شود و اغلب آنها در تنهایی تراژیکی به سر می برند.
    شخصیتهای زن اگر رمدیوس خوشگله را در نظر نگیریم علیرغم مردان که در دنیایی خیالی سیر می کنند بسیار واقعگرا هستند.هر دو (مذکر و مونث) نمی توانند ماکاندو را با جهان بیرونش ارتباط دهند آنها اسیر خود هستند.داستان پر از سمبل و موتیف و تم است . اگر کسی از دوستان می خواهد درباره ی سمبل ها بنویسد خوشحال می شوم که متنش رو دراین تاپیک قرار بدهد. چند تا از سمبل ها را فقط نام می برم: ماهی های طلایی کوچولو،راه آهن،دایره المعارف انگلیسی

بقیه چرا تو بحث شرکت نمی کنند؟

12. 7 کاربر از mehrdad21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omid.k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Basin city

پيش فرض

صد سال زیبایی

مارکز دنیایی خلق کرده که پیش هر چیز دنیایی یگانه است و شما ناظران دنیای او هستید ...
    خواننده برای قدم زدن در کوچه های ماکاندو ابتدا باید به سختی وارد آن شهر شود ، کاری که به هیچ عنوان ساده نیست و اینچنین است که در غالب موارد ، خواننده از نقش مناظره گر خود فراتر نمیرود ...
    ولی با پیش رفتن داستان حتی همین نقش هم برای او سخت تر و سخت تر می شود ... البته که اسم های مشابه در رمان یکی از دلایل آن است ولی علل دیگری نیز بر سختی پیگیری هوشیارانه داستان تاثیر گذار هستند
    از این علل میتوان به :
    داستان های فرعی
    کاراکترهای فراوان
    حذف شخصیت برای چندین صفحه و بازگرداندن او بعد از مدتی
    و حوادث خرق عادت اشاره کرد

رئالیسم جادویی مارکز یا آنگونه که من دوست دارم از آن نام ببرم " جادوی رئالیسم " شما را تا انتها به دنبال خود می کشد ، بسان سحر و جادویی که کولی ها برایتان به ارمغان آورده اند و شما را مسخ اثری جاودانه کرده اند ...
    و اینگونه است که خواندن " صد سال تنهایی " بیش از آنکه فرح بخش باشد خاطره انگیز است
    بسیارانی را میتوان باز شناخت که از خواندن این بزرگ اثر تاریخ ادبیات جهان خاطره ای مانگار در ذهنشان نقش بر بسته است و این جادوی مارکز است

در انتها گفتنی است : دنیای زیبای " صد سال تنهایی " به خوانندگانی هوشیار و زیرک احتیاج دارد ، همانگونه که برای دست انداختن به گنج مارکز باید قدرت یافتن و درک آن را داشته باشید

14. 7 کاربر از omid.k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

یکی از نمادهای دلچسبی که مارکز در صد سال تنهایی از آن بهره گرفته همین خط راه آهن است. راه آهن نماد رسیدن مدرنیته به شهر ماکاندو است.این اتفاق باعث رونق کار کارخانه موز می شودو نقش عمده ای در قتل عام 3000 نفر از کارگران این کارخانه دارد.خط آهن علاوه براین نماد زمانی است که ماکاندو رابطه ای نزدیک با دنیای بیرونی پیدا می کند.بعد از بسته شدن و پایان یافتن کار کارخانه موز،راه آهن نیاز به تعمیر اساسی پیدا می کند و پس از آن هیچ قطاری دیگر در شهر و ایستگاهش توقف نمی کند.ظهور قطار و خط آهن در ماکاندو نقطه عطفی در این شهر محسوب می شود.قبل از ورود راه آهن ماکاندو در حال بزرگتر شدن و پیشرفت کردن است اما بعد از ظهور خط راه آهن به یکباره ماکاندو به سرعت به سمت تجزیه شدن و بازگشت به ایزوله شدن می رود.

16. 4 کاربر از mehrdad21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •