تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 394 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

داره خودمونی میشه Shahrzad368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راستی مگه d2 ام پی تری نیست؟چرا برای mp4 پیشنهاد دادینش؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در ضمن لطفا گارانتی معتبر هرکدوم رو برام بنویسید...

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببخشید که پشت سر هم مییام.یه چیزایی یادم میره که خیلی مهم هستن.اگه یکی لطف کنه review های zen creative ,
    iriver e100 رو برام بنویسه یه دنیا ممنونشم.مثلا هر کدوم کیفیت ضبطشون چنده؟امتیاز zen فقط ال سی دیشه یا چیز دیگه ای هم هست؟؟؟!!!...

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چرا هیچکس جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... .......................

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

نه فقط mp3 پلیر نیست. فرمت‌های تصویری رو خیلی خوب پشتیبانی می‌کنه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببخشید که پشت سر هم مییام.یه چیزایی یادم میره که خیلی مهم هستن.اگه یکی لطف کنه review های zen creative ,
    iriver e100 رو برام بنویسه یه دنیا ممنونشم.مثلا هر کدوم کیفیت ضبطشون چنده؟امتیاز zen فقط ال سی دیشه یا چیز دیگه ای هم هست؟؟؟!!!...
    مقایسه این دو تا مدل بعلاوه D2 رو اینجا ببین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ضمنا گارانتی D2 و بقیه محصولات cowon امرتات هست. اون دو تای دیگه رو نمی‌دونم.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسی آقا Mehrab.خودتون چی دارین یا چی رو پیشنهاد میکنین؟d2 چطوره؟
    من کل صفحه های این تاپیک و تاپبک اختصاصی cowon رو خوندم ولی هنوز یه مقدار مطمئن نیستم چی بخرم...
    در ضمن تو anything but ipod ننوشته بود کیفیت ضبطشون چنده(مثلا برای d2 بیشتر از 200) فقط نوشته چه فرمتی ضبط میکنه...

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من کل صفحه های این تاپیک و تاپبک اختصاصی cowon رو خوندم ولی هنوز یه مقدار مطمئن نیستم چی بخرم...
    در ضمن تو anything but ipod ننوشته بود کیفیت ضبطشون چنده(مثلا برای d2 بیشتر از 200) فقط نوشته چه فرمتی ضبط میکنه...
    از نظر کیفیت تصویر و صدا که D2 و zen با هم رقابت می کنن ؛ اما چون شما txt و ضبط هم واسه ات مهمه ، D2 برنده اس ... e100 در این زمینه ها پایین تر از ایندوتاس ..

اما از نظر ضبط یه نکته ای مطرحه و اونم اینه که e100 می تونه میکروفون قبول کنه ... که در اینصورت کیفیت ضبطش خیلی خوب خواهد بود (هرچند D2 هم line-in داره که خب یه ذره دردسرش بیشتره واسه این کار) ... ضمنا e100 اسپیکر هم داره .. بنابراین میشه به نوعی گفت که شاید از نظر قابلیت های جانبی e100 بهتر باشه و از نظر قابلیت های اصلی ، اون دوتای دیگه ..

باز اگه واسه شما نسبت قیمت/حافظه هم مهم باشه ، zen و e100 بهترن ، چون ارزونترن و ضمنا قابلیت افزایش حافظه دارن ... بنابراین همه چیز به نیازهای شما برمی گرده ...

از نظر فرمت ، e100 به wma ضبط می کنه (نهایت 192 کیلو) و zen به wav ... و d2 هم wma (نهایت 256 کیلو)
    اصطلاح mp4 یه اصطلاح من در آوردیه و صرفا واسه مدلهای متفرقه استفاده می کنیمش... اصولا یا mp3 player داریم و یا pmp ... دستگاهی مثل D2 یه حالت لب مرزی داره و میشه با ارفاق pmp حسابش کرد ، اما اگه بهش بگیم mp3 هم جرم نکردیم ...

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

از نظر کیفیت تصویر و صدا که d2 و zen با هم رقابت می کنن ؛ اما چون شما txt و ضبط هم واسه ات مهمه ، d2 برنده اس ... E100 در این زمینه ها پایین تر از ایندوتاس ..

اما از نظر ضبط یه نکته ای مطرحه و اونم اینه که e100 می تونه میکروفون قبول کنه ... که در اینصورت کیفیت ضبطش خیلی خوب خواهد بود (هرچند d2 هم line-in داره که خب یه ذره دردسرش بیشتره واسه این کار) ... ضمنا e100 اسپیکر هم داره .. بنابراین میشه به نوعی گفت که شاید از نظر قابلیت های جانبی e100 بهتر باشه و از نظر قابلیت های اصلی ، اون دوتای دیگه ..

باز اگه واسه شما نسبت قیمت/حافظه هم مهم باشه ، zen و e100 بهترن ، چون ارزونترن و ضمنا قابلیت افزایش حافظه دارن ... بنابراین همه چیز به نیازهای شما برمی گرده ...

