شرمنده ببخشید
شرمنده ببخشید
سلام
در این باره زیاد اطلاع ندارم
ولی فکر کنم سازگاری ربطی به ویندوز نداره
شما درایورش را نصب کنید کار تمام هست
با سلام
دوست عزیز شما می توانید از دو راه یعنی استفاده از پورت USB و یا پورت Lan مودم را به کامپیوتر وصل کنید.
استفاده از USB:
در صورتی که مودم را از طریق USB به کامپیوتر وصل کنید باید درایور آن را هم نصب کنید (حتماٌ درایور مربوط به سیستم عامل مانند: XP - Vista , ... را داشته باشید)
استفاده از Lan:
در این حالت باید حتماً کارت شبکه داشته باشید و نیازی به نصب درایور ندارید یکی از مزایای استفاده از Lan نصب مودم در سیتم عاملهای مختلف مانند Vista - Linux و ... هست.
آقا در مورد مودم Billion , Bipac5210s توضيح نميدين؟
چرا اونو نذاشتين تو نظرسنجي؟
سلام
مودم Asus AM602 درایور ویستا برای نصب داره ؟
درخواست درایورهای سخت افزاری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از دو هفته كه منتظر بودم تا سپنتا بياد و مشكلم رو حل كنه امروز اومده و بعد از كلي چيك كردن اين ور و اونور گفته كه فاصلتون تا مخابرات از 5كيلومتر بيشتره برا همين نميشه كاريش كرد!!!!!!!!!!!!!!!!
منم مي خوام به پارس آنلاين سفارش بدم ببينم اونا چي ميگن!!!
جالب اينه كه يه مخابرات هست كه 2 خيابون بالاتر از خونه ماست ولي خطمون از اونجا نيست!!! از جايي هست كه بيشتر از 5كيلومتر راهه!! نميشه خط رو عوض كنم با يه خطي از اون مخابرات؟!!
Last edited by farhad_s5; 13-08-2008 at 20:26.
سلام به همه دوستان عزیز
من یه سوال دارم و میدونم که شما ها خیلی به این سوال جواب دادید ولی خوب اگه میشه به این سوال من جواب بدید .
میخواستم بدونم العان بهترین شرکت که خط adsl میده که تعداد شیر واقعی رو هم میگه کدوم شرکته و ایا این شرکت خط تک کاربره با سرعت 512KB هم میده ؟
اگه سریع تر یکی جواب منو بده ممنون میشم .
سلام
خوبی یا بدی adsl به خیلی چیزها بستگی داره
فاصله مخابرات تا منزل
و....
شما مثلا نگاه کن صبانت تو بعضی شهرها واقعا عالی سرویس میده و همه راضین ولی تو یه شهر دیگه میبینی همه ناراضین
شما محل سکونت و محدوده مخابراتیتون را اعلام کنید تا دوستان اگر احیانا در آنجا هستند راهنمایی کنند
ممنون![]()
سلام
این آسیب پذیری که توی adsl ها هست چیه کسی می دونه اگر pach چیزی دارید بزارید ممنون میشم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)