دست havas_1980 درد نکنه.
بازیو 5 دقیقه دیگش تموم کردم.
دست havas_1980 درد نکنه.
بازیو 5 دقیقه دیگش تموم کردم.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
مرحله اول بعد یه سکانس که یه مرده مزده روی میز هست وبا اون زنه صحبت میکنه بعدش باید کجا برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هرجایی میرم نمیتونم رد کنم
بعد چطوری با اسانسور میشه بالا ییا پایین رفت هرچی میزنم نمیره
سلام
بچه ها فکر کنم چپتر 6 باشه من یه جاش گیر کردم..
اونجا که یه اسنایپ رو برمیداری باید از پنجره 3 تا ماشین پلیس که میاد بزنی ولی نمیدونم کجاشونو بزنم چون تا صدای تیر و میشنون در میرن
- بعد از اتمام صحبت, بلافاصله مسیر رو به رو رو ادامه بدین و به سمت چپ برین. در انتها بازم به سمت چپ برین و سپس خودتون رو به طبقات بالا برسونین.
- استفاده از آسانسور بستگی به قرمز بودن کلید آسانسور داره. درغیر اون صورت خیر.
- جای که شما هستین آخر بخش 8 میشه...
- موتور ماشین حمل زندانی ( جلو) رو هدف بگیرین.
سلام
Metal Gear جان . شما یه کاری کن کلی بخند !
بعد از شلیک به اون ماشین یکم دوربینو ببر بالا یه پرچم که 9 تا مربع . به مربع وسط چند بار با فاصله شلیک کن یه نوشته میاد shitttt !
بعد به ماشین پلیسا نگاه کن میبینی یه موش بزرگ با نیترو رد میشه !
من نکردم . اما فیلمشو دیدم . (همین کارو)
----
چرا بازی وسطش میپره بیرون ؟ یکی به ما بگه یچکار کنیم . پچم که نصب نمیشه
من تو مرحله ی chapter 2-jacklife همون اولش بعد دموی کارتونی که faith از بالای سقف میاد پایین پیرمرد می خواد با تفنگ بزنش...
اینجا یه ذره که میدوه دیگه یواش یواش راه میره. برای همین نمیتونی دور خیز کنی بپری.چی کار کنم
الان اونجا رو رد کردم رسیدم یه جایی که سوار اسانسور میشم ولی دوباره برمی گرده به مرحله قبل
بعد اونجایی که هلیکوپتر دنبال میکنه![]()
چیت های Mirror's Edge
استفاده این چیت ها به هیچ عنوان توصیه نمیشه . چون لذت بازی به 10 درصد میرسه . برای کسایی گذاشتم که هیچ بازی نمیتونند بدون چیت تموم کنند ! (البته بعضی چیت هاشم کاربردیه . مثل سیو کردن وسط چپتر)
ابتدا به فلدر زیر برید :
My Documents\EA Games\Mirror's Edge\TdGame\Config
سپس این فایلو با نرم افزاری مثل notepad اجرا کنید :
TdInput.ini
بعد از خط :
bEnableMouseSmoothing=true
این کدو وارد کنید :
Bindings=(Name="F2",Command="god",Control=False,Sh ift=False,Alt=False)
خب با این کار با زدن کلید F2 جون شما بی نهایت میشه .
اگه میخواد کارایی های دیگه داشته باشید توی قسمت Command=god این کد ها را وارد کنید :
god ------------------------------------------------------------------------------------- جون بی نهایت
jesus-------------------------------------------------------------------------------------مد Jesus
dropme-------------------------------------------------------------------------------------دوربین آزاد (جون بی نهایت میخواد)
FreeFlightCamera ------------------------------------------------------------------------------------- دوربین سوم شخص
ammo ------------------------------------------------------------------------------------- تیر بی نهایت
loadfullinventory ------------------------------------------------------------------------------------- همه سلاح ها
stat xunit ------------------------------------------------------------------------------------- نشون دادن Fps
-------------------------------------------------------------------------------------slomo 0.4اسلو میشن : روشن
slomo 1.0 ------------------------------------------------------------------------------------- اسلومیشن : خاموش
LockAllLevels ------------------------------------------------------------------------------------- بستن تمامی چپتر ها
UnlockAllLevels ------------------------------------------------------------------------------------- باز کردن تمامی چپتر ها
LockAllTT-------------------------------------------------------------------------------------بستن تمامی Time Trails ها
UnlockAllTT-------------------------------------------------------------------------------------باز کردن تمامی Time Trails ها
Leipzig-------------------------------------------------------------------------------------افکت ناشناخته
و اگر میخواید چند تا کد همزمان داشته باشید باید اون کدو کپی کنید و هم Command عوض کنید و هم Name
مانند :
Bindings=(Name="F2",Command="god",Control=False,Sh ift=False,Alt=False)
Bindings=(Name="F3",Command="ammo",Control=False,S hift=False,Alt=False)
اکنون توی بازی با زدن کلید F2 جونتون بی نهایت میشه .
نوشته شده توسط HoJJaT_007 .
موفق باشید
برای شما هم اینطوره که صداش یجوریه ؟ یعنی صدای آدم هاش کمه؟
موزیک که نداره ... صداش رو هم که از تو اپشن کم یا زیاد می کنم هیچ فرقی نداره ! یعنی تا ته ببیندی یا تا ته باز کنی صداش یه مدله ...
کمک کنید لطفا ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)