از نظر فرمت ، e100 به wma ضبط می کنه (نهایت 192 کیلو) و zen به wav ... و d2 هم wma (نهایت 256 کیلو)

اصطلاح mp4 یه اصطلاح من در آوردیه و صرفا واسه مدلهای متفرقه استفاده می کنیمش... اصولا یا mp3 player داریم و یا pmp ... دستگاهی مثل d2 یه حالت لب مرزی داره و میشه با ارفاق pmp حسابش کرد ، اما اگه بهش بگیم mp3 هم جرم نکردیم ...
    درمورد افزایش حافظه بزارید این رو هم بگم تا شبه ای بوجود نیاد d2 هم قابلیت افزایش حافظه رو تا (16 گیگ که مطمئنم البته بعضی سایت ها خونده بودم که تا 32 گیگ رو هم می تونه قبول کنه)ساپورت میکنه

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

4

بذار یه کم در مورد ضبط کیفیت ضبط D2 و Sony MX20 و Creative WAV بگم(چیزهایی که میگم مربوط به تجربیات خودم و دوستام در هنگام ضبط سخنرانی های دانشگاهی است گرچه شاید یه روزی بشه یه تحقیق در این مورد کرد ولی چون مرجع چندانی در این مورد بخصوص ایرانی پیدا نمیشه فکر کردم شاید بدرد تعدادی از دوستان که میخواهند مثلا سر کلاس صحبت های استاد را ضبط کنند مفید باشد البته ایت تفسیر ها بر اساس نظر من و دوستانم که معمولا در سخنرانی هایی شرکت میکنیم وماحصل ضبط اوناست و البته اگر هم با ابزارهای انالیز/ادیتور صدا یه نگاهی به نمایش گرافیکی صداها بندازید تا حدی مطابقت دارد):
    سونی حساسیت میکرفن بهتری نسبت به بقیه داره.اگه در یک سالن کسی صحبت کنه در حالیکه صداش مثلا با بلندگو پخش نشه سونی بمراتب بهتر از بقیه حتی نسبت به Voice Recorder دیگه ضبط میکنه - بین این رکودر ها سامسونگ و المپیوس هم داریم -(بقیه تفاوت های اینها را از نظر فرمت و . . . میتونی تویه سایت ها رسمی شون پیدا کنی).کیفیت ضبط D2 با کریتو WAV در 64k تقریبا یکسانه.راستش یکم D2 بهتره ضبط میکنه به این معنی که هیس زمینه کمتری داره ولی کریتیو صدای زیر رو بهتر ضبط میکنه اما هیس بیشتری داره.شخصا با کوانD2 راحتترم.اما وقتی صدای شخص با بلندگد پخش میشه - حالتی که برای من بیشتر وجود داره و تقریبا بیشتر مواقع در این حالت داریم ضبط میکنیم- کیفیت ضبط D2 بخصوص اگر در حالت ضبط با کیفیت بالاتر قرار بگیره نسبت به بقیه محسوس تره.اما یه نکته عملی بگم گرچه کیفیت ضیط کوانD2 تا 256k قابل تنظیمه برای ضبط سخنرانی چندان مفید فایده نیست عملا در حالتی که بلندگو در حال پخش صدای سخنران هست هر سه دستگاه عالی ضبط میکنند اما وقتی یک دفعه بلندگو قطع میشه وویس ریکوردر سونی کاملا قابل استفاده ضبط میکنه در حالیکه بقیه صدا را muffle ضبط میکنند.فاصله ما تا سخنران معمولا 15 تا بیست متر است.در حالت معمولی ضبط کردن صدا با کیفیتی بالاتر از 64k چندان کمکی به واضح شدن صدای شخص(Voice) نمیکند در حالیکه در کیفیت ها پایین تر بالا بردن Sampling rate یه جور مشخصی باعث بهبود کیفیت میشه تا به64k برسیم.اما برای ضبط موسیقی مثلا از ----- sampling rate128 یا 256 کاملا با هم فرق دارندوبنابراین اگر هدف ضبط موسیقی باشد کوان دی 2 کاملا برتره اگر سر کلاس بدون بلندگو صحبت میشه یه ویس رکوردر کاملا بهتر ضبط میکنه اما اگر بلنگو صدای سخنران رو بلند میکنه همشون خوب ضبط میکنند پس بهتره آرزونتره یعنی کریتیو رو بگیرید. در ضمن گفته میشه کیفیت ضبط کریتیو Wav و ZEN خیلی شبیه همه.(گناهش گردنه نمایندگی کریتیو در طبقه سوم پایتخت)

ارادتمند شما

10. 2 کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

من خودم همین تازگی D2 خریدم. موقع خرید هم یکی از گزینه‌هام ZEN بود. همونطور که سیمور گفت این دو تا تو پخش تصویر با هم رقابت می‌کنن. در مورد کیفیت پخش صدا هم اینطور که تو ریویوها خوندم D2 و ZEN رو نسبت به e100 بهتر ارزیابی کردن.
    در مورد حافظه جانبی یه چیزی باید بگم، بر خلاف D2 که این مشکل رو نداره e100 و ZEN یه مشکلی دارن، اونم اینکه فایلهایی که توی کارت ذخیره می‌شن با بقیه فایلها یک جا قرار نمی‌گیرن، یعنی برای دسترسی به اونا باید تو منو به گزینه مموری کارت برید تا اونا رو اجرا کنید.( تو ریویو abi توضیح داده کاملا)
    در مورد ضبط صدا ولی نمی‌تونم چیزی بگم، sastwhc توضیح داده
    Last edited by Mehrab1131; 26-12-2008 at 12:33.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •