تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 31 اولاول ... 20262728293031 آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 303

نام تاپيک: God of War III

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام کسی این بازی رو برای فروش نداره

داره خودمونی میشه aminbritney's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

وااااااایییییی بهترین بازیه این گاد آف وار.اشک آدم در میاد.

یعنی4دیگه ساخته نمیشه؟

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

وااااااایییییی بهترین بازیه این گاد آف وار.اشک آدم در میاد.

یعنی4دیگه ساخته نمیشه؟
    نسخه جدید به نام Ghost of sparta برای PSP منتشر خواهد شد .

اگه به god of war علاقه دارید یک عدد PSP ناقابل بخرید و از دو عنوان منتشر شده از این بازی روی PSP لذت ببرید.

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

من از بین این همه gow فقط نسخه ی psp ایشو بازی کردم که اونم خیلی توپ بود و باشنیدن ساختن نسخه ی دیگه برای psp خیلی خوشحال شدم

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

بعد مدتی وقت کردیم بازی رو روی درجه سختی Hard تموم کنیم.
    رسما عرق کرده بودم. روزه که بیدیم شدید نیاز به اب پیدا کرده بودم. چقدر لذت بخش هست جنگ با زئوس.

6. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام.

من یه جا گیر کردم :

یه غول هست اندازه غول سنگیه ولی انسان هستش (بدنش گوشتیه)

یه خورده که میزنمش میای روی دستش و هی با اون یکی دستش (که قبلش ناخونش رو میکنی) میکوبه روی مچ اون یکی دستش که ما روش هستیم و تنها جایی که من میتونم برم تا دستش روم نخوره بین دو تا از انگوشتاش هست و هیچ علامت و ... نمیاد که مثلاً بگیریش و ...

دیگه نمیدونم باید چکار کنم ...

ویرایش :

واقعا مبارزه با Cronos به نظر من بي نظير بود تو GOW ! خيلي عالي كار شده بود .
    وقتی که ناخونشو کندم حال داد این کرونوسو میگم
    همین رو میگم ...
    Last edited by masoud93; 29-03-2011 at 12:16.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام.

من یه جا گیر کردم :

یه غول هست اندازه غول سنگیه ولی انسان هستش (بدنش گوشتیه)

یه خورده که میزنمش میای روی دستش و هی با اون یکی دستش (که قبلش ناخونش رو میکنی) میکوبه روی مچ اون یکی دستش که ما روش هستیم و تنها جایی که من میتونم برم تا دستش روم نخوره بین دو تا از انگوشتاش هست و هیچ علامت و ... نمیاد که مثلاً بگیریش و ...

دیگه نمیدونم باید چکار کنم ...

ویرایش :

همین رو میگم ...
    به بدنش نگاه کن یه جور راه مانندی داره که میتونی به اونا بچسبی و بالا بری...شمشیرشو فرو میبره بالا میری تند تند باید بپری...بعضا باید چپ و راست هم بری..
    در ضمن یه عکس با گوشیت بگیر بزار من دقیقتر بگم...ولی فک کنم همین هستش.

9. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

به نظر من به احتمال 99 درصد تا 3 4 سال دیگه نسخه ی 4 برای پلی 3 میاد شک نکنید که خدای جنگ برا کنسول پلی 3 دو تا خواهد بود

خوب من یه جای بازی گیر کردم توی المپیوس فکر کنم بغل یه مجسمه ی زن سنگی همونجا که اون زن مسته که با هرکول بود رو میکشه و لیوانش رو برمیداره یه جاییش حالت معمایی شکل داره یه ستون قابل حرکت هست و اون زنه که مرده و میتونه بلندش کنی و 3 تا حالت مخزن مانند که باید از آب پر بشن تا بتونی بازی رو ادامه بدی.اولیش راحته ستون رو سمت آبشار کوچیک میبری و آب میریزه تو مخزن.دومیش هم میری روی فضای دایره ای شکل و صفحه سبز مانند میشه ستون رو میبری سمت چپ و آب میریزه توی مخزن.اما اون آخریش رو چه جوری باید پر کرد؟همون که ابتدار سمت چپ هست تا میری رو دایره میاد سمت راست و بغلش یه سکو هست

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

به نظر من به احتمال 99 درصد تا 3 4 سال دیگه نسخه ی 4 برای پلی 3 میاد شک نکنید که خدای جنگ برا کنسول پلی 3 دو تا خواهد بود

خوب من یه جای بازی گیر کردم توی المپیوس فکر کنم بغل یه مجسمه ی زن سنگی همونجا که اون زن مسته که با هرکول بود رو میکشه و لیوانش رو برمیداره یه جاییش حالت معمایی شکل داره یه ستون قابل حرکت هست و اون زنه که مرده و میتونه بلندش کنی و 3 تا حالت مخزن مانند که باید از آب پر بشن تا بتونی بازی رو ادامه بدی.اولیش راحته ستون رو سمت آبشار کوچیک میبری و آب میریزه تو مخزن.دومیش هم میری روی فضای دایره ای شکل و صفحه سبز مانند میشه ستون رو میبری سمت چپ و آب میریزه توی مخزن.اما اون آخریش رو چه جوری باید پر کرد؟همون که ابتدار سمت چپ هست تا میری رو دایره میاد سمت راست و بغلش یه سکو هست
    دوست من اینجا کمی پیچیدست ...
    دقت کن باید زاویه دیدتو طوری قرار بدی که احساس کنی همگی اون پلها و مسیری که با قرار دادن اون کوزه مانند درست میکنی برابر باشه.
    ببین به اون پله ها توجه کن...اخرش یه جور یه پله بالا هستش اون مخزن رو میکشی به اونا حتما دیدی وقتی جسد اون پیرزن رو میندازی توی یکی از مخزن ها اب جاری میشه باید طوری مسیر رو تکمیل کنی که اب جاری شده از اون بالا مستقیم بیاد بریزه داخل اون مخزن روبروی پله ها..واقعیتش سخته..گفتنش...شاید اگه یه عکس از اونجا بگیری بزاری من بتونم راحتتر توضیح بدم.
    ولی دقت کن حتما مسیری که با چشمت میبینی ضروری هستش..درواقع یک جور قول خوردن هستش...

12. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

دوست من اینجا کمی پیچیدست ...
    دقت کن باید زاویه دیدتو طوری قرار بدی که احساس کنی همگی اون پلها و مسیری که با قرار دادن اون کوزه مانند درست میکنی برابر باشه.
    ببین به اون پله ها توجه کن...اخرش یه جور یه پله بالا هستش اون مخزن رو میکشی به اونا حتما دیدی وقتی جسد اون پیرزن رو میندازی توی یکی از مخزن ها اب جاری میشه باید طوری مسیر رو تکمیل کنی که اب جاری شده از اون بالا مستقیم بیاد بریزه داخل اون مخزن روبروی پله ها..واقعیتش سخته..گفتنش...شاید اگه یه عکس از اونجا بگیری بزاری من بتونم راحتتر توضیح بدم.
    ولی دقت کن حتما مسیری که با چشمت میبینی ضروری هستش..درواقع یک جور قول خوردن هستش...
    ممنون امتحان میکنم اگه نشد عکس میگیرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